Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:20 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 114 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
КАКВО ДА ПРАВИМ СЪС СРЕЩИТЕ В СОФИЯ? 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST КАКВО ДА ПРАВИМ СЪС СРЕЩИТЕ В СОФИЯ?
Колеги искате ли да помислим отново за срещи в София? Идеята ми е те да са 1 път или 2 пъти в месеца и по възможност да са почивен ден Събота или Неделя. Не е целта просто да се видим и да изпием по кафе или бира. Идеята е да видим колите си. Ако някой има нужда нещо да попита, да обмени опит, да предложи или получи помощ. Събота е по-добрия ден защото в случай на необходимост могат да се закупят и части от магазините които работят. Аз съм готов безвъзмездно да предоставя знанията и опита си натрупан с FIAT на всеки който се нуждае.

Чет Авг 30, 2007 11:51 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ами хайде де...Какво има толкова да му мислим, просто се определя дата за събиране под наслов "Обмяна на опит и консултации" или нещо подобно, пък който има питане сам ще дойде. Достатъчно е да се навият още 3-4-ма с твоя опит и знания, и хора намерили тук отговор на въпросите си до сега, едвали биха пренебрегнали събитието.

Пет Авг 31, 2007 2:55 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм навит за съботен ден в по-нормално време. Да не е в 10:00 сутринта.

Пет Авг 31, 2007 3:03 pm
Профил ICQ YIM
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
само да помоля когато се събираме
само някои да ми звънне или едно смс-че с ден,час и място на срещатата....
0878977066
благодаря предварително

Пет Авг 31, 2007 4:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ами хубаво, аз също предпочитам да е събота, и часът на срещата да е след приключването на петъчните алкохолни изпарения в главата ми. Аз лично мога да поема ангажимент да уведомя с смс или обаждане всеки който пожелае. За целта ми пишете ЛС. Направо може да обявим дата, и по това колко желаещи има, може да решим дали да направим събирането. Пък в най-лошия случай ще се съберем поне за четворка белот :D :D :D

Пет Авг 31, 2007 5:23 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Мислех си за утре, но е прекалено скоро и малко хора ще прочетат темата. Ще видим за другата, че тогава са бая празници.

Съб Сеп 01, 2007 12:01 am
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ами в такъв случай, направо да обявим събота осми сепрември до второ нареждане. Дайте идея къде точно ще бъде събирането.

Съб Сеп 01, 2007 12:07 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Здрасти на всички ... Аз съм от скоро собственик на Fiat Punto с голямо удоволствие бих обменил информация с други обичащи марката. Също като вас мисля че 8-ми е добре за срещата. Ще следя темата за развитие по въпроса :)

Пон Сеп 03, 2007 9:41 pm
Профил ICQ WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Мисля, че е добър вариант.

Пон Сеп 03, 2007 10:43 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Здравейте колеги, от скоро съм с Fiat, така че не съм много навътре в нещата, но мисля че това със събиранията трябва да го почнем на сериозно. Фиксираме дата и място и всички знаеме, че тогава има сбирка. Аз съм с 2те ръце ЗА такива сбирки, така че само ми пишете едно ЛС за всеки случай и съм там.

Вто Сеп 04, 2007 9:24 am
UNREAD_POST 
Както и в другата тема писах аз съм много за. На 8 аз съм там само трябва да се уговорим къде и в колко часа :). Иначе това за срещите ще покаже колко сме сериозни и колко можем да се обединим ;)

Вто Сеп 04, 2007 12:04 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Само като предлагате мястото съобразявайте се че всички ще сме с коли. Няма да е никак приятно да си търсим места за паркирне. А и би било добре колите да са на едно място, за да се вижда че сме от Fiat София :) .

Вто Сеп 04, 2007 2:04 pm
Профил ICQ WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Да набележим няколко места и да пускам анкета.
Аз предложих О'Шипка Люлин.

Вто Сеп 04, 2007 2:14 pm
Профил ICQ YIM
UNREAD_POST 
Ами аз имам като идея правата на Бояна, но там няма кой да ни види което е малко кофти, но пък може да се прави среща на Билата на България и да се тръгва масово... :) или някъде другаде. Предлагам тази права, защото събота май няма толкова хора да не кажа че няма никакви хора може да се прави шоу пък и няма да се търси място за паркиране, защото е голяма.

Вто Сеп 04, 2007 2:26 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
m1t3t0 написа:
Ами аз имам като идея правата на Бояна, но там няма кой да ни види което е малко кофти, но пък може да се прави среща на Билата на България и да се тръгва масово... :) или някъде другаде. Предлагам тази права, защото събота май няма толкова хора да не кажа че няма никакви хора може да се прави шоу пък и няма да се търси място за паркиране, защото е голяма.

Няма къде да се седне за по кафе/бира.

Вто Сеп 04, 2007 2:28 pm
Профил ICQ YIM
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 114 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща