|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 5:53 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Форумен календар 2008, пращайте снимки на колите си!
Автор |
Съобщение |
CHILIEV
|
Made1nFIAT написа: аз точно това имах в предвид да се сложи срок - та последно 10-ти или 15-ти :roll:
предлагам срок до 10-ти...
колеги , смятам че имате повече от 10 дена за да ми задръстите мейла ....
който има желание намира начини все пак 
|
Чет Ное 29, 2007 11:25 pm |
|
 |
CHILIEV
|
sok1 написа: CHILIEV написа: за всеки получен мейл ще връщам потвърждение в рамките на 5-6 часа Ако може потвърждението за мен да е във вид на биричка... 
хехехе с тебе разбрахме ли се .. ти си пратил 2 мейла .. аз съм получил 1 .. какво стана.. ???
абе щом нещата се въртят около алкохола нещата са наред 
|
Чет Ное 29, 2007 11:29 pm |
|
 |
CHILIEV
|
Trojaneca написа: Ето ме и мен...малко стари снимки  ... ... ... ...
добавени !
|
Чет Ное 29, 2007 11:32 pm |
|
 |
CHILIEV
|
офф .. ами то много станаха мойте постове ..сори ама не е нарочно ...
искам да помоля колегите :
Ferrari Made1nFIAT Paparac
да ми изпратят на lancorporation@abv.bg
постнатите снимки в пълен размер ... кой колкото даде...
Paparac - снимка PIC_1009.jpg със многото фиати е много ценна .. давай я  страхотна е евала на фотографа
забелязвам че няколко колеги ми изпратиха снимки на едно синьо купе включително и интериора с безценния надпис pininfarina
всяка кола си има своя чар .. държа да спомена че много ще се радвам да има някое непипнато уно примерно ... 
|
Чет Ное 29, 2007 11:47 pm |
|
 |
grigor_j
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
Колега Чилиев аз такова.... да са извиня че те излъгах за снощи че ще пратя снимки......
мноооо го са  :( и не успях нито да измия колата нито да я снимам. Ама днеска обезателно. Даже си мисля дали да не е утре да моа ида на некоя яка полянка и да си я снимам там..... Всъщност има ли значение фона...?
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Ное 30, 2007 9:57 am |
|
 |
m1t3t0
|
Има да нали даже някой предложи понеже колите повечето са снимани на улицата, да се отложи календара. По добре е на различни места, но не и по улиците. Въпреки че ако се направи някаква постановка на самата улица може да се направи добра фотография ;)
|
Пет Ное 30, 2007 11:27 am |
|
 |
grigor_j
Регистриран на: Сря Окт 17, 2007 12:42 pm Мнения: 482 Местоположение: Бургас Медения Рудник
|
значи отлагаме за утре.....
_________________ Bravo 1.4 12V Abarth - демек аБРАТ-чо
недвижими имоти - продва, купува, наема, отдава.......
КИРИЛИЦА ИЗ НОТ ДЕД!!!!
www.bgestates.com www.bgimoti.com
|
Пет Ное 30, 2007 11:32 am |
|
 |
Paparac
|
CHILIEV написа: Paparac - снимка PIC_1009.jpg със многото фиати е много ценна .. давай я  страхотна е евала на фотографа 
Ъъъм, ти ся кво, подмазваш ли ми се нещо?
Иначе след малко ще имам възможност да ти пратя снимките, още нещо, КОЛЕГИ, освен на мейла на колегата CHILIEV, пускайте всички снимки и ТУК, за да ги виждат и останалите и съответно ако се наложи да се прави пресяване, всеки да знае за какво иде реч. Срокът е до 10-и, след което компромисно бе взето решение колите на календара да не са 12, а 15, но определените 15 ще трябва да бъдат избрани с гласуване, което ще продължи в рамките на седмица след 10-и декември.
|
Пет Ное 30, 2007 3:07 pm |
|
 |
Made1nFIAT
Кара кола
Регистриран на: Нед Окт 28, 2007 11:21 pm Мнения: 313 Местоположение: София 15 Младост
|
CHILIEV написа: офф .. ами то много станаха мойте постове ..сори ама не е нарочно ... искам да помоля колегите : Ferrari Made1nFIAT Paparacда ми изпратят на lancorporation@abv.bg постнатите снимки в пълен размер ... кой колкото даде...  Paparac - снимка PIC_1009.jpg със многото фиати е много ценна .. давай я  страхотна е евала на фотографа  забелязвам че няколко колеги ми изпратиха снимки на едно синьо купе включително и интериора с безценния надпис pininfarina всяка кола си има своя чар .. държа да спомена че много ще се радвам да има някое непипнато уно примерно ... 
Пратих ти 1 снимка, но до 10-ти ще се постарая да си снимам количката някъде другаде(не на улицата) и пак ще ти пратя :-P
И ще я пусна и тук де ..
_________________ Ако посочиш някои, не забравяй че трите пръста сочат тебе!
1.6 16V 103HP Made In FIAT
|
Пет Ное 30, 2007 8:04 pm |
|
 |
CHILIEV
|
grigor_j написа: Колега Чилиев аз такова.... да са извиня че те излъгах за снощи че ще пратя снимки...... мноооо го са  :( и не успях нито да измия колата нито да я снимам. Ама днеска обезателно. Даже си мисля дали да не е утре да моа ида на некоя яка полянка и да си я снимам там..... Всъщност има ли значение фона...?
хехехех .... няма проблеми а за фона не мога да сложа ограничения че ще отпаднат 90 % от снимките  така че каквото - такова 
|
Пет Ное 30, 2007 9:10 pm |
|
 |
FiatPunto1.1
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:35 pm Мнения: 409 Местоположение: Перник
|
Аз да си снимам ли Пунтото ... :roll:
_________________ Fiat Punto 1.1 SPI Benzin '96 55 hP
Fiat Speed ----> http://zazz.bg/play:7377411e
|
Пет Ное 30, 2007 10:43 pm |
|
 |
sok1
|
Бях замислил и аз да направя една баня на колата и да я нащракам, ама пуста глава (чудя се защо имам такива мускули на краката)...да взема да си забравя ЦЕЛИЯ набор документи на работата, а тя е на 33 км от кв. Надежда...
Но няма да се откажа - утре хващам една маршрутка и в Горна Малина...
|
Пет Ное 30, 2007 10:49 pm |
|
 |
LEVSKI
|
sok1 написа: Бях замислил и аз да направя една баня на колата и да я нащракам, ама пуста глава (чудя се защо имам такива мускули на краката)...да взема да си забравя ЦЕЛИЯ набор документи на работата, а тя е на 33 км от кв. Надежда... Но няма да се откажа - утре хващам една маршрутка и в Горна Малина...
Хайде, хайде, само обличаш униформата, ако може и парадната, не само че няма да те спрат, ами ще ти и козируват по пътя :mrgreen:
|
Пет Ное 30, 2007 10:54 pm |
|
 |
sok1
|
LEVSKI написа: Хайде, хайде, само обличаш униформата, ако може и парадната, не само че няма да те спрат, ами ще ти и козируват по пътя :mrgreen:
До там и обратно ходя цивилен. Де да имах една униформа...
|
Пет Ное 30, 2007 11:02 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Как така нямаш униформа бре? Нямаш ли си у вас? Да дадеш след време на някой дядо на село, да си бере шумичка с болтове на раменете. :mrgreen: Ако нямаш превоз, мога и аз да метна до там утре, няма проблем.
|
Пет Ное 30, 2007 11:07 pm |
|
|