Дата и час: Нед Май 25, 2025 2:01 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
FiatBravo vs Golf3? 
Автор Съобщение

UNREAD_POST 
CCB написа:
SpunkyMunky написа:
GTipo написа:
Няколко причини:
- Искаш да си вземеш модерен дизел, не нафтова печка. За последното си помисли добре.

надявам се под нафтова печка да имаш в предвид Бравото, защото ако е обратното...много ще си заблуден :wink:

Склонен сам да ти вярвам , защото си от Перник и си Голфаджия - ти ги разбираш ! :36_2_46:

Не, не съм голфаджия, но да казваш че фиата бил модерен дизел, а пък голфа нафтова печка е смешно. Но те момчетата с голфовете са се пре****и. Нека им е гадно. И аз се чудя защо не карат всички фиат :D

Цитат:
Не знам за каква секта говорят тия в другия форум, но като сравнявам мненията тук и тези там си затвърдявам мнението, че само простаци и комплексирани хора карат Golf

Няма дори смисъл да ти отговарям.

Сря Яну 24, 2007 2:25 am
Профил
UNREAD_POST 
:offtopic: Тая тема тръгва по пътя на "Windows или Linux" ... "Левски или ЦСКА" ... бля, бля, бля!

Сря Яну 24, 2007 2:36 am
UNREAD_POST 
Колата се купува според стила ти на живот - иначе до състояние и последващи ремонти си е до късмет.
Не те ли радва отначало - въобще не я заглеждай.
Ако изходната точка е цена и години - то и едно сузуки ще излезе че е най-доброто предложение.

Сря Яну 24, 2007 9:10 am

UNREAD_POST 
благодаря на всички изказали се дотук, още мисля по въпроса и ще чакам още мнения:).
само ще помоля темата да не се превръща в задълбочен спор с нападки, обвинения и дори обиди
още 1 благодаря

Сря Яну 24, 2007 11:03 am
Профил
UNREAD_POST 
Скоро в Autobild имаше статия, в която се сравняваха всички поколения Golf.Извода , който бе направил автора: Golf 2 е
по-сполучлив модел от Golf 3.Ako следваме тази логика би трябвало да сравняваме Bravo и Golf 2. Ха-ха :lol:

Сря Яну 24, 2007 12:15 pm
UNREAD_POST 
да наистина беше така, голф 3 беше определен като "черната овца" на семейството!!!

преди карах ибиза, което си е чист голф, то не бяха лагери, бобина, спирачна помпа, оборотомера се бъзикаше, постоянно ми горяха крушки... и пр
е, вярно си е, че не я улучих

на бравото пък често ми горят тези крушки на осветлението на табблото

Последна промяна BEX---GT---TDi на Сря Яну 24, 2007 3:16 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 24, 2007 12:37 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
BEX---GT---TDi написа:
да наистина беше така, голф 3 беше определен като "черната овца" на семейството!!!

преди карах ибиза, което си е чист голф, то не бяха лагери, бобина, спирачна помпа, оборотомера се бъзикаше, постоянно ми горяха крушки... и пр

Някаква идея новите как са? Много добре изглеждат, определено!

Сря Яну 24, 2007 12:39 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
BEX---GT---TDi написа:
Ibiza = Polo :wink:

Сря Яну 24, 2007 1:28 pm
UNREAD_POST 
нееее, колега, Ибиза95год=Голф3 по окачване, двигатели и всичко, само таблото и интериора са но поло :wink:
гаранция

а, за новите и мене много ме кефят, ама са скъпички още...
аз за вбъдеще съм си харесал сеат леон :wink:

а по темата на колегата, да не се отвличаме се досетих, че бравото е по-стабилно в завои от голфо, вторият по- се лашка, но пък при него има вариант с 4 врати, а браво такова няма...

най добре, вместо да се обиждаме с другите марки, пусни си в търсачката на двата форума кои коли търсиш и си чети :?

Сря Яну 24, 2007 2:47 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
BEX---GT---TDi написа:
най добре, мчесто да схтават обиди и други, пусни си в търсачката на двата форума кои коли търсиш и си чети :?

