|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 3:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз преди време от един оръжеен магазин бях купил спрей с екстракт от пиперки. Е нема такъв изруд. Не стига че щипе на очите ами гори и кожата като попадне на нея 
_________________ www.bgkoleda.bg
www.mvr1866.bg
|
Чет Ное 08, 2007 10:35 am |
|
 |
banderkata
Кара велосипед
Регистриран на: Сря Май 09, 2007 4:58 pm Мнения: 20 Местоположение: София 13 Надежда
|
Дам съчуствам му на колегата,знам как .
_________________ http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146620
Последна промяна banderkata на Чет Ное 08, 2007 8:22 pm, променена общо 1 път
|
Чет Ное 08, 2007 11:54 am |
|
 |
bmahob
Фиат идол
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 10:29 am Мнения: 1261 Местоположение: Благоевград/Симитли
|
и мене ме удраха ! бях се паркирал до работат и некой много кадърен шофер е минал покрай мене ! :mrgreen:
_________________ И пиши на кирилица, че е много дразнеща шльокавицата!
Punto 1.2 75 ELX `97 MPI/ГОЛЕМА БРИЧКА И ТАРАТАЙКА /-никога не подушила бензин
|
Чет Ное 08, 2007 12:02 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Аз пък една сутрин си сварих маската отпред на Фиата задрана...ама от средата на номера до края и разбира се застъргано странично огледало. Вечерта бях паркирала пред блока ми успоредно на тротоара и винаги оставям място пред мен, зад мен...човещинка. Но този който ме е бастисал явно се е излесъл назад, защото ми беше сгънал навътре огледалото. Сигурно е бил пиян. От скоро пребивавам в София и като гледам всяка втора кола е задрана, смачкана, счупени фарове...екшъна е голям
|
Чет Ное 08, 2007 10:16 pm |
|
 |
Ronaldinho
|
още с тази тема е трябвало да разкриете тузарката къде живее,че не е в Пловдив:D
иначе и аз няколко пъти си намирам колата чукната,надрана,със ударен стоп...добре,че плащат застрахователите после :o
|
Чет Яну 17, 2008 10:45 pm |
|
 |
dimo_J85
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Дек 15, 2007 2:11 pm Мнения: 75 Местоположение: Бургас
|
мисля, че е време да се пусне тема със заглавие: "КОЙ НЕ Е УДРЯН ОТ НЕКАДЪРНИ ШОФЬОРИ ДОСЕГА" тва много паплач по улиците бе.... ужас напрао немам думи да си изкажа гнева,то прост народ кара БМВ и е наи големия ама ако му изляза с ГАЗ-ката... м..а им мръсна
_________________ Fiat Brava 1.9TD 100
|
Пет Яну 18, 2008 12:07 pm |
|
 |
Ancho
Кара кола
Регистриран на: Чет Май 31, 2007 12:35 pm Мнения: 233 Местоположение: Пазарджик
|
Гадорийка си е отвсякъде! Тенекето айде, но нервите са си доста. Част от риска да си в София, или по голям такъв град. Не че секи друг в друг град е застрахован обаче в София и Пловдив мамата си е е*ало, пред мене преди 2години в София на един паркинг свалиха 2те лаисни от вратите на едно ауди 80 (яйце) на тиснаха му и вратите, заедно с десния заден стоп, съвсем спокойно си взеха пластмасариите, тикнаха ги в багажника на колата си и айде, скрито покрито, а собственика като види и ще се гръмне! :?
_________________ FIAT DUCATO 2.3 JTD 2003
Продава се печеливш бизнес!
|
Пет Яну 18, 2008 3:30 pm |
|
 |
pi4_s_bravo
|
Аз пък най-мразя като спират близо до мене и да си отварят вратата докато не спре в мойта кола.Направо се вбесявам-никакво уважение на чуждото имущество.А аз винаги гледам като излизам да пазя случайно да не чукна съседната кола,даже понякога обърша мойта с якето от зор да пазя чуждата.Следващия момент от прозореца гледаш как спира кола и вратата се отваря с някакъв откат докато не сгъне твойта и се върне обратно.Тъпотия...
|
Пет Яну 18, 2008 5:44 pm |
|
 |
NikMar
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 29, 2006 11:19 am Мнения: 288 Местоположение: Габрово
|
pi4_s_bravo написа: Аз пък най-мразя като спират близо до мене и да си отварят вратата докато не спре в мойта кола.Направо се вбесявам-никакво уважение на чуждото имущество.А аз винаги гледам като излизам да пазя случайно да не чукна съседната кола,даже понякога обърша мойта с якето от зор да пазя чуждата.Следващия момент от прозореца гледаш как спира кола и вратата се отваря с някакъв откат докато не сгъне твойта и се върне обратно.Тъпотия...
И аз се вбесявам като теб. Имам един комшия който така паркира и на всичкото отгоре така я забива пред входа, че трябва да влизаш настрани, а от другата му страна има място за още поне половин кола, а той така си е решил, ако има начин ще я качи на 4-тия етаж и никой неможе да го накара да се промени вече 19 г. Не дай си боже ако се наложи да дойде например бърза помощ, на мен ми се наложи на 2 пъти да ме изнасят с носилка, какво да ви разправям!!!
_________________ FIAT Brava 1,4/12V, FIAT Punto 1,1 SX/ 94
|
Пет Яну 18, 2008 6:01 pm |
|
 |
RokFort
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 8:46 am Мнения: 30 Местоположение: Добрич
|
Преди един месец бях пратен за 4 дни в командировка и бях решил да отида с автобуса от колкото да шофирам ,затова и си паркирах колата пред блока.
Връщам се и гледам вратата натисната и следи от няква червена бангия ,истината е ,че в България има много малумни шофъори който и от 40 години да имат книжка пак немогат да карат. :x
Аз им викам "Неделни шофьори" защото си изкарват кочините само веднъж седмично да си отидат на село.....малоумна история.!! :evil:
|
Чет Яну 24, 2008 11:44 pm |
|
|