Дата и час: Нед Май 25, 2025 9:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
Предизвиквам с Opel Corsa Fiat Bravo 1.8 GT! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
ми направо се изложи и се орезили с признанието че караш колата на загубеняците и на безработните в европа- опелче някакво пикливо.
Нищо лично, Баце- лаф да става. Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Винаги съм казвал на всекиго само едно: Мечтата на средностатистическия(трудно я произнасям тази дума, но на писане ми е по лесно :mrgreen: ) българин е да кара Фалве или Опел...е те тва са пичовете с вродена диагноза :D

Сря Ное 14, 2007 11:38 pm
UNREAD_POST 
ntx написа:
Видях че наплюха ХГТ-тата :) Колега опелджия ( не го казвам като обида) знам, че хгт-то ще загуби от астрата поради една причина.Астрата е по-лека.Това е.Ако си мислите, че тези астри имат уникални мотори се бъркате.Ако натовариш астрата колкото хгт-то не че ще те изям ами и няма да мраднеш от стартова позиция :twisted: Просто хгт-то има екстри който опел още си превеждат от италиански на немски.Астрата GSI просто е обаркан модел на опел защото нито върви както са се опитали да я направят , а за екстри .... ще кажа просто ОПЕЛ.Колегата добави ръждата, но това е мн дълга тема :mrgreen: Все пак ако уцелиш добър мотор от опел поне ще ти издържи 2 купета минимум :D

:mrgreen: още по-лошо,темата е за Корса,дори не е за Астра :mrgreen:

Сря Ное 14, 2007 11:41 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
един приятел на околовръстното ме би с една корса 1.4 16 клапана ... много върви ... но тежи колкото моята, а е с 30 коня отгоре ... той е с 90 коня... Иначе не ме би с толкова много - 9-10 коли разстояние за отсечка дълга към 2-3 км и нагоре ... все пак аз съм с 60, а той с 90 коня :) Та - казвам ти, ако намериш Punto HGT - ще има интерес, въпреки, че пунтото най-вероятно ще бие ... щом е към 130 коня няма проблем, пунтото е 131, а за 1 кон да правиш проблем ... :D

Сря Ное 14, 2007 11:46 pm
Профил ICQ
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) днес към 6 следобед се състоя гонка между въпростанта корса и мицубиши еклипс 2000 16в 150 коня собственика на еклипса се беше надъхал (като някой от вас) че като кара заводски автомобил 150 кончета е най-бързия на пътя .... след гонката се състояха поне още 2,3 ластика с оправданието че не могъл да трагне като хората .. от 3 ластика еклипса 3 пито гледа6е гси емблемката...

п.п поздрави

Чет Ное 15, 2007 1:38 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
kraskatamoto написа:
здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) днес към 6 следобед се състоя гонка между въпростанта корса и мицубиши еклипс 2000 16в 150 коня собственика на еклипса се беше надъхал (като някой от вас) че като кара заводски автомобил 150 кончета е най-бързия на пътя .... след гонката се състояха поне още 2,3 ластика с оправданието че не могъл да трагне като хората .. от 3 ластика еклипса 3 пито гледа6е гси емблемката...

п.п поздрави

браво да са живи и здрави се така да ни радват (тия опели )

Чет Ное 15, 2007 1:48 am
Профил
UNREAD_POST 
Тези еклипси с предното, нищо не струват, хем тежки, хем невървежни, сигурен съм, че едно БМВ Е36 320i ще го дръпне :D Иначе браво за победата:)

Чет Ное 15, 2007 1:57 am
UNREAD_POST 
Живи и здрави да са! :mrgreen:

Чет Ное 15, 2007 1:57 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Браво, сега си намери punto HGT :D

Чет Ное 15, 2007 1:17 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
kraskatamoto написа:

п.п поздрави

Имайки предвид разликата от около 350 килограма в теглото може би е нормално да се получи така,все пак честито за победата ,смятам че в лицето на браво hgt че имаш доста по сериозна конкуренция,а с Coupe не ти препоръчвам да се пускаш ,особенно с тези с Турбо :)

Чет Ное 15, 2007 2:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колега с Опел-чето, аз съм с машинка около 115к.с., 1500кг, ако се навиеш на гонка с летящ старт, с удоволствие ще те пробвам. Условието ми е да започнем надпреварата при 100км/ч и да продължим поне 3км. до финала. Какво ще кажеш?

Чет Ное 15, 2007 5:59 pm
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
първо да те попитам колко ти е заплатата....? и не я харчи ! :mrgreen:

Чет Ное 15, 2007 6:47 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Какво ше каже колегата с Опела за драпка! Купил съм си ново важе! Мога да те дарпам до кадето искаш само да си платиш! 50лв. 400м прецени колко ще ти струва до сервиза!

Чет Ное 15, 2007 7:29 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
kraskatamoto написа:
здравейте колеги ( фиаткаджйй :mrgreen: ) ...

Здравей, "колега" опуленджия :D
Имаш ли си напредстава каква п.ча въшка караш и че тая сапунерка не е по- здраво от яйце Kinder surprise- като се хакнеш някъде - всичко се изсипва отвътре като от вътрешността на шоколадово яйце... ама преди да се сглоби човечето- така че сложи си един студен компрес и си вземи един трактор и иди да ореш нивите по селията.
:D :D :D

Чет Ное 15, 2007 9:25 pm
Профил
UNREAD_POST 
Kimi_Raikonen написа:
kraskatamoto написа:

Имаш ли си напредстава каква п.ча въшка караш и че тая сапунерка не е по- здраво от яйце Kinder surprise- като се хакнеш някъде - всичко се изсипва отвътре като от вътрешността на шоколадово яйце... ама преди да се сглоби човечето- така че сложи си един студен компрес и си вземи един трактор и иди да ореш нивите по селията.

Мисля, че излишно вдигаш въздух и започваш да се принизяваш до тяхното ниво. Бъди фиаткаджия = аристократ! Остави ги да си вярват.
Всъщност ние наистина сме фиатаджии, т.е. обичаме и караме Фиат. :D

Чет Ное 15, 2007 9:37 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
sok1 написа:
Kimi_Raikonen написа:
kraskatamoto написа:

Мисля, че излишно вдигаш въздух и започваш да се принизяваш до тяхното ниво. Бъди фиаткаджия = аристократ! Остави ги да си вярват.
Всъщност ние наистина сме фиатаджии, т.е. обичаме и караме Фиат. :D

Колегата е прав!

Чет Ное 15, 2007 9:43 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 126 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща