|
|
Дата и час: Нед Май 25, 2025 12:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
От 1-ва до 5(6)-та максимална скорост
Автор |
Съобщение |
Abarth.
|
kiler_4o написа: Abarth. написа: kiler_4o написа: Abarth. ако минаваме през софия на пътя за блг да ти звънна ли да провериш скоростите, които чинкуто развива дали са същите ?  Не ми давай телефон, ще звънна на 2-3 и ще го намеря  :P:P Бате да не си мутра,че ше ми намериш телефона без да ти го давам бре  хаха, не бе  Просто в един форум тука намерих 4 телефона без да са ми ги давали и хората после се скъсаха да ме питат от къде ги имам  Ще звънна на 2-3 съфорумници от софия и все някой ще го има, предполагам  Иначе се шегувах, де  може и да не е така 
Епа добре 
|
Вто Дек 19, 2006 12:36 am |
|
 |
punto94
Кара ролкови кънки
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 7:24 pm Мнения: 32 Местоположение: Асеновград
|
днес на пунтака му дойде силата :twisted: на ръчка направи :
1ва 40
2ра 70
3та 110..... /и видях патрулката на бул.Мария Луиза в Пловдив :evil:
Shell V-power racing  :!:
|
Вто Дек 19, 2006 1:03 am |
|
 |
viky99
Регистриран на: Съб Дек 30, 2006 12:21 am Мнения: 3 Местоположение: София 10 Триадица
|
МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ
"РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО
165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !
|
Съб Дек 30, 2006 1:07 am |
|
 |
Abarth.
|
viky99 написа: МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ "РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО 165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !
Как ще разцепиш? На права отсечка или на носене? Нещо си се превъзбудил ти ми се струва :mrgreen:
|
Съб Дек 30, 2006 2:18 am |
|
 |
jorko
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 6:26 pm Мнения: 290 Местоположение: София 07 Слатина
|
viky99 написа: МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ "РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО 165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !
Няма да е лошо да се научиш да цитираш , защото така все едно си излезнал на площада и просто си говориш , а и създаващ впечатление на гръмогласен с тоя Shift, дето не го пускаш :?
На коя кола макс мощност й е на 5500 ? Или на всички е така ? :roll:
П.П. За 100-лв остава ли уговорката за началото на сезона ? :twisted:
Съб Дек 30, 2006 10:58 am |
|
 |
punto94
Кара ролкови кънки
|
МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ
какво караме :?: Аз и трактори и косачки съм карал  за мен ли намекваш нещо , понеже моя пост е последен преди твоя...ако е така ..съм готов на 50метра с теб , колегаа и шофьора е важен , то с повишаване на тон не става само :mrgreen: ......ей ако те накаже пунто 1.1 ще трябва да сменяш името си тук  хехе :arrow:
PS....майтап да става Весела Нова Година 
|
Съб Дек 30, 2006 11:55 am |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
хахаха, кола със задно да е по-добра от кола с предно на сняг ? Оптимист ... или дрифтър  Ако можеш да я управляваш както трябва - евала ... но ей така да се правиш на най-добрия срещу всички - успех ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Дек 31, 2006 12:38 am |
|
 |
nadq
Кара Фиатче 126
|
По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер  Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата просто ;)
_________________ Bravo 1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
|
Нед Яну 14, 2007 8:58 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
nadq написа: По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер  Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата просто ;)
Наистина най-добро е със задно предаване, но само ако задницата е достатъчно тежка.
_________________ N.Y. State of Mind
|
Нед Яну 14, 2007 9:09 pm |
|
 |
Abarth.
|
sachma написа: nadq написа: По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер  Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата просто ;) Наистина най-добро е със задно предаване, но само ако задницата е достатъчно тежка.
Aлфа 75 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Нед Яну 14, 2007 11:33 pm |
|
 |
Stoyo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Авг 18, 2006 9:24 am Мнения: 123 Местоположение: София 04 Оборище
|
Не съм от любителите на високите скорости но преди месец и половина пътувахме четири човека с Бравата към Пловдив и изведнъж ми се прииска все пак да видя на какво е способна!
Има едно леко спускане някъде около Пазарджик и реших да го ползвам за по-добро ускорение! Та давам яко газ и в равната част успях набера до 180км/ч но участъка беше с много кръпки и бабуни, и се отказах от експеримента че, все пак исках да стигна до Филибето
!!!Kолеги въпреки желанието, нека бъдем по-внимателни с високите скорости!!!
_________________ FIAT Brava 1.4 12V
|
Пон Яну 15, 2007 9:32 pm |
|
 |
punto94
Кара ролкови кънки
|
Stoyo написа: Не съм от любителите на високите скорости но преди месец и половина пътувахме четири човека с Бравата към Пловдив и изведнъж ми се прииска все пак да видя на какво е способна! Има едно леко спускане някъде около Пазарджик и реших да го ползвам за по-добро ускорение! Та давам яко газ и в равната част успях набера до 180км/ч но участъка беше с много кръпки и бабуни, и се отказах от експеримента че, все пак исках да стигна до Филибето !!!Kолеги въпреки желанието, нека бъдем по-внимателни с високите скорости!!!
и да искам не мога да се сдържа...добре че пунтото замира на 140 че иначе.......... :roll: затова пък служебният пасат няма проблеми до 180-190
|
Вто Яну 23, 2007 12:26 am |
|
 |
UnoGT
Кара велосипед
Регистриран на: Пет Дек 22, 2006 8:02 pm Мнения: 22 Местоположение: Божурище
|
Преди да удара Пунтото Направих 6500 ограничител~205 км/ч на цариградско с СХ60 с новитек вал 276 градоса,раздути колектори,спортна изпускателна с-ма и кул-аер интайк,разбира се по нанадолниището :cry:
Още не съм стигнал до никъде с Уно 1,0литър с двигател 1242 с 6 предавки...
|
Сря Фев 21, 2007 6:47 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
нов рекорд - 1ва - 42-43 км/ч... повече просто ме е страх да го форсирам а в случая се наложи...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Чет Фев 22, 2007 9:15 pm |
|
 |
Abarth.
|
kiler_4o написа: нов рекорд - 1ва - 42-43 км/ч... повече просто ме е страх да го форсирам а в случая се наложи...
Що да те е страх? Италианката от обороти неможеш да я уплашиш  Аз на първа правя 70 :roll:
|
Пет Фев 23, 2007 1:25 am |
|
|