|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 7:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
КАКВО ДА ПРАВИМ СЪС СРЕЩИТЕ В СОФИЯ?
Автор |
Съобщение |
FaceLess
|
Еми хайде тогава 11 и 45 чакам пред Арена (Красна Поляна) всеки, който не знае къде е О!Шипка. С черно Пунто съм, 11 и 50 тръгваме към срещата. Може да ме намерите на номер 0884540044
|
Пет Сеп 07, 2007 9:40 pm |
|
 |
Paparac
|
И да направите снимки, ейй!, После ще ги качим тук! :mrgreen:
|
Пет Сеп 07, 2007 9:43 pm |
|
 |
MartoModev
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Яну 28, 2007 3:52 pm Мнения: 197 Местоположение: София 19 Люлин
|
Аз този път път пропускам.Искаше ми се да дойда ама правя ремонт :evil:
|
Пет Сеп 07, 2007 9:49 pm |
|
 |
amadeos
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 8:53 pm Мнения: 8 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Аз пък се двоумя дали да идвам, защото като гледам няма да сме повече от три-четири човека. В неделя е сбирката на другия форум, защо не ги обединим.
_________________ http://www.zone-cs.net/ .:ZoNe-CS:. Counter Strike Games Servers
|
Пет Сеп 07, 2007 11:24 pm |
|
 |
lorddred
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 2:37 pm Мнения: 32 Местоположение: Гълъбово
|
Някой може ли да ми каже точен адрес на О'Шиопка в люлин да мога да го намеря по картата?
|
Пет Сеп 07, 2007 11:39 pm |
|
 |
Paparac
|
amadeos написа: Аз пък се двоумя дали да идвам, защото като гледам няма да сме повече от три-четири човека. В неделя е сбирката на другия форум, защо не ги обединим.
Кое да обединим, форумите ли? :mrgreen: На този етап няма как да стане, виж, по отношение на срещите всеки решава сам къде да ходи.
|
Пет Сеп 07, 2007 11:41 pm |
|
 |
Paparac
|
lorddred написа: Някой може ли да ми каже точен адрес на О'Шиопка в люлин да мога да го намеря по картата? FaceLess написа: Еми хайде тогава 11 и 45 чакам пред Арена (Красна Поляна) всеки, който не знае къде е О!Шипка. С черно Пунто съм, 11 и 50 тръгваме към срещата. Може да ме намерите на номер 0884540044
|
Пет Сеп 07, 2007 11:44 pm |
|
 |
FaceLess
|
lorddred - Люлин 10, блок 146
ако не се ориентираш, 11 и 45 пред Арена (Красна Поляна)
|
Съб Сеп 08, 2007 1:12 am |
|
 |
m1t3t0
|
Момчета много ми е кофти, но трябва да остана с брат ми да го гледам, защото е болен. Съжалявам много толкова исках тая събота да се съберем всички :( :( :( :(
|
Съб Сеп 08, 2007 12:04 pm |
|
 |
amadeos
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 8:53 pm Мнения: 8 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Всички някой др. път явно ... от FaceLess разбрах че са били 2-ма  ... И аз бях възпрепятстван ,но и както вчера казах двоумях се дали да ходя точно поради причината че ще сме най-много 3-4 човека
_________________ http://www.zone-cs.net/ .:ZoNe-CS:. Counter Strike Games Servers
|
Съб Сеп 08, 2007 5:28 pm |
|
 |
FaceLess
|
Изложихме се като кифладжии...Аз предполагах че няма да се съберем много хора, ама останах очуден от днешната среща. И тъй като някои колеги казаха да направиме снимки от срещата - заповядайте, насладете се на уникалния автопарк от днешната среща.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Съб Сеп 08, 2007 5:42 pm |
|
 |
FaceLess
|
Тъй като тая събота срещата явно пропадна, предлагам следващата събота да се съберем пак, но дано тогава да сме повече. Предлагам мястото и времето да останат същите, а евентуално ако времето е хубаво и по-топло да се качим до Момина скала и да си направиме едно хубаво барбекю.
|
Съб Сеп 08, 2007 5:45 pm |
|
 |
lorddred
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Пет Сеп 07, 2007 2:37 pm Мнения: 32 Местоположение: Гълъбово
|
Аз дойдох на срещата ,но не познавам никой и забравих да запиша тела на FaceLess и си тръгнах.
Другата седмица дано се съберем повече хора .
|
Съб Сеп 08, 2007 6:44 pm |
|
 |
Paparac
|
Трябва и тук да сложим една модераторка на раздела, която да е красавица и половина, да видим тогава кой какво не разбрал, не видял или не записал и прочие.
Таман настоящият модератор на раздела m1t3t0 ще привлича женската аудитория, защото явно много не му се удава да привлича мъжката ( it's a joke), а пък тя ще кара колегите от силния пол във форума да въздишат по нея, както въздишат едни хора по една друга мъродераторка. 
|
Съб Сеп 08, 2007 6:56 pm |
|
 |
FaceLess
|
lorddred към колко си бил на срещата? ние с колегата чакахме до 12 и 30 да се появи някой и след като никой не дойде седнахме да пием кафе.
|
Съб Сеп 08, 2007 7:04 pm |
|
|