Автор |
Съобщение |
wrestling
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Сеп 27, 2007 8:12 pm Мнения: 86 Местоположение: Пазарджик
|
 Mалко помощ за едно CD на LG-не става
Днес се сдобих с ново cd купих го от технополис но понеже е неделя и нямаха техник да ми го свърже в колата :( искам да ви попитам разгледах в къщи инструкциите от книжката и се оказа много лесно има шест кабела от които мисля че ми трябват само (жълт,червен и черен) другите са за електрическа антена,звук телефон и някакъв розов кабел за къси светлини именно него искам да попитам за какво е? И дали е задължително неговото връзване. мерси предварително на всеки отговорил
моделът на СД е LG-LAC6700/6710 поне това пише на книжката 
_________________ Fiat Palio Weekend 75
Fiat Brava 1.6 16
Последна промяна wrestling на Сря Дек 12, 2007 8:12 pm, променена общо 1 път
|
Нед Дек 09, 2007 6:04 pm |
|
 |
Fiater
Кара балканче
Регистриран на: Пет Ное 30, 2007 7:13 pm Мнения: 43 Местоположение: София
|
Здравей. Честит плейър.
Розовият кабел, за който казваш, че е за къси светлини, най-вероятно има за роля да намаля осветлението на дисплея на плейъра, когато пуснеш светлините (късите или габарити). Ефектът ще е точно както при оригиналния касетофон във Фиатите, който почва да свети по-слабо, когато пуснеш светлините. Между другото, тази функция е много полезна, ще ти е от полза.
_________________ Marea Weekend HLX 1.8/16/'98
|
Нед Дек 09, 2007 6:47 pm |
|
 |
wrestling
Кара Фиатче 126
|
добре колега но ако не го вържа това означава че като пусна светлините ще ми свети по силно CD-то ли? а кам кои кабел трябва да се свърже този розовият към плюса ли
Fiat Brava 1.6 16
|
Нед Дек 09, 2007 7:12 pm |
|
 |
sok1
|
wrestling написа: добре колега но ако не го вържа това означава че като пусна светлините ще ми свети по силно CD-то ли? а кам кои кабел трябва да се свърже този розовият към плюса ли
Намираш кои са ти бушоните за късите светлини и към единия кабел след тези бушони връзваш розовия.
|
Нед Дек 09, 2007 8:54 pm |
|
 |
Rokambol
|
В оригиналната инсталация на колата има такъв кабел. Функцията се нарича "DIMMER". Виж схемата. 7 и 4 е захранването, 6 въпросния кабел. Него трябва да свържеш с розовия при теб. Освен това за да работи тази функция при повечето авторадиа трябва да е разрешена. Разгледай му менюто.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пон Дек 10, 2007 1:36 am |
|
 |
wrestling
Кара Фиатче 126
|
мерси много на всички колеги които бяха така добри да отговорят утре ще го мъча CD-то ако неуспея да го вържа сам ще се дават 10 лева  но аз смятам да си вържа само тези кабели които знам  сега чак толкова екстри пък да свети и по малко няма голямо значение за мен,но все пак ще потърся кабела за които колегата ROKAMBOL спомена и да се надяваме че всичко ще е ок 
Fiat Brava 1.6 16
|
Пон Дек 10, 2007 10:00 pm |
|
 |
wrestling
Кара Фиатче 126
|
колеги всичко е ок с жиците но проблема се оказа друг  CD-то неможе да влезе цялото в дупката където му е мястото 2 см остава да стърчи навън  поразгледах на бързо и се оказа че има някаква пластмаса която пречи да влезе понеже е по дълго.Та въпроса ми е дали ще мога да я отрежа проверих не е за въздуха за обдухване на предният прозорец но ме съмнява че е нещо като подпирачка на таблото защото минава една греда отдоло и тази пластмаса е между таблото и гредата.Утре ще пиша повече ако трябва ще сваля таблото но твърдо съм решил да я режа защото без музика си не е работа :?
Fiat Brava 1.6 16
|
Сря Дек 12, 2007 8:46 pm |
|
 |
/TDS/
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 4:48 pm Мнения: 153 Местоположение: Добрич
|
тая пластмаска не е ли да подпира сд-то да не падне(примерно ако е по малко от размера на дупката и може да падне свободно навътре) и мисля че ще ти трябва тази пластмаска 100%
Сря Дек 12, 2007 10:19 pm |
|
 |
wrestling
Кара Фиатче 126
|
ми колега и на мен ми мина това през главата че може да е за това но няма друг начин трябва да я поизрежа малко иначе пък немога да го вкарам :? Ако имаш някакво предложение го кажи  Едвали ще избяга някъде навътре няма къде да ходи 
Fiat Brava 1.6 16
|
Сря Дек 12, 2007 10:25 pm |
|
 |
Rokambol
|
Колега, не бързай да режеш! Ако някой има схема на Палио да погледне за какво е тази пластмаса. Рискуваш да направиш беля. Недей така "на сляпо".
|
Чет Дек 13, 2007 1:19 am |
|
 |
wrestling
Кара Фиатче 126
|
колеги проблема е решен отрязах въпросната пластмаса пък каквото ще да става  Но някои ако намери схема на Палио ще съм му благодарен ако я сподели със мен  иначе за сега всичко е ок CD-то си свири перфектно за моите очаквания да видим до кога ще е така 
Fiat Brava 1.6 16
|
Чет Дек 13, 2007 4:27 pm |
|
|