|
|
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 3:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
m1t3t0
|
Ееее край аз направо да затварям темата :cry:
|
Пон Яну 14, 2008 1:29 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Брей, ама вие за това ли ми пишете?. Аз пък си мислех, че щото ви е забавно...пък вие булка си търсите 
|
Пон Яну 14, 2008 1:34 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ахаха аз не си търся аз щях да съм арбитер 
|
Пон Яну 14, 2008 1:37 pm |
|
 |
Tuzarka
|
...по-скоро воайор 
|
Пон Яну 14, 2008 1:38 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Добре де може и така да се нарече 
|
Пон Яну 14, 2008 1:39 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Всичко ще си кажеш до довечера  тогава аз ще пиша сценария
|
Пон Яну 14, 2008 1:41 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Брей, казах, че съм ангажирана и чата замлъкна 
|
Пон Яну 14, 2008 1:50 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Грешен подход  . Иначе няма проблеми така или иначе ще делим печалбата от сценария дали ти или аз все едно може да спечелим повече ако го напишеш ти... ;)
|
Пон Яну 14, 2008 1:53 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Подходът е правилен...да няма после не чул , не видял, не разбрал...все пак всеки иска крехко агнешко  Дай да включим и други герои, че ще е постен сценария.
|
Пон Яну 14, 2008 1:56 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Баба дет съ вика съ е дала на един :roll: . Ама за шоуто ще ви спретна бой в кал и който победи...ще измисля награда  Май ви попарих лекичко?! 
тя може да е дадена на един... ама може да се отдаде и на чужди ..  .
нали знаете че баба може да чака идеалният дядо цял живот, но това не и пречи да си прекарва времето с не чак толкова иделните....
смятам че колегите дори и в кал ще се бият, но само за една конкретна награда... едва ли номера с "ще измисля награда" ще мине 
|
Пон Яну 14, 2008 2:02 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Еми то има и други момичета във форума. Ще измислим някакви интриги  между тях и няколко набелязани мъжки екземпляра и теб 
|
Пон Яну 14, 2008 2:05 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Както казват дебелите книги.....когато жената срещне идеалния мъж, той пък търси идеалната жена. Вие изкарахте баба една развратна стара чанта  Коя е конкретната награда?...май се сещам и чак ми се зачервиха ушите
|
Пон Яну 14, 2008 2:11 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Tuzarka написа: Както казват дебелите книги.....когато жената срещне идеалния мъж, той пък търси идеалната жена. Вие изкарахте баба една развратна стара чанта  Коя е конкретната награда?...май се сещам и чак ми се зачервиха ушите
чанта ама лачена и лъскава..
чанта да видиш ..
дето се вика "чудна ФаФла" направо  :lol: 
|
Пон Яну 14, 2008 2:16 pm |
|
 |
sok1
|
Колеги, не сте ли чували една реклама, която върви в момента? - мъжете играят играта, жените ЗНАЯТ резултата. 
|
Пон Яну 14, 2008 2:26 pm |
|
 |
Tuzarka
|
sok1 написа: Колеги, не сте ли чували една реклама, която върви в момента? - мъжете играят играта, жените ЗНАЯТ резултата. 
Дай си бележника...пиша ти 6-ца 
|
Пон Яну 14, 2008 2:32 pm |
|
|