Дата и час: Вто Юли 15, 2025 3:01 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Mалко помощ за едно CD на LG-не става 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Mалко помощ за едно CD на LG-не става
Днес се сдобих с ново cd купих го от технополис но понеже е неделя и нямаха техник да ми го свърже в колата :( искам да ви попитам разгледах в къщи инструкциите от книжката и се оказа много лесно има шест кабела от които мисля че ми трябват само (жълт,червен и черен) другите са за електрическа антена,звук телефон и някакъв розов кабел за къси светлини именно него искам да попитам за какво е? И дали е задължително неговото връзване. мерси предварително на всеки отговорил :)

моделът на СД е LG-LAC6700/6710 поне това пише на книжката :D

Последна промяна wrestling на Сря Дек 12, 2007 8:12 pm, променена общо 1 път

Нед Дек 09, 2007 6:04 pm
Профил
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST 
Здравей. Честит плейър. :)

Розовият кабел, за който казваш, че е за къси светлини, най-вероятно има за роля да намаля осветлението на дисплея на плейъра, когато пуснеш светлините (късите или габарити). Ефектът ще е точно както при оригиналния касетофон във Фиатите, който почва да свети по-слабо, когато пуснеш светлините. Между другото, тази функция е много полезна, ще ти е от полза.

Нед Дек 09, 2007 6:47 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
добре колега но ако не го вържа това означава че като пусна светлините ще ми свети по силно CD-то ли? а кам кои кабел трябва да се свърже този розовият към плюса ли

Нед Дек 09, 2007 7:12 pm
Профил
UNREAD_POST 
wrestling написа:
добре колега но ако не го вържа това означава че като пусна светлините ще ми свети по силно CD-то ли? а кам кои кабел трябва да се свърже този розовият към плюса ли

Намираш кои са ти бушоните за късите светлини и към единия кабел след тези бушони връзваш розовия.

Нед Дек 09, 2007 8:54 pm
UNREAD_POST 
В оригиналната инсталация на колата има такъв кабел. Функцията се нарича "DIMMER". Виж схемата. 7 и 4 е захранването, 6 въпросния кабел. Него трябва да свържеш с розовия при теб. Освен това за да работи тази функция при повечето авторадиа трябва да е разрешена. Разгледай му менюто.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пон Дек 10, 2007 1:36 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
мерси много на всички колеги които бяха така добри да отговорят утре ще го мъча CD-то ако неуспея да го вържа сам ще се дават 10 лева :-D но аз смятам да си вържа само тези кабели които знам :D сега чак толкова екстри пък да свети и по малко няма голямо значение за мен,но все пак ще потърся кабела за които колегата ROKAMBOL спомена и да се надяваме че всичко ще е ок :)

Пон Дек 10, 2007 10:00 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колеги всичко е ок с жиците но проблема се оказа друг :-( CD-то неможе да влезе цялото в дупката където му е мястото 2 см остава да стърчи навън :-( поразгледах на бързо и се оказа че има някаква пластмаса която пречи да влезе понеже е по дълго.Та въпроса ми е дали ще мога да я отрежа проверих не е за въздуха за обдухване на предният прозорец но ме съмнява че е нещо като подпирачка на таблото защото минава една греда отдоло и тази пластмаса е между таблото и гредата.Утре ще пиша повече ако трябва ще сваля таблото но твърдо съм решил да я режа защото без музика си не е работа :?

Сря Дек 12, 2007 8:46 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
тая пластмаска не е ли да подпира сд-то да не падне(примерно ако е по малко от размера на дупката и може да падне свободно навътре) и мисля че ще ти трябва тази пластмаска 100%

Сря Дек 12, 2007 10:19 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
ми колега и на мен ми мина това през главата че може да е за това но няма друг начин трябва да я поизрежа малко иначе пък немога да го вкарам :? Ако имаш някакво предложение го кажи :) Едвали ще избяга някъде навътре няма къде да ходи :D

Сря Дек 12, 2007 10:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега, не бързай да режеш! Ако някой има схема на Палио да погледне за какво е тази пластмаса. Рискуваш да направиш беля. Недей така "на сляпо".

Чет Дек 13, 2007 1:19 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
колеги проблема е решен отрязах въпросната пластмаса пък каквото ще да става :) Но някои ако намери схема на Палио ще съм му благодарен ако я сподели със мен :drunk: иначе за сега всичко е ок CD-то си свири перфектно за моите очаквания да видим до кога ще е така :D

Чет Дек 13, 2007 4:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]