|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 8:18 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Непозната Алфа? Разкрита!
Автор |
Съобщение |
Rokambol
|
Ако не я бях видял с очите си, щях да се съглася с мненията, че още я няма на пазара. Единствената разлика между това, което видях и тази на снимките е липсата на емблема отзад. Цвета, линията, стоповете...няма как да съм сгрешил. Сега още повече ме е яд, че не я снимах :evil: Това, което прочетох в един руски сайт, че в момента са произведени 50 бр. за специални клиенти на Мазерати. Предвижда се производството на още 500 бр. но за 2008г. Дали е на Десислава не знам, пък и точно нея не я виждам като специален клиент. На паркинга в нея нямаше никой.
P.S. Я погледнете тук: http://www.8c.alfaromeo.com/pop.htm
Последна промяна Rokambol на Сря Авг 29, 2007 12:05 am, променена общо 1 път
|
Сря Авг 22, 2007 4:16 pm |
|
 |
Brevetti
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Фев 23, 2007 10:34 pm Мнения: 13 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Днес прочетох в един вестник статия за колите на Фолк-дивите.Та там кака ти Десислава пише ,че кара 156GTA.
_________________ Brava 1.8 16v
|
Нед Авг 26, 2007 8:52 pm |
|
 |
Paparac
|
Brevetti написа: Днес прочетох в един вестник статия за колите на Фолк-дивите.Та там кака ти Десислава пише ,че кара 156GTA.
Което не доказва, че колегата нещо е сбъркал.
Предлагам, който и да е собственик на колата (видяната от Рокамбол), да се регистрира във форума и всичко да си казва брЪже.
И те така, иначе не отговарям - Ин кен би дон 
|
Вто Сеп 25, 2007 5:21 pm |
|
 |
Rokambol
|
Аз хвърлям по едно око в Алфа форума, но и там я няма....
|
Вто Сеп 25, 2007 5:31 pm |
|
 |
ajaxus
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Мар 21, 2007 10:40 am Мнения: 7 Местоположение: София 23 Панчарево
|
приятел, шанса да си я видял точно тази кола е маааалко по-голям от това да си видял Буш в Рилския. Момчето което пише, че още не са достигнали до клиентите е право.
Има доста голяма селекция при избора на купувачи. Да, вярно че е представена преди година за първи път, но ако следиш автомобилните изложения ще забележиш че тя присъства на всяко едно от тях ;)
Пак, не е невъзможно... но ще да е било някое от 'мулетата' които се тестват из западна европа.
Относно цената, тя е различна за УС и Европа, за Европа тя е - €159 300
ето още по темата
http://autoreader.net/2007/09/26/alfa-r ... rst-drive/
|
Чет Окт 18, 2007 11:20 pm |
|
 |
Paparac
|
ajaxus написа: приятел, шанса да си я видял точно тази кола е маааалко по-голям от това да си видял Буш в Рилския.
Извинявай, ама вие от кога сте приятели с него? Обръщението звучи леко некоректно.
|
Чет Окт 18, 2007 11:53 pm |
|
|