Дата и час: Нед Май 25, 2025 12:29 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
От 1-ва до 5(6)-та максимална скорост 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Abarth. написа:
kiler_4o написа:
Abarth. ако минаваме през софия на пътя за блг да ти звънна ли да провериш скоростите, които чинкуто развива дали са същите ? :) Не ми давай телефон, ще звънна на 2-3 и ще го намеря :P:P:P

Бате да не си мутра,че ше ми намериш телефона без да ти го давам бре :36_2_33:

хаха, не бе :) Просто в един форум тука намерих 4 телефона без да са ми ги давали и хората после се скъсаха да ме питат от къде ги имам :)
Ще звънна на 2-3 съфорумници от софия и все някой ще го има, предполагам :) Иначе се шегувах, де :) може и да не е така :)

Епа добре :P

Вто Дек 19, 2006 12:36 am
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
днес на пунтака му дойде силата :twisted: на ръчка направи :
1ва 40
2ра 70
3та 110..... /и видях патрулката на бул.Мария Луиза в Пловдив :evil:
Shell V-power racing :wink: :!:

Вто Дек 19, 2006 1:03 am
Профил

UNREAD_POST 
МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ
"РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО
165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !

Съб Дек 30, 2006 1:07 am
Профил
UNREAD_POST 
viky99 написа:
МАКСИМАЛНАТА МОщНОСТ Е ПРИ 5500 ОБОРОТА В МИНУТА НАГОРЕ НяМА СМИСЪЛ НО НЯКОИ ТУК СЕ ПРЕВъЗБУЖДАТ И МАЙ КАРАТ
"РАЛИ КОЛИ" А ВСЪщНОСТ КАТО ЗАВАЛИ СНЯГ ПъПЛяТ С НЕ ПОВЕчЕ ОТ 40КМ. АЗ КАРАМ ПУНТО 2005 JTD ОТ СКОРО И ВъРВИ ПРиЛИЛИчНО ЗА ГРАДА НО
165КМ НА ТРЕТА ТОВА Е ЛЪЖА! 200КМ С 1.2 ДОСТА ТРУДНО А С 260+ ДАВАМ 100ЛВ. ДА ГО ВИДЯ ВЕДНАГА viky99@abv.bg ми е мейла за контакт А НА СНЯГ С ЛАДА щЕ РАЗЦЕПЯ ВСЕКИ ЖЕЛАЕЩ !

Как ще разцепиш? На права отсечка или на носене? Нещо си се превъзбудил ти ми се струва :mrgreen:

Съб Дек 30, 2006 2:18 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
viky99 написа:

Няма да е лошо да се научиш да цитираш , защото така все едно си излезнал на площада и просто си говориш , а и създаващ впечатление на гръмогласен с тоя Shift, дето не го пускаш :?

На коя кола макс мощност й е на 5500 ? Или на всички е така ? :roll:

П.П. За 100-лв остава ли уговорката за началото на сезона ? :twisted:

Съб Дек 30, 2006 10:58 am
Профил ICQ
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
какво караме :?: Аз и трактори и косачки съм карал :D за мен ли намекваш нещо , понеже моя пост е последен преди твоя...ако е така ..съм готов на 50метра с теб , колегаа и шофьора е важен , то с повишаване на тон не става само :mrgreen: ......ей ако те накаже пунто 1.1 ще трябва да сменяш името си тук :D хехе :arrow:
PS....майтап да става Весела Нова Година :D

Съб Дек 30, 2006 11:55 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
хахаха, кола със задно да е по-добра от кола с предно на сняг ? Оптимист ... или дрифтър :) Ако можеш да я управляваш както трябва - евала ... но ей така да се правиш на най-добрия срещу всички - успех ...

Нед Дек 31, 2006 12:38 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер :) Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата просто ;)

Нед Яну 14, 2007 8:58 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
nadq написа:
По-принцип,според тестове на коли със задно,предно и 4х4 предаване,най-доброто управление има колата със задното,след 4х4 разбира се и стига шофьора да е мастер :) Макар,че на последните модели коли със ЕСП системи и др.подобни,това не е много от значение-компютъра не позволява да си видиш задницата просто ;)

Наистина най-добро е със задно предаване, но само ако задницата е достатъчно тежка.

Нед Яну 14, 2007 9:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
sachma написа:
nadq написа:

Наистина най-добро е със задно предаване, но само ако задницата е достатъчно тежка.

Aлфа 75 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нед Яну 14, 2007 11:33 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Не съм от любителите на високите скорости но преди месец и половина пътувахме четири човека с Бравата към Пловдив и изведнъж ми се прииска все пак да видя на какво е способна!
Има едно леко спускане някъде около Пазарджик и реших да го ползвам за по-добро ускорение! Та давам яко газ и в равната част успях набера до 180км/ч но участъка беше с много кръпки и бабуни, и се отказах от експеримента че, все пак исках да стигна до Филибето :)

!!!Kолеги въпреки желанието, нека бъдем по-внимателни с високите скорости!!!

Пон Яну 15, 2007 9:32 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Stoyo написа:
Не съм от любителите на високите скорости но преди месец и половина пътувахме четири човека с Бравата към Пловдив и изведнъж ми се прииска все пак да видя на какво е способна!
Има едно леко спускане някъде около Пазарджик и реших да го ползвам за по-добро ускорение! Та давам яко газ и в равната част успях набера до 180км/ч но участъка беше с много кръпки и бабуни, и се отказах от експеримента че, все пак исках да стигна до Филибето :)

!!!Kолеги въпреки желанието, нека бъдем по-внимателни с високите скорости!!!

и да искам не мога да се сдържа...добре че пунтото замира на 140 че иначе.......... :roll: затова пък служебният пасат няма проблеми до 180-190

Вто Яну 23, 2007 12:26 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST 
Преди да удара Пунтото Направих 6500 ограничител~205 км/ч на цариградско с СХ60 с новитек вал 276 градоса,раздути колектори,спортна изпускателна с-ма и кул-аер интайк,разбира се по нанадолниището :cry:
Още не съм стигнал до никъде с Уно 1,0литър с двигател 1242 с 6 предавки...

Сря Фев 21, 2007 6:47 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
нов рекорд - 1ва - 42-43 км/ч... повече просто ме е страх да го форсирам а в случая се наложи...

Чет Фев 22, 2007 9:15 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
нов рекорд - 1ва - 42-43 км/ч... повече просто ме е страх да го форсирам а в случая се наложи...

Що да те е страх? Италианката от обороти неможеш да я уплашиш :wink: Аз на първа правя 70 :roll:

Пет Фев 23, 2007 1:25 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 106 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Следваща