|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 2:02 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
nennormalnoto написа: dimmX написа: И на мен днес не ми е ден.Напрегнато ми е и се чувствам малко подтиснат!Работа има а на мен не ми се бачка  Единственото което ме успокоява е Фичката, която си гледам през джама на офиса!И тя иска преглед на тва онова, натягане на ремък на клима , пълен резервоар с бензин и така.Утре земам кинти и пълня бидона а после глезотийки под капакаYellow_Flash_Colorz_PDT_06 Целия офис сме така! Направо положението е трагично! А времето не минава! Едва 1часа е! А ти поне си виждаш колата! А Фиатко е паркиран през 9 планини в десетата, че с тея 8лв. на ден Синя зона се видях в чудо! Сега е на паркинг на майната си! Точно там ми го разбиха, ама нямам избор!
Ако колата е по-далече от обсега на дистанционното на алармата съм като болен 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пон Сеп 01, 2008 1:01 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
dimmX написа: Tuzarka написа: dimmX написа: Гледачката, я кажи аз кво практикувам най-много и кое ми се отдава най-добре  Бате, щи глеам на ръка, ама 5 еру зимам  Аз ако ти дам 5 еур, не само на ръка ще ми гледаш ами и друго ще ми направиш 
Извинявай колега, но според мен за 5 Евро най - много да останеш насаме с ръката дето е гледала на нея! Нищо лично! Просто си представих колко много са 5 евро!:)
|
Пон Сеп 01, 2008 1:01 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
nennormalnoto написа: dimmX написа: Tuzarka написа: dimmX написа: Гледачката, я кажи аз кво практикувам най-много и кое ми се отдава най-добре  Бате, щи глеам на ръка, ама 5 еру зимам  Аз ако ти дам 5 еур, не само на ръка ще ми гледаш ами и друго ще ми направиш  Извинявай колега, но според мен за 5 Евро най - много да останеш насаме с ръката дето е гледала на нея! Нищо лично! Просто си представих колко много са 5 евро!:)
И ти си прав
Аз ще се разбера с нея и без пари може да мина сеанса 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Пон Сеп 01, 2008 1:03 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
dimmX написа: Ако колата е по-далече от обсега на дистанционното на алармата съм като болен 
Значи трябва да си щастлив, че имаш такава възможност! При мене няма как просто! Аз не държа непременно да я гледам постоянно, просто мразя да е на майната си!
|
Пон Сеп 01, 2008 1:03 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
dimmX написа: nennormalnoto написа: dimmX написа: Tuzarka написа: dimmX написа: Гледачката, я кажи аз кво практикувам най-много и кое ми се отдава най-добре  Бате, щи глеам на ръка, ама 5 еру зимам  Аз ако ти дам 5 еур, не само на ръка ще ми гледаш ами и друго ще ми направиш  Извинявай колега, но според мен за 5 Евро най - много да останеш насаме с ръката дето е гледала на нея! Нищо лично! Просто си представих колко много са 5 евро!:) И ти си прав Аз ще се разбера с нея и без пари може да мина сеанса 
Еми то хубавите неща се случват без намесата на пари! Намесиме ли гъщеровите и става мнооооооооо гадно! Всичко красиво се е получило за без пари! ( Не говоря за силикон и т.н.!То е красиво, но не е сладко)
|
Пон Сеп 01, 2008 1:04 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Пак се отплеснах и спрях да работя! Много пък важно! Работата да не е заек, че да избяга! Или както си викаме по шопски: "Работата и у сутиен да ми я туриш, па нема да я барнем!" - така е, защото съм без пороци, а като е в сутиен и ще е порочна "работата"
|
Пон Сеп 01, 2008 1:07 pm |
|
 |
Tuzarka
|
dimmX...айде от мен един прИмоция - щи глеам и на крак и на ухо 
|
Пон Сеп 01, 2008 1:24 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: dimmX...айде от мен един прИмоция - щи глеам и на крак и на ухо 
Aааааааа! Аз неща да ми гледаш на мен специално на ръка! Много работя около Фиатко напоследък и имам мазоли!
P.S:То не че става въпрос, че на мен ще ми гледаш!
|
Пон Сеп 01, 2008 1:29 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ти гледай от много търкане на....Фиатко..да не ти се изтрият линиите на ръката 
|
Пон Сеп 01, 2008 1:31 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ти гледай от много търкане на....Фиатко..да не ти се изтрият линиите на ръката 
То натам е тръгнало! Фиатко все иска ли, иска! Така е! Като друг неще да го лъска, се принуждавам сам да си му обръща, внимание! Но няма значение! Той е моят Фиатко! Аз го обичам и ще си го лъскам! Тряааа да свети!
|
Пон Сеп 01, 2008 1:34 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Да не се изтърка от много пипане
Той и Пинокио така си търкал и се подпалил 
|
Пон Сеп 01, 2008 1:38 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Да не се изтърка от много пипане Той и Пинокио така си търкал и се подпалил 
Aaaaaaaaaa! Не! Аз Фиатко съм го пастирал, боята му е гладка и неможе да се повреди, докато се грижа за външния му вид! Той не е много суеверен, все пак е малък автомобил!
|
Пон Сеп 01, 2008 1:43 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Стига с тая работа! Никой не е забогатял от работа! К'во толко се морите сега! Ето, аз досега поработвах и мисля за днес да се отдам на почивка, ама за съжаление началниците не мислят така!
|
Пон Сеп 01, 2008 2:27 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Кат ми се приработи, сядам и чекам дая ми мине...шопска мъдрост
|
Пон Сеп 01, 2008 2:46 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Кат ми се приработи, сядам и чекам дая ми мине...шопска мъдрост
Работим колко да не заспим, па они ми плащат колко да не умрем!
Шопите сме големи мозъци!!!
|
Пон Сеп 01, 2008 2:55 pm |
|
|