|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 3:32 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой се крие зад аватара!!!Покажете се!
Автор |
Съобщение |
Zozo
Кара кола
|
Dessy написа: Zozo написа: A какво ще кажете за следната идея? Между другото благодарение на тази идея,сега вече разбрах на кой е Бравата  Zozo, така както го беше излъскал на срещата много ми хареса,направи ми впечатление цвета му,някакси много ми хвана окото 
Ооо много благодаря Dessy  . Мога да върна комплиментите за купето 
|
Пет Фев 15, 2008 10:24 pm |
|
 |
Paparac
|
Zozo написа: Ооо много благодаря Dessy  . Мога да върна комплиментите за купето 
Я издай сега ти какво работиш в медията на Мърдок 
|
Пет Фев 15, 2008 11:16 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Paparac написа: Zozo написа: Ооо много благодаря Dessy  . Мога да върна комплиментите за купето  Я издай сега ти какво работиш в медията на Мърдок 
Новини  и по точно видеомонтаж. Тува де'т гу гледати по БиТиВи-ту гу прайм ние 
|
Пет Фев 15, 2008 11:19 pm |
|
 |
Paparac
|
Zozo написа: Paparac написа: Zozo написа: Ооо много благодаря Dessy  . Мога да върна комплиментите за купето  Я издай сега ти какво работиш в медията на Мърдок  Новини  и по точно видеомонтаж. Тува де'т гу гледати по БиТиВи-ту гу прайм ние 
Заподозрях те аз веднага, че се занимаваш с монтиране като видях какво си написал в темата на Троянеца в съседния раздел. 
|
Пет Фев 15, 2008 11:24 pm |
|
 |
Zozo
Кара кола
|
Хииихиих отворила ми се е "дума" днеска, някакви лекции поствам, ужас  .
|
Пет Фев 15, 2008 11:29 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Да те питам вътрешна информация..има ли смисъл да пратя снимки в новините (от типа зрители репортери)..или трябва да е нещо фрапантно, за да му се отдели внимание
|
Пет Фев 15, 2008 11:45 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Да те питам вътрешна информация..има ли смисъл да пратя снимки в новините (от типа зрители репортери)..или трябва да е нещо фрапантно, за да му се отдели внимание
Има смисъл, особено ако е колона от 30-40 Фиат-ки  Тогава и колегата може да удари едно рамо. 
|
Съб Фев 16, 2008 1:03 am |
|
 |
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Да те питам вътрешна информация..има ли смисъл да пратя снимки в новините (от типа зрители репортери)..или трябва да е нещо фрапантно, за да му се отдели внимание Има смисъл, особено ако е колона от 30-40 Фиат-ки  Тогава и колегата може да удари едно рамо. 
Ц..става въпрос за мръсотията в квартала ми  Иначе е добра идея някоя мдия да снима колоната към ВТ
|
Съб Фев 16, 2008 1:08 am |
|
 |
LEVSKI
|
Tuzarka написа: LEVSKI написа: Tuzarka написа: Да те питам вътрешна информация..има ли смисъл да пратя снимки в новините (от типа зрители репортери)..или трябва да е нещо фрапантно, за да му се отдели внимание Има смисъл, особено ако е колона от 30-40 Фиат-ки  Тогава и колегата може да удари едно рамо.  Ц..става въпрос за мръсотията в квартала ми  Иначе е добра идея някоя мдия да снима колоната към ВТ
Колоноата със сигурност ще бъде снимана, няма как да пропуснем, ако трябва ще спираме периодично само заради снимките. Хайде казвай кой е квартала ти, че това една доста стара въпросителна. 
|
Съб Фев 16, 2008 1:28 am |
|
 |
Tuzarka
|
Любопитковци  да не сте правили залагания 
|
Съб Фев 16, 2008 1:30 am |
|
 |
Paparac
|
Я марш в Кафето 
|
Съб Фев 16, 2008 1:31 am |
|
 |
LEVSKI
|
Tuzarka написа: Любопитковци  да не сте правили залагания 
Естествено че сме правили, но аз май съм от губещите  Но нека спрем, че яко оспамихме темата. Или пък да я прекръстим от "Кой се крие зад аватара си" на "Кой крие квартала си" 
|
Съб Фев 16, 2008 1:34 am |
|
 |
Tuzarka
|
LEVSKI написа: Tuzarka написа: Любопитковци  да не сте правили залагания  Естествено че сме правили, но аз май съм от губещите  Но нека спрем, че яко оспамихме темата. Или пък да я прекръстим от "Кой се крие зад аватара си" на "Кой крие квартала си" 
 Аз спирам да спамя..баси гадната спамерка съм 
|
Съб Фев 16, 2008 1:37 am |
|
 |
LEVSKI
|
Paparac написа: Я марш в Кафето 
Тези камъни са от нашата градина, ама са си и за нашата глава май  Вземам си поука, срещу началника няма да скачам повече. 
|
Съб Фев 16, 2008 1:43 am |
|
 |
Paparac
|
LEVSKI написа: Paparac написа: Я марш в Кафето  Тези камъни са от нашата градина, ама са си и за нашата глава май  Вземам си поука, срещу началника няма да скачам повече. 
Няма такива филми като каменье по главите на колегите. Между другото виж, че и ТВОЯТ аватар е орязан в дясната му част спрямо това, което е в профила ти.  Има някакъв проблем.
|
Съб Фев 16, 2008 1:44 am |
|
|