Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 2:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
dimmX написа:
И на мен днес не ми е ден.Напрегнато ми е и се чувствам малко подтиснат!Работа има а на мен не ми се бачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Единственото което ме успокоява е Фичката, която си гледам през джама на офиса!И тя иска преглед на тва онова, натягане на ремък на клима , пълен резервоар с бензин и така.Утре земам кинти и пълня бидона а после глезотийки под капакаYellow_Flash_Colorz_PDT_06

Целия офис сме така! Направо положението е трагично! А времето не минава! Едва 1часа е! А ти поне си виждаш колата! А Фиатко е паркиран през 9 планини в десетата, че с тея 8лв. на ден Синя зона се видях в чудо! Сега е на паркинг на майната си! Точно там ми го разбиха, ама нямам избор!

Ако колата е по-далече от обсега на дистанционното на алармата съм като болен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пон Сеп 01, 2008 1:01 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
dimmX написа:
Tuzarka написа:
dimmX написа:
Гледачката, я кажи аз кво практикувам най-много и кое ми се отдава най-добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Бате, щи глеам на ръка, ама 5 еру зимам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Аз ако ти дам 5 еур, не само на ръка ще ми гледаш ами и друго ще ми направиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Извинявай колега, но според мен за 5 Евро най - много да останеш насаме с ръката дето е гледала на нея! Нищо лично! Просто си представих колко много са 5 евро!:)

Пон Сеп 01, 2008 1:01 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
dimmX написа:
Tuzarka написа:
dimmX написа:
Гледачката, я кажи аз кво практикувам най-много и кое ми се отдава най-добре Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Аз ако ти дам 5 еур, не само на ръка ще ми гледаш ами и друго ще ми направиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Извинявай колега, но според мен за 5 Евро най - много да останеш насаме с ръката дето е гледала на нея! Нищо лично! Просто си представих колко много са 5 евро!:)

И ти си прав :cool:
Аз ще се разбера с нея и без пари може да мина сеанса Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Пон Сеп 01, 2008 1:03 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
dimmX написа:
Ако колата е по-далече от обсега на дистанционното на алармата съм като болен Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Значи трябва да си щастлив, че имаш такава възможност! При мене няма как просто! Аз не държа непременно да я гледам постоянно, просто мразя да е на майната си!

Пон Сеп 01, 2008 1:03 pm
UNREAD_POST 
dimmX написа:
nennormalnoto написа:
dimmX написа:
Tuzarka написа:
dimmX написа:

И ти си прав :cool:
Аз ще се разбера с нея и без пари може да мина сеанса Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Еми то хубавите неща се случват без намесата на пари! Намесиме ли гъщеровите и става мнооооооооо гадно! Всичко красиво се е получило за без пари! ( Не говоря за силикон и т.н.!То е красиво, но не е сладко)

Пон Сеп 01, 2008 1:04 pm
UNREAD_POST 
Пак се отплеснах и спрях да работя! Много пък важно! Работата да не е заек, че да избяга! Или както си викаме по шопски: "Работата и у сутиен да ми я туриш, па нема да я барнем!" - така е, защото съм без пороци, а като е в сутиен и ще е порочна "работата"

Пон Сеп 01, 2008 1:07 pm
UNREAD_POST 
dimmX...айде от мен един прИмоция - щи глеам и на крак и на ухо Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Сеп 01, 2008 1:24 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
dimmX...айде от мен един прИмоция - щи глеам и на крак и на ухо Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Aааааааа! Аз неща да ми гледаш на мен специално на ръка! Много работя около Фиатко напоследък и имам мазоли! :P
P.S:То не че става въпрос, че на мен ще ми гледаш!

Пон Сеп 01, 2008 1:29 pm
UNREAD_POST 
Ти гледай от много търкане на....Фиатко..да не ти се изтрият линиите на ръката Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Сеп 01, 2008 1:31 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ти гледай от много търкане на....Фиатко..да не ти се изтрият линиите на ръката Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

То натам е тръгнало! Фиатко все иска ли, иска! Така е! Като друг неще да го лъска, се принуждавам сам да си му обръща, внимание! Но няма значение! Той е моят Фиатко! Аз го обичам и ще си го лъскам! Тряааа да свети!

Пон Сеп 01, 2008 1:34 pm
UNREAD_POST 
Да не се изтърка от много пипане Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Той и Пинокио така си търкал и се подпалил Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Сеп 01, 2008 1:38 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Да не се изтърка от много пипане Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Той и Пинокио така си търкал и се подпалил Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Aaaaaaaaaa! Не! Аз Фиатко съм го пастирал, боята му е гладка и неможе да се повреди, докато се грижа за външния му вид! Той не е много суеверен, все пак е малък автомобил!

Пон Сеп 01, 2008 1:43 pm
UNREAD_POST 
Стига с тая работа! Никой не е забогатял от работа! К'во толко се морите сега! Ето, аз досега поработвах и мисля за днес да се отдам на почивка, ама за съжаление началниците не мислят така!

Пон Сеп 01, 2008 2:27 pm
UNREAD_POST 
Кат ми се приработи, сядам и чекам дая ми мине...шопска мъдрост

Пон Сеп 01, 2008 2:46 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Кат ми се приработи, сядам и чекам дая ми мине...шопска мъдрост

Работим колко да не заспим, па они ми плащат колко да не умрем!
Шопите сме големи мозъци!!!

Пон Сеп 01, 2008 2:55 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 577, 578, 579, 580, 581, 582, 583 ... 637  Следваща