Дата и час: Чет Юли 17, 2025 3:18 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Сутрешна изненада!! 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Аз преди време от един оръжеен магазин бях купил спрей с екстракт от пиперки. Е нема такъв изруд. Не стига че щипе на очите ами гори и кожата като попадне на нея :)

www.mvr1866.bg

Чет Ное 08, 2007 10:35 am
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Дам съчуствам му на колегата,знам как .

Последна промяна banderkata на Чет Ное 08, 2007 8:22 pm, променена общо 1 път

Чет Ное 08, 2007 11:54 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
и мене ме удраха ! бях се паркирал до работат и некой много кадърен шофер е минал покрай мене ! :mrgreen:

Чет Ное 08, 2007 12:02 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Аз пък една сутрин си сварих маската отпред на Фиата задрана...ама от средата на номера до края и разбира се застъргано странично огледало. Вечерта бях паркирала пред блока ми успоредно на тротоара и винаги оставям място пред мен, зад мен...човещинка. Но този който ме е бастисал явно се е излесъл назад, защото ми беше сгънал навътре огледалото. Сигурно е бил пиян. От скоро пребивавам в София и като гледам всяка втора кола е задрана, смачкана, счупени фарове...екшъна е голям

Чет Ное 08, 2007 10:16 pm
UNREAD_POST 
още с тази тема е трябвало да разкриете тузарката къде живее,че не е в Пловдив:D

иначе и аз няколко пъти си намирам колата чукната,надрана,със ударен стоп...добре,че плащат застрахователите после :o

Чет Яну 17, 2008 10:45 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
мисля, че е време да се пусне тема със заглавие: "КОЙ НЕ Е УДРЯН ОТ НЕКАДЪРНИ ШОФЬОРИ ДОСЕГА" тва много паплач по улиците бе.... ужас напрао немам думи да си изкажа гнева,то прост народ кара БМВ и е наи големия ама ако му изляза с ГАЗ-ката... м..а им мръсна

Пет Яну 18, 2008 12:07 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Гадорийка си е отвсякъде! Тенекето айде, но нервите са си доста. Част от риска да си в София, или по голям такъв град. Не че секи друг в друг град е застрахован обаче в София и Пловдив мамата си е е*ало, пред мене преди 2години в София на един паркинг свалиха 2те лаисни от вратите на едно ауди 80 (яйце) на тиснаха му и вратите, заедно с десния заден стоп, съвсем спокойно си взеха пластмасариите, тикнаха ги в багажника на колата си и айде, скрито покрито, а собственика като види и ще се гръмне! :?

Продава се печеливш бизнес!

Пет Яну 18, 2008 3:30 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Аз пък най-мразя като спират близо до мене и да си отварят вратата докато не спре в мойта кола.Направо се вбесявам-никакво уважение на чуждото имущество.А аз винаги гледам като излизам да пазя случайно да не чукна съседната кола,даже понякога обърша мойта с якето от зор да пазя чуждата.Следващия момент от прозореца гледаш как спира кола и вратата се отваря с някакъв откат докато не сгъне твойта и се върне обратно.Тъпотия...

Пет Яну 18, 2008 5:44 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
pi4_s_bravo написа:
Аз пък най-мразя като спират близо до мене и да си отварят вратата докато не спре в мойта кола.Направо се вбесявам-никакво уважение на чуждото имущество.А аз винаги гледам като излизам да пазя случайно да не чукна съседната кола,даже понякога обърша мойта с якето от зор да пазя чуждата.Следващия момент от прозореца гледаш как спира кола и вратата се отваря с някакъв откат докато не сгъне твойта и се върне обратно.Тъпотия...

И аз се вбесявам като теб. Имам един комшия който така паркира и на всичкото отгоре така я забива пред входа, че трябва да влизаш настрани, а от другата му страна има място за още поне половин кола, а той така си е решил, ако има начин ще я качи на 4-тия етаж и никой неможе да го накара да се промени вече 19 г. Не дай си боже ако се наложи да дойде например бърза помощ, на мен ми се наложи на 2 пъти да ме изнасят с носилка, какво да ви разправям!!!

Пет Яну 18, 2008 6:01 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Преди един месец бях пратен за 4 дни в командировка и бях решил да отида с автобуса от колкото да шофирам ,затова и си паркирах колата пред блока.
Връщам се и гледам вратата натисната и следи от няква червена бангия ,истината е ,че в България има много малумни шофъори който и от 40 години да имат книжка пак немогат да карат. :x

Аз им викам "Неделни шофьори" защото си изкарват кочините само веднъж седмично да си отидат на село.....малоумна история.!! :evil:

Чет Яну 24, 2008 11:44 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2