Дата и час: Съб Юни 21, 2025 7:43 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 114 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
КАКВО ДА ПРАВИМ СЪС СРЕЩИТЕ В СОФИЯ? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Еми хайде тогава 11 и 45 чакам пред Арена (Красна Поляна) всеки, който не знае къде е О!Шипка. С черно Пунто съм, 11 и 50 тръгваме към срещата. Може да ме намерите на номер 0884540044

Пет Сеп 07, 2007 9:40 pm
UNREAD_POST 
И да направите снимки, ейй!, После ще ги качим тук! :mrgreen:

Пет Сеп 07, 2007 9:43 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз този път път пропускам.Искаше ми се да дойда ама правя ремонт :evil:

Пет Сеп 07, 2007 9:49 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Аз пък се двоумя дали да идвам, защото като гледам няма да сме повече от три-четири човека. В неделя е сбирката на другия форум, защо не ги обединим.

Пет Сеп 07, 2007 11:24 pm
Профил ICQ WWW
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Някой може ли да ми каже точен адрес на О'Шиопка в люлин да мога да го намеря по картата?

Пет Сеп 07, 2007 11:39 pm
Профил
UNREAD_POST 
amadeos написа:
Аз пък се двоумя дали да идвам, защото като гледам няма да сме повече от три-четири човека. В неделя е сбирката на другия форум, защо не ги обединим.

Кое да обединим, форумите ли? :mrgreen: На този етап няма как да стане, виж, по отношение на срещите всеки решава сам къде да ходи.

Пет Сеп 07, 2007 11:41 pm
UNREAD_POST 
lorddred написа:
Някой може ли да ми каже точен адрес на О'Шиопка в люлин да мога да го намеря по картата?

FaceLess написа:
Еми хайде тогава 11 и 45 чакам пред Арена (Красна Поляна) всеки, който не знае къде е О!Шипка. С черно Пунто съм, 11 и 50 тръгваме към срещата. Може да ме намерите на номер 0884540044

Пет Сеп 07, 2007 11:44 pm
UNREAD_POST 
lorddred - Люлин 10, блок 146
ако не се ориентираш, 11 и 45 пред Арена (Красна Поляна)

Съб Сеп 08, 2007 1:12 am
UNREAD_POST 
Момчета много ми е кофти, но трябва да остана с брат ми да го гледам, защото е болен. Съжалявам много толкова исках тая събота да се съберем всички :( :( :( :(

Съб Сеп 08, 2007 12:04 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Всички някой др. път явно ... от FaceLess разбрах че са били 2-ма :) ... И аз бях възпрепятстван ,но и както вчера казах двоумях се дали да ходя точно поради причината че ще сме най-много 3-4 човека

Съб Сеп 08, 2007 5:28 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
Изложихме се като кифладжии...Аз предполагах че няма да се съберем много хора, ама останах очуден от днешната среща. И тъй като някои колеги казаха да направиме снимки от срещата - заповядайте, насладете се на уникалния автопарк от днешната среща.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Съб Сеп 08, 2007 5:42 pm
UNREAD_POST 
Тъй като тая събота срещата явно пропадна, предлагам следващата събота да се съберем пак, но дано тогава да сме повече. Предлагам мястото и времето да останат същите, а евентуално ако времето е хубаво и по-топло да се качим до Момина скала и да си направиме едно хубаво барбекю.

Съб Сеп 08, 2007 5:45 pm
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки
Аватар

UNREAD_POST 
Аз дойдох на срещата ,но не познавам никой и забравих да запиша тела на FaceLess и си тръгнах.
Другата седмица дано се съберем повече хора .

Съб Сеп 08, 2007 6:44 pm
Профил
UNREAD_POST 
Трябва и тук да сложим една модераторка на раздела, която да е красавица и половина, да видим тогава кой какво не разбрал, не видял или не записал и прочие.

Таман настоящият модератор на раздела m1t3t0 ще привлича женската аудитория, защото явно много не му се удава да привлича мъжката (it's a joke), а пък тя ще кара колегите от силния пол във форума да въздишат по нея, както въздишат едни хора по една друга мъродераторка. Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Съб Сеп 08, 2007 6:56 pm
UNREAD_POST 
lorddred към колко си бил на срещата? ние с колегата чакахме до 12 и 30 да се появи някой и след като никой не дойде седнахме да пием кафе.

Съб Сеп 08, 2007 7:04 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 114 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща