|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 9:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Предизвиквам с Opel Corsa Fiat Bravo 1.8 GT!
Автор |
Съобщение |
LEVSKI
|
Kimi_Raikonen написа: ми направо се изложи и се орезили с признанието че караш колата на загубеняците и на безработните в европа- опелче някакво пикливо. Нищо лично, Баце- лаф да става. 
Винаги съм казвал на всекиго само едно: Мечтата на средностатистическия(трудно я произнасям тази дума, но на писане ми е по лесно :mrgreen: ) българин е да кара Фалве или Опел...е те тва са пичовете с вродена диагноза 
|
Сря Ное 14, 2007 11:38 pm |
|
 |
Георги Пеев
|
ntx написа: Видях че наплюха ХГТ-тата  Колега опелджия ( не го казвам като обида) знам, че хгт-то ще загуби от астрата поради една причина.Астрата е по-лека.Това е.Ако си мислите, че тези астри имат уникални мотори се бъркате.Ако натовариш астрата колкото хгт-то не че ще те изям ами и няма да мраднеш от стартова позиция :twisted: Просто хгт-то има екстри който опел още си превеждат от италиански на немски.Астрата GSI просто е обаркан модел на опел защото нито върви както са се опитали да я направят , а за екстри .... ще кажа просто ОПЕЛ.Колегата добави ръждата, но това е мн дълга тема :mrgreen: Все пак ако уцелиш добър мотор от опел поне ще ти издържи 2 купета минимум 
:mrgreen: още по-лошо,темата е за Корса,дори не е за Астра :mrgreen:
|
Сря Ное 14, 2007 11:41 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
един приятел на околовръстното ме би с една корса 1.4 16 клапана ... много върви ... но тежи колкото моята, а е с 30 коня отгоре ... той е с 90 коня... Иначе не ме би с толкова много - 9-10 коли разстояние за отсечка дълга към 2-3 км и нагоре ... все пак аз съм с 60, а той с 90 коня  Та - казвам ти, ако намериш Punto HGT - ще има интерес, въпреки, че пунтото най-вероятно ще бие ... щом е към 130 коня няма проблем, пунтото е 131, а за 1 кон да правиш проблем ... 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Сря Ное 14, 2007 11:46 pm |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 10:34 pm Мнения: 21 Местоположение: Кюстендил Област
|
здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) днес към 6 следобед се състоя гонка между въпростанта корса и мицубиши еклипс 2000 16в 150 коня собственика на еклипса се беше надъхал (като някой от вас) че като кара заводски автомобил 150 кончета е най-бързия на пътя .... след гонката се състояха поне още 2,3 ластика с оправданието че не могъл да трагне като хората .. от 3 ластика еклипса 3 пито гледа6е гси емблемката...
п.п поздрави
_________________ bmw forever
|
Чет Ное 15, 2007 1:38 am |
|
 |
vodafon
Кара кола
Регистриран на: Пет Юли 27, 2007 10:28 pm Мнения: 257 Местоположение: Плевен
|
kraskatamoto написа: здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) днес към 6 следобед се състоя гонка между въпростанта корса и мицубиши еклипс 2000 16в 150 коня собственика на еклипса се беше надъхал (като някой от вас) че като кара заводски автомобил 150 кончета е най-бързия на пътя .... след гонката се състояха поне още 2,3 ластика с оправданието че не могъл да трагне като хората .. от 3 ластика еклипса 3 пито гледа6е гси емблемката...
п.п поздрави
браво да са живи и здрави се така да ни радват (тия опели )
_________________ coupe- the best
|
Чет Ное 15, 2007 1:48 am |
|
 |
Trojaneca
|
Тези еклипси с предното, нищо не струват, хем тежки, хем невървежни, сигурен съм, че едно БМВ Е36 320i ще го дръпне  Иначе браво за победата:)
|
Чет Ное 15, 2007 1:57 am |
|
 |
Paparac
|
Живи и здрави да са! :mrgreen:
|
Чет Ное 15, 2007 1:57 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Браво, сега си намери punto HGT 
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Ное 15, 2007 1:17 pm |
|
 |
Replay
Кара кола
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 9:56 pm Мнения: 330 Местоположение: София Област
|
kraskatamoto написа: здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) днес към 6 следобед се състоя гонка между въпростанта корса и мицубиши еклипс 2000 16в 150 коня собственика на еклипса се беше надъхал (като някой от вас) че като кара заводски автомобил 150 кончета е най-бързия на пътя .... след гонката се състояха поне още 2,3 ластика с оправданието че не могъл да трагне като хората .. от 3 ластика еклипса 3 пито гледа6е гси емблемката...
