|
|
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
КАКВО ДА ПРАВИМ СЪС СРЕЩИТЕ В СОФИЯ?
Автор |
Съобщение |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
 КАКВО ДА ПРАВИМ СЪС СРЕЩИТЕ В СОФИЯ?
Колеги искате ли да помислим отново за срещи в София? Идеята ми е те да са 1 път или 2 пъти в месеца и по възможност да са почивен ден Събота или Неделя. Не е целта просто да се видим и да изпием по кафе или бира. Идеята е да видим колите си. Ако някой има нужда нещо да попита, да обмени опит, да предложи или получи помощ. Събота е по-добрия ден защото в случай на необходимост могат да се закупят и части от магазините които работят. Аз съм готов безвъзмездно да предоставя знанията и опита си натрупан с FIAT на всеки който се нуждае.
_________________ Семейният бутик The Family Boutique
|
Чет Авг 30, 2007 11:51 pm |
|
 |
LEVSKI
|
Ами хайде де...Какво има толкова да му мислим, просто се определя дата за събиране под наслов "Обмяна на опит и консултации" или нещо подобно, пък който има питане сам ще дойде. Достатъчно е да се навият още 3-4-ма с твоя опит и знания, и хора намерили тук отговор на въпросите си до сега, едвали биха пренебрегнали събитието.
|
Пет Авг 31, 2007 2:55 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 10:31 pm Мнения: 5921 Местоположение: София 13 Надежда
|
Аз съм навит за съботен ден в по-нормално време. Да не е в 10:00 сутринта.
|
Пет Авг 31, 2007 3:03 pm |
|
 |
panchev_bravo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 6:18 pm Мнения: 165 Местоположение: София 12 Св. Тройца
|
само да помоля когато се събираме
само някои да ми звънне или едно смс-че с ден,час и място на срещатата....
0878977066
благодаря предварително
|
Пет Авг 31, 2007 4:32 pm |
|
 |
LEVSKI
|
|
Пет Авг 31, 2007 5:23 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Мислех си за утре, но е прекалено скоро и малко хора ще прочетат темата. Ще видим за другата, че тогава са бая празници.
|
Съб Сеп 01, 2007 12:01 am |
|
 |
LEVSKI
|
Ами в такъв случай, направо да обявим събота осми сепрември до второ нареждане. Дайте идея къде точно ще бъде събирането.
|
Съб Сеп 01, 2007 12:07 pm |
|
 |
amadeos
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 8:53 pm Мнения: 8 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Здрасти на всички ... Аз съм от скоро собственик на Fiat Punto с голямо удоволствие бих обменил информация с други обичащи марката. Също като вас мисля че 8-ми е добре за срещата. Ще следя темата за развитие по въпроса 
|
Пон Сеп 03, 2007 9:41 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Мисля, че е добър вариант.
|
Пон Сеп 03, 2007 10:43 pm |
|
 |
FaceLess
|
Здравейте колеги, от скоро съм с Fiat, така че не съм много навътре в нещата, но мисля че това със събиранията трябва да го почнем на сериозно. Фиксираме дата и място и всички знаеме, че тогава има сбирка. Аз съм с 2те ръце ЗА такива сбирки, така че само ми пишете едно ЛС за всеки случай и съм там.
|
Вто Сеп 04, 2007 9:24 am |
|
 |
m1t3t0
|
Както и в другата тема писах аз съм много за. На 8 аз съм там само трябва да се уговорим къде и в колко часа  . Иначе това за срещите ще покаже колко сме сериозни и колко можем да се обединим ;)
|
Вто Сеп 04, 2007 12:04 pm |
|
 |
amadeos
Кара детска количка
Регистриран на: Чет Авг 30, 2007 8:53 pm Мнения: 8 Местоположение: София 06 Подуяне
|
Само като предлагате мястото съобразявайте се че всички ще сме с коли. Няма да е никак приятно да си търсим места за паркирне. А и би било добре колите да са на едно място, за да се вижда че сме от Fiat София  .
_________________ http://www.zone-cs.net/ .:ZoNe-CS:. Counter Strike Games Servers
|
Вто Сеп 04, 2007 2:04 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
Да набележим няколко места и да пускам анкета.
Аз предложих О'Шипка Люлин.
|
Вто Сеп 04, 2007 2:14 pm |
|
 |
m1t3t0
|
Ами аз имам като идея правата на Бояна, но там няма кой да ни види което е малко кофти, но пък може да се прави среща на Билата на България и да се тръгва масово...  или някъде другаде. Предлагам тази права, защото събота май няма толкова хора да не кажа че няма никакви хора може да се прави шоу пък и няма да се търси място за паркиране, защото е голяма.
|
Вто Сеп 04, 2007 2:26 pm |
|
 |
Ferrari
Фиат идол
|
m1t3t0 написа: Ами аз имам като идея правата на Бояна, но там няма кой да ни види което е малко кофти, но пък може да се прави среща на Билата на България и да се тръгва масово...  или някъде другаде. Предлагам тази права, защото събота май няма толкова хора да не кажа че няма никакви хора може да се прави шоу пък и няма да се търси място за паркиране, защото е голяма.
Няма къде да се седне за по кафе/бира.
|
Вто Сеп 04, 2007 2:28 pm |
|
|