Дата и час: Чет Юли 17, 2025 3:19 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Ееее край аз направо да затварям темата :cry:

Пон Яну 14, 2008 1:29 pm
UNREAD_POST 
Брей, ама вие за това ли ми пишете?. Аз пък си мислех, че щото ви е забавно...пък вие булка си търсите :D

Пон Яну 14, 2008 1:34 pm
UNREAD_POST 
Ахаха аз не си търся аз щях да съм арбитер :D

Пон Яну 14, 2008 1:37 pm
UNREAD_POST 
...по-скоро воайор :ohno:

Пон Яну 14, 2008 1:38 pm
UNREAD_POST 
Добре де може и така да се нарече :P

Пон Яну 14, 2008 1:39 pm
UNREAD_POST 
Всичко ще си кажеш до довечера :D тогава аз ще пиша сценария

Пон Яну 14, 2008 1:41 pm
UNREAD_POST 
Брей, казах, че съм ангажирана и чата замлъкна :baby:

Пон Яну 14, 2008 1:50 pm
UNREAD_POST 
Грешен подход :P. Иначе няма проблеми така или иначе ще делим печалбата от сценария дали ти или аз все едно може да спечелим повече ако го напишеш ти... ;)

Пон Яну 14, 2008 1:53 pm
UNREAD_POST 
Подходът е правилен...да няма после не чул , не видял, не разбрал...все пак всеки иска крехко агнешко :D Дай да включим и други герои, че ще е постен сценария.

Пон Яну 14, 2008 1:56 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Баба дет съ вика съ е дала на един :roll: . Ама за шоуто ще ви спретна бой в кал и който победи...ще измисля награда :D

Май ви попарих лекичко?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

тя може да е дадена на един... ама може да се отдаде и на чужди .. :D .
нали знаете че баба може да чака идеалният дядо цял живот, но това не и пречи да си прекарва времето с не чак толкова иделните.... :naughty: :naughty: :naughty:

смятам че колегите дори и в кал ще се бият, но само за една конкретна награда... едва ли номера с "ще измисля награда" ще мине :D :D :D

Пон Яну 14, 2008 2:02 pm
UNREAD_POST 
Еми то има и други момичета във форума. Ще измислим някакви интриги :) между тях и няколко набелязани мъжки екземпляра и теб :)

Пон Яну 14, 2008 2:05 pm
UNREAD_POST 
Както казват дебелите книги.....когато жената срещне идеалния мъж, той пък търси идеалната жена. Вие изкарахте баба една развратна стара чанта :36_2_29: Коя е конкретната награда?...май се сещам и чак ми се зачервиха ушите

Пон Яну 14, 2008 2:11 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Както казват дебелите книги.....когато жената срещне идеалния мъж, той пък търси идеалната жена. Вие изкарахте баба една развратна стара чанта :36_2_29: Коя е конкретната награда?...май се сещам и чак ми се зачервиха ушите

чанта ама лачена и лъскава..
чанта да видиш ..
дето се вика "чудна ФаФла" направо :D :lol: Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Яну 14, 2008 2:16 pm
UNREAD_POST 
Колеги, не сте ли чували една реклама, която върви в момента? - мъжете играят играта, жените ЗНАЯТ резултата. :D

Пон Яну 14, 2008 2:26 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Колеги, не сте ли чували една реклама, която върви в момента? - мъжете играят играта, жените ЗНАЯТ резултата. :D

Дай си бележника...пиша ти 6-ца :D

Пон Яну 14, 2008 2:32 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 637  Следваща