Дата и час: Сря Юни 18, 2025 6:45 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Спортен филтър-какъв ??? 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Спортен филтър-какъв ???
Разгледах темите които са пуснали колеги,но всички говорят само за K&N.Вчера ходих до Хелла и там ми казаха цена от 215 лв за конус + 40 лв за спрей за омасляване.Сигурно си заслужава парите,но не ми се дават 250 лв за въздушен филтър.
Предполагам че има и други фирми който предлагат филтри,но на по-ниска цена.Ако някой може да даде някакъв линк или поне да каже някаква марка за да потърся в нет-а.

Вто Мар 06, 2007 9:05 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
не се подвеждай от тези червени конуси дето ги слагат на голфовете от по 15лв. ..Най-много да стане по зле положението :mrgreen:

Вто Мар 06, 2007 10:43 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Предвид факта, че действието на спортния филтър е по-скоро естетично, акустично и психологично, отколкото физично и термодинамично, следва, че колкото по-голяма е цената на филтъра, толкова повече се вдига мощността на двигателя. Това е и причината филтрите на К&Н да са толкова скъпи.

Примерна ситуация:

Ако си дал 250 лева за филтър имаш две възможности:

1. Да почувстваш значително качване на мощността.
2. Да почувстваш че си прецакан.

Има проучвания, според които 95% от тунерите в тази ситуация избират т.1

;)

Вто Мар 06, 2007 11:14 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
K&N, BMC, Pipercross, amsoilр май и green имаше некакви.... резултат очаквай, само, ако вс. др. ти е ОК и то минимален....

Вто Мар 06, 2007 11:56 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Намерих друг вариант,но незнам до колко е удачен. www.heed-auto.com/SportFilter.htm
Само за сведение,намерих реплейсмант(за оригиналната ми кутия) който е на цена 70 лв.Ако някой ползва филтър на JR нека да сподели впечатленията си.

Сря Мар 07, 2007 7:52 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Какво имаш предвид "реплейсмант" поставяш филтъра в старата кутия ли? Питам защото и аз от доста време си мисля за спортен филтър а тази цена от 70 кинта не е лоша. Ако си купиш такъв филтър пиши от къде и колко левчета си го взел! А ако намериш сайт с подобни цени на спортни филтри дай го и аз да потърся за моето Купе!

Сря Мар 07, 2007 8:50 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
NPD написа:
Намерих друг вариант,но незнам до колко е удачен. www.heed-auto.com/SportFilter.htm
Само за сведение,намерих реплейсмант(за оригиналната ми кутия) който е на цена 70 лв.Ако някой ползва филтър на JR нека да сподели впечатленията си.

Ами и всички други фирми имат такива филтри за сток кутията :idea:

Сря Мар 07, 2007 10:11 pm
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед
Аватар

UNREAD_POST 
Ми аз имам приятел с JR (от Хеед е закупен), като първо беше с такав за кутията, а сега си взе конусен и е много доволен. Пак и JR са добра фирма, но требе да пробваш за да усетиш. За вдигане на мошност не знам, но пак звука е единпат (като изфорсира колата се чува как засмуква). А почистващия спрей е 20-25 лв.

Сря Мар 07, 2007 11:19 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
А ако намериш сайт с подобни цени на спортни филтри дай го и аз да потърся за моето Купе!

Сайта е написан по-горе в поста ми.Щракни върху него и разгледай цените.Става въпрос за марка JR

Чет Мар 08, 2007 6:07 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 

Последна промяна blagun на Сря Мар 28, 2007 9:40 am, променена общо 1 път

Чет Мар 08, 2007 6:39 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Не мога да намеря инфо къде е този магазин, където продават филтри на JR. Моля ако някой знае телефон или къде точно се намира да пише.

Съб Мар 10, 2007 7:49 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Re: Спортен филтър-какъв ???
NPD написа:
Разгледах темите които са пуснали колеги,но всички говорят само за K&N.Вчера ходих до Хелла и там ми казаха цена от 215 лв за конус + 40 лв за спрей за омасляване.Сигурно си заслужава парите,но не ми се дават 250 лв за въздушен филтър.
Предполагам че има и други фирми който предлагат филтри,но на по-ниска цена.Ако някой може да даде някакъв линк или поне да каже някаква марка за да потърся в нет-а.

За твоят автомобил филтъра който е за кутията е на цена 146 лв. на SPARCO .В понеделник мога да проверя дали в момента го имам в наличност в магазина.
Уточни обаче ти какъв филтър искаш ?Такъв който е по кутията на мястото на стария ти филтър или универсален конусовиден ?Мога и за конусовиден да ти дам цена , но ако колата ти има климатик не е желателно да слагаш външен филтър т.е. конусовиден .
Ако те интерисува ми пиши на adventurecarbg@abv.bg
www.adventurecar.com

Съб Мар 10, 2007 8:42 pm
Профил WWW
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST Re: Спортен филтър-какъв ???
NPD написа:

Тази цена от 215 лв. за конусен филтър ми се струва твърде висока, освен ако не са ти дали цена за двойно конусен ?????
За твоят автомобил филтъра който е за кутията е на цена 146 лв. на SPARCO .В понеделник мога да проверя дали в момента го имам в наличност в магазина.
Уточни обаче ти какъв филтър искаш ?Такъв който е по кутията на мястото на стария ти филтър или универсален конусовиден ?Мога и за конусовиден да ти дам цена , но ако колата ти има климатик не е желателно да слагаш външен филтър т.е. конусовиден .
Ако те интерисува ми пиши на adventurecarbg@abv.bg
www.adventurecar.com

Съб Мар 10, 2007 8:46 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]