п.п поздрави
Имайки предвид разликата от около 350 килограма в теглото може би е нормално да се получи така,все пак честито за победата ,смятам че в лицето на браво hgt че имаш доста по сериозна конкуренция,а с Coupe не ти препоръчвам да се пускаш ,особенно с тези с Турбо 
|
Чет Ное 15, 2007 2:25 pm |
|
 |
Rokambol
|
Колега с Опел-чето, аз съм с машинка около 115к.с., 1500кг, ако се навиеш на гонка с летящ старт, с удоволствие ще те пробвам. Условието ми е да започнем надпреварата при 100км/ч и да продължим поне 3км. до финала. Какво ще кажеш?
|
Чет Ное 15, 2007 5:59 pm |
|
 |
kraskatamoto
Кара велосипед
Регистриран на: Пон Сеп 03, 2007 10:34 pm Мнения: 21 Местоположение: Кюстендил Област
|
първо да те попитам колко ти е заплатата....? и не я харчи ! :mrgreen:
_________________ bmw forever
|
Чет Ное 15, 2007 6:47 pm |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 9:18 am Мнения: 160 Местоположение: София
|
Какво ше каже колегата с Опела за драпка! Купил съм си ново важе! Мога да те дарпам до кадето искаш само да си платиш! 50лв. 400м прецени колко ще ти струва до сервиза!
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT 160 кс.
|
Чет Ное 15, 2007 7:29 pm |
|
 |
КИМИ
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 6:26 pm Мнения: 671 Местоположение: ВР
|
kraskatamoto написа: здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) ...
Здравей, "колега" опуленджия
Имаш ли си напредстава каква п.ча въшка караш и че тая сапунерка не е по- здраво от яйце Kinder surprise- като се хакнеш някъде - всичко се изсипва отвътре като от вътрешността на шоколадово яйце... ама преди да се сглоби човечето- така че сложи си един студен компрес и си вземи един трактор и иди да ореш нивите по селията.

|
Чет Ное 15, 2007 9:25 pm |
|
 |
sok1
|
Kimi_Raikonen написа: kraskatamoto написа: здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) ... Здравей, "колега" опуленджия Имаш ли си напредстава каква п.ча въшка караш и че тая сапунерка не е по- здраво от яйце Kinder surprise- като се хакнеш някъде - всичко се изсипва отвътре като от вътрешността на шоколадово яйце... ама преди да се сглоби човечето- така че сложи си един студен компрес и си вземи един трактор и иди да ореш нивите по селията. 
Мисля, че излишно вдигаш въздух и започваш да се принизяваш до тяхното ниво. Бъди фиаткаджия = аристократ! Остави ги да си вярват.
Всъщност ние наистина сме фиатаджии, т.е. обичаме и караме Фиат. 
|
Чет Ное 15, 2007 9:37 pm |
|
 |
Larii
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Яну 16, 2007 9:18 am Мнения: 160 Местоположение: София
|
sok1 написа: Kimi_Raikonen написа: kraskatamoto написа: здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) ... Здравей, "колега" опуленджия Имаш ли си напредстава каква п.ча въшка караш и че тая сапунерка не е по- здраво от яйце Kinder surprise- като се хакнеш някъде - всичко се изсипва отвътре като от вътрешността на шоколадово яйце... ама преди да се сглоби човечето- така че сложи си един студен компрес и си вземи един трактор и иди да ореш нивите по селията.  Мисля, че излишно вдигаш въздух и започваш да се принизяваш до тяхното ниво. Бъди фиаткаджия = аристократ! Остави ги да си вярват. Всъщност ние наистина сме фиатаджии, т.е. обичаме и караме Фиат. 
Колегата е прав!
_________________ Fiat Bravo 2.0 20V HGT 160 кс.
|
Чет Ное 15, 2007 9:43 pm |
|
|