Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 3:18 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 114 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Форумен календар 2008, пращайте снимки на колите си! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Made1nFIAT написа:
аз точно това имах в предвид да се сложи срок - та последно 10-ти или 15-ти :roll:

предлагам срок до 10-ти...
колеги , смятам че имате повече от 10 дена за да ми задръстите мейла ....
който има желание намира начини все пак :)

Чет Ное 29, 2007 11:25 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
CHILIEV написа:
за всеки получен мейл ще връщам потвърждение в рамките на 5-6 часа

Ако може потвърждението за мен да е във вид на биричка... :-D

хехехе с тебе разбрахме ли се .. ти си пратил 2 мейла .. аз съм получил 1 .. какво стана.. ???

абе щом нещата се въртят около алкохола нещата са наред :D :D :D

Чет Ное 29, 2007 11:29 pm
UNREAD_POST 
Trojaneca написа:
Ето ме и мен...малко стари снимки :D

...
...
...
...

добавени !

Чет Ное 29, 2007 11:32 pm
UNREAD_POST 
офф .. ами то много станаха мойте постове ..сори ама не е нарочно ...

искам да помоля колегите :
Ferrari
Made1nFIAT
Paparac

да ми изпратят на lancorporation@abv.bg
постнатите снимки в пълен размер ... кой колкото даде... :)
Paparac - снимка PIC_1009.jpg със многото фиати е много ценна .. давай я :) страхотна е евала на фотографа :)

забелязвам че няколко колеги ми изпратиха снимки на едно синьо купе включително и интериора с безценния надпис pininfarina :cool: :cool: :cool:
всяка кола си има своя чар .. държа да спомена че много ще се радвам да има някое непипнато уно примерно ... :cool:

Чет Ное 29, 2007 11:47 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Колега Чилиев аз такова.... да са извиня че те излъгах за снощи че ще пратя снимки......
мноооо го са :drunk: :( и не успях нито да измия колата нито да я снимам. Ама днеска обезателно. Даже си мисля дали да не е утре да моа ида на некоя яка полянка и да си я снимам там..... Всъщност има ли значение фона...?

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Пет Ное 30, 2007 9:57 am
Профил
UNREAD_POST 
Има да нали даже някой предложи понеже колите повечето са снимани на улицата, да се отложи календара. По добре е на различни места, но не и по улиците. Въпреки че ако се направи някаква постановка на самата улица може да се направи добра фотография ;)

Пет Ное 30, 2007 11:27 am
Аватар

UNREAD_POST 
значи отлагаме за утре.....

www.bgestates.com www.bgimoti.com

Пет Ное 30, 2007 11:32 am
Профил
UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
Paparac - снимка PIC_1009.jpg със многото фиати е много ценна .. давай я :) страхотна е евала на фотографа :)

Ъъъм, ти ся кво, подмазваш ли ми се нещо? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Иначе след малко ще имам възможност да ти пратя снимките, още нещо, КОЛЕГИ, освен на мейла на колегата CHILIEV, пускайте всички снимки и ТУК, за да ги виждат и останалите и съответно ако се наложи да се прави пресяване, всеки да знае за какво иде реч. Срокът е до 10-и, след което компромисно бе взето решение колите на календара да не са 12, а 15, но определените 15 ще трябва да бъдат избрани с гласуване, което ще продължи в рамките на седмица след 10-и декември.

Пет Ное 30, 2007 3:07 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
CHILIEV написа:
офф .. ами то много станаха мойте постове ..сори ама не е нарочно ...

искам да помоля колегите :
Ferrari
Made1nFIAT
Paparac

да ми изпратят на lancorporation@abv.bg
постнатите снимки в пълен размер ... кой колкото даде... :)

забелязвам че няколко колеги ми изпратиха снимки на едно синьо купе включително и интериора с безценния надпис pininfarina :cool: :cool: :cool:
всяка кола си има своя чар .. държа да спомена че много ще се радвам да има някое непипнато уно примерно ... :cool:

Пратих ти 1 снимка, но до 10-ти ще се постарая да си снимам количката някъде другаде(не на улицата) и пак ще ти пратя :-P
И ще я пусна и тук де ..

Пет Ное 30, 2007 8:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
grigor_j написа:
Колега Чилиев аз такова.... да са извиня че те излъгах за снощи че ще пратя снимки......
мноооо го са :drunk: :( и не успях нито да измия колата нито да я снимам. Ама днеска обезателно. Даже си мисля дали да не е утре да моа ида на некоя яка полянка и да си я снимам там..... Всъщност има ли значение фона...?

хехехех .... няма проблеми а за фона не мога да сложа ограничения че ще отпаднат 90 % от снимките :) така че каквото - такова :)

Пет Ное 30, 2007 9:10 pm
Аватар

UNREAD_POST 
Аз да си снимам ли Пунтото ... :roll:

Изображение

Пет Ное 30, 2007 10:43 pm
Профил
UNREAD_POST 
Бях замислил и аз да направя една баня на колата и да я нащракам, ама пуста глава (чудя се защо имам такива мускули на краката)...да взема да си забравя ЦЕЛИЯ набор документи на работата, а тя е на 33 км от кв. Надежда... :gaga2:
Но няма да се откажа - утре хващам една маршрутка и в Горна Малина...

Пет Ное 30, 2007 10:49 pm
UNREAD_POST 
sok1 написа:
Бях замислил и аз да направя една баня на колата и да я нащракам, ама пуста глава (чудя се защо имам такива мускули на краката)...да взема да си забравя ЦЕЛИЯ набор документи на работата, а тя е на 33 км от кв. Надежда... :gaga2:
Но няма да се откажа - утре хващам една маршрутка и в Горна Малина...

Хайде, хайде, само обличаш униформата, ако може и парадната, не само че няма да те спрат, ами ще ти и козируват по пътя :mrgreen:

Пет Ное 30, 2007 10:54 pm
UNREAD_POST 
LEVSKI написа:
Хайде, хайде, само обличаш униформата, ако може и парадната, не само че няма да те спрат, ами ще ти и козируват по пътя :mrgreen:

До там и обратно ходя цивилен. Де да имах една униформа...

Пет Ное 30, 2007 11:02 pm
UNREAD_POST 
Как така нямаш униформа бре? Нямаш ли си у вас? Да дадеш след време на някой дядо на село, да си бере шумичка с болтове на раменете. :mrgreen: Ако нямаш превоз, мога и аз да метна до там утре, няма проблем.

Пет Ное 30, 2007 11:07 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 114 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща