Дата и час: Съб Юни 21, 2025 3:23 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 302 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща
Кой се крие зад аватара!!!Покажете се! 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Dessy написа:
Zozo написа:
A какво ще кажете за следната идея?

Между другото благодарение на тази идея,сега вече разбрах на кой е Бравата :)
Zozo, така както го беше излъскал на срещата много ми хареса,направи ми впечатление цвета му,някакси много ми хвана окото :cool:

Ооо много благодаря Dessy Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 . Мога да върна комплиментите за купето :cool:

Пет Фев 15, 2008 10:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
Zozo написа:
Ооо много благодаря Dessy Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 . Мога да върна комплиментите за купето :cool:

Я издай сега ти какво работиш в медията на Мърдок Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Пет Фев 15, 2008 11:16 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Paparac написа:
Zozo написа:

Новини ;-) и по точно видеомонтаж. Тува де'т гу гледати по БиТиВи-ту гу прайм ние Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Фев 15, 2008 11:19 pm
Профил
UNREAD_POST 
Zozo написа:
Paparac написа:
Zozo написа:

Новини ;-) и по точно видеомонтаж. Тува де'т гу гледати по БиТиВи-ту гу прайм ние Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Заподозрях те аз веднага, че се занимаваш с монтиране като видях какво си написал в темата на Троянеца в съседния раздел. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пет Фев 15, 2008 11:24 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Хииихиих отворила ми се е "дума" днеска, някакви лекции поствам, ужас Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 .

Пет Фев 15, 2008 11:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
Да те питам вътрешна информация..има ли смисъл да пратя снимки в новините (от типа зрители репортери)..или трябва да е нещо фрапантно, за да му се отдели внимание

Пет Фев 15, 2008 11:45 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Да те питам вътрешна информация..има ли смисъл да пратя снимки в новините (от типа зрители репортери)..или трябва да е нещо фрапантно, за да му се отдели внимание

Има смисъл, особено ако е колона от 30-40 Фиат-ки :cool: Тогава и колегата може да удари едно рамо. :D

Съб Фев 16, 2008 1:03 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Има смисъл, особено ако е колона от 30-40 Фиат-ки :cool: Тогава и колегата може да удари едно рамо. :D

Ц..става въпрос за мръсотията в квартала ми :-( Иначе е добра идея някоя мдия да снима колоната към ВТ

Съб Фев 16, 2008 1:08 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Ц..става въпрос за мръсотията в квартала ми :-( Иначе е добра идея някоя мдия да снима колоната към ВТ

Колоноата със сигурност ще бъде снимана, няма как да пропуснем, ако трябва ще спираме периодично само заради снимките. Хайде казвай кой е квартала ти, че това една доста стара въпросителна. :)

Съб Фев 16, 2008 1:28 am
UNREAD_POST 
Любопитковци :P да не сте правили залагания :D

Съб Фев 16, 2008 1:30 am
UNREAD_POST 
Я марш в Кафето Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Съб Фев 16, 2008 1:31 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:

Естествено че сме правили, но аз май съм от губещите ;-) Но нека спрем, че яко оспамихме темата. Или пък да я прекръстим от "Кой се крие зад аватара си" на "Кой крие квартала си" :P

Съб Фев 16, 2008 1:34 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Tuzarka написа:

Естествено че сме правили, но аз май съм от губещите ;-) Но нека спрем, че яко оспамихме темата. Или пък да я прекръстим от "Кой се крие зад аватара си" на "Кой крие квартала си" :P

:36_2_33: Аз спирам да спамя..баси гадната спамерка съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Съб Фев 16, 2008 1:37 am
UNREAD_POST 
Paparac написа:

Тези камъни са от нашата градина, ама са си и за нашата глава май :D Вземам си поука, срещу началника няма да скачам повече. :P

Съб Фев 16, 2008 1:43 am
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Paparac написа:

Тези камъни са от нашата градина, ама са си и за нашата глава май :D Вземам си поука, срещу началника няма да скачам повече. :P

Няма такива филми като каменье по главите на колегите. Между другото виж, че и ТВОЯТ аватар е орязан в дясната му част спрямо това, което е в профила ти. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Има някакъв проблем.

Съб Фев 16, 2008 1:44 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 302 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Следваща