Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 6:00 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Непозната Алфа? Разкрита! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Ако не я бях видял с очите си, щях да се съглася с мненията, че още я няма на пазара. Единствената разлика между това, което видях и тази на снимките е липсата на емблема отзад. Цвета, линията, стоповете...няма как да съм сгрешил. Сега още повече ме е яд, че не я снимах :evil: Това, което прочетох в един руски сайт, че в момента са произведени 50 бр. за специални клиенти на Мазерати. Предвижда се производството на още 500 бр. но за 2008г. Дали е на Десислава не знам, пък и точно нея не я виждам като специален клиент. На паркинга в нея нямаше никой.

P.S. Я погледнете тук: http://www.8c.alfaromeo.com/pop.htm

Последна промяна Rokambol на Сря Авг 29, 2007 12:05 am, променена общо 1 път

Сря Авг 22, 2007 4:16 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Днес прочетох в един вестник статия за колите на Фолк-дивите.Та там кака ти Десислава пише ,че кара 156GTA.

Нед Авг 26, 2007 8:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
Brevetti написа:
Днес прочетох в един вестник статия за колите на Фолк-дивите.Та там кака ти Десислава пише ,че кара 156GTA.

Което не доказва, че колегата нещо е сбъркал.

Предлагам, който и да е собственик на колата (видяната от Рокамбол), да се регистрира във форума и всичко да си казва брЪже.

И те така, иначе не отговарям - Ин кен би дон :36_2_33:

Вто Сеп 25, 2007 5:21 pm
UNREAD_POST 
Аз хвърлям по едно око в Алфа форума, но и там я няма....

Вто Сеп 25, 2007 5:31 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
приятел, шанса да си я видял точно тази кола е маааалко по-голям от това да си видял Буш в Рилския. Момчето което пише, че още не са достигнали до клиентите е право.
Има доста голяма селекция при избора на купувачи. Да, вярно че е представена преди година за първи път, но ако следиш автомобилните изложения ще забележиш че тя присъства на всяко едно от тях ;)

Пак, не е невъзможно... но ще да е било някое от 'мулетата' които се тестват из западна европа.

Относно цената, тя е различна за УС и Европа, за Европа тя е - €159 300

ето още по темата :)

http://autoreader.net/2007/09/26/alfa-r ... rst-drive/

Чет Окт 18, 2007 11:20 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
ajaxus написа:
приятел, шанса да си я видял точно тази кола е маааалко по-голям от това да си видял Буш в Рилския.

Извинявай, ама вие от кога сте приятели с него? Обръщението звучи леко некоректно.

Чет Окт 18, 2007 11:53 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2