Колегата е много прав :!: чети си характеристиките , хората които карат тези коли са изказали впечатления от позлването , плюсове , минуси на моделите .... в форумите всичко си пише :wink: , пък и най-важното е ти да си прецениш по свои лични убеждения какво да си купиш , разбираемо че всеки ще си хвали неговата марка , в темата в VW един колега написа , че Бравото е по-подходящо от Голфа и тея щяха да го изядат :D некви коментари : " ЩО ТОГАВА НЕ СИ КУПИШ БРАВО БЕ ?!?!? " точно като на селска седянка !!!
Успех в разрешаването на дилемата 8)

Сря Яну 24, 2007 3:37 pm
Профил
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

UNREAD_POST 
Цитат:
но пък при него има вариант с 4 врати, а браво такова няма...

Колега, извинявай, че се меся, ама Браво с 4 врати сие чиста Брава :wink:

Сря Яну 24, 2007 5:17 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Борко написа:
Цитат:
но пък при него има вариант с 4 врати, а браво такова няма...

Колега, извинявай, че се меся, ама Браво с 4 врати сие чиста Брава :wink:

Не си е баш чиста Брава , защото купето е различно , седалките също ! това са 2 различни автомобила !

Сря Яну 24, 2007 5:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
В другия форум заключиха темата. По тяхно мнение темата се била изчерпала. Аз не намерих нито едно обективно мнение, пък те се били изчерпали. Единственото обективно мнение в техния форум е на pakumba, човек от нашия форум :yahoo lol:

Тъй като не мога да отговоря на колегата FELIPE от другия форум, ще го направя тук ...

FELIPE написа:
Във фиатския форум мен лично ме потресе мнението на колегата wwweb->
Цитат:
wwweb написа:
Колега, като бивш собственик на VW (Vento) и настоящ на Brava ще бъде кратък и ясен - ВЗЕМИ СИ BRAVO!

....мноооого мъка има по тоя свят, боже господи!!!!!
Embarassed Извинявам се на модератора на раздела,но не можах да издържа...

Да, прав си колега, още ми е мъчно как можах да си продам "багера" та се излъгах и си купих това бижу ...

viewtopic.php?t=13094
http://www.unscared.net/brava/

Sorry за офтопика, ама ми писна да чета мнения от 1001 нощ ... тоя казал на другия, другия казал на третия, а никой не и помирисвал FIAT. Български митове и легенди за FIAT ... глупости!

П.С. Айде сега да не отварям приказка и за Passat-ите, щото брат ми има точно такова чудо, колко пари трябва да набута в момента по ремонти! Ма нали уж VW e "ЖЕЛЕЗО", не се разваля ...

Последна промяна wwweb на Сря Яну 24, 2007 6:19 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 24, 2007 5:55 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм карал и Голф 2, и Браво и Голф 3 и Венто - искам да ги подредя в низходящ ред по общи качества и удобство - Браво ( карал сам и учебна Брава :D ) , Венто , Голф 3 , Голф 2

Абе за новите пасати (2003-2005) - доста изкушение са си ! :roll:

Сря Яну 24, 2007 6:11 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
И аз почетох в онази тема. Чета за техните двигатели и ми стана интересно какво се обсъжда.
Свободата на словото я има - всеки може да си защитава свободно тезата.
Ако ме накарат да избирам между голф и венто, винаги ще е вентото, щото ми харесва повече на външен вид, пък аз искам да карам нещо, което ми харесва. Мой роднина има много хубаво венто, караше и голф 2 преди това. Карал съм голфа и не ми харесва как се държи на пътя, нито как вози. Вентото е по към голф 3 и вози по подобен начин, но поне изглежда по-добре.
Лично винаги бих избрал Брава, заради удобствата, които предлага и модерния вид. Двигателя си е двигател, но аз не се возя на него а в купето. Освен това, както казват и фолксвагенджиите - спортен дух има.
Голфовете през 2004-та година станаха модерни коли. Изоставиха оня стар печален външен вид.
Сравнете го с браво и ще видите за какво говоря.
Голфа е от 2004
Фиата е от 1995

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Яну 24, 2007 6:13 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща