Дата и час: Нед Май 25, 2025 1:37 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Количката ми стана на 1 годинка :) 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Количката ми стана на 1 годинка :)
Вчера Бравичката ми стана на 1 годинка от както я купих и взех, че се развълнувах :D ... Спомням си миналата година по това време как притеснявах потребителите във форума дали няма да се излъжа, ако си купя Fiat Brava :) Е сега мога да кажа с чиста съвест, че не съм се излъгал!

Изображение

Тамън се прибрах от работа и жената ме подсети, че е 16-ти и веднага отидох до най-близкия shop да купя торта :mrgreen: ... ей така да се почерпим в чест на Фиатката :)

Изображение

Взех я на 91 000, а сега като гледам километража показва 94 805 км.

Изображение

Сериозни проблеми с нея досега не съм имал и се надявам и занапред все така да си ме вози :)

Изображение

Даже й купих и подарък:

Изображение

Да я пази от недоброжелатели :) ... Малко е мързеливо, ама ще гледам да го науча поне да лае :mrgreen:

Сега някой ще каже сигурно, че не съм добре, че пускам подобна тема хахахаха, ама тая кола толкова ми е легнала на сърцето, че направо като бебе си я гледам :)

Последна промяна wwweb на Сря Яну 17, 2007 4:35 pm, променена общо 1 път

Сря Яну 17, 2007 4:13 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ти май я миеш ежедневно или не я караш! :D много лъскава много нещо .. виж тука какво значи мръсна брава карана, карана .... :P
Пък и като гледам колко малко километра си навъртяяяяял :P
Открийте разликите! Направо ме е срам!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Яну 17, 2007 4:24 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
EVITA написа:
Ти май я миеш ежедневно или не я караш! :D много лъскава много нещо .. виж тука какво значи мръсна брава карана, карана .... :P

Вземи да й удариш една четка, че като я гледам ми иде аз да взема да го направя хахахаха ...
По един път в месеца гледам да я мия мойта. А иначе сега като се замисля с тия 3000 км за 1 година май верно не я карам достатъчно :)

Сря Яну 17, 2007 4:32 pm
UNREAD_POST 
а, честито, колега, със здраве, още колкото ти се иска да си я караш

пп много лъскава изглежда, сега мисля и моята да я правя такава :mrgreen:

Сря Яну 17, 2007 5:02 pm
Кара Симсонка
Кара Симсонка
Аватар

UNREAD_POST 
EVITA написа:
Ти май я миеш ежедневно или не я караш! :D много лъскава много нещо ..

Малката разлика да караш кола в голям (особено София) и по-малък и ... :(
За да е моята кола като снимката най-отгоре трябва да се мие през ден... :( 3000 на година прави по 250 на месец, в София толкова се правят на седмица само градско :(
Поддържай си я и се кефи, нали затова си я купил ;)

Сря Яну 17, 2007 5:03 pm
Профил
UNREAD_POST 
3000 за година... направо тая кола е щастлива.
Аз съм минал 49000 за година и 3 месеца.

Сря Яну 17, 2007 5:18 pm
UNREAD_POST 
wwweb написа:
EVITA написа:

Вземи да й удариш една четка, че като я гледам ми иде аз да взема да го направя хахахаха ...
По един път в месеца гледам да я мия мойта. А иначе сега като се замисля с тия 3000 км за 1 година май верно не я карам достатъчно :)

Колегаааааа, аз за 1 година минах 35 000 км (от декември 2005 до декември 2006). Аз от колата не слизам. А за първите 3 месеца като я взех се бях въодушевил минахме 10 000 км, като имаш предвид, че съм по цял ден на работа и обикаляхме с жената само събота и неделя. Направо я сбърках от каране тая кола. А това да остане чиста отвън - просто забрави. В градски условия и с минимум 40 км/дневно(от вкъщи до работа без отклоняване), истинския цвят й се вижда най-много само за ден-два след миенето.
Ти какво направи с тия тоите 3000 км, как няма да ти се чупи, че тя все в гаража си стои. Нещо да не си се объркал.

П.С. Колегата Габровски също пътува много километри/дневно и ми е интересно как се справя с чистотата отвън.

Сря Яну 17, 2007 5:19 pm
UNREAD_POST 
Мани не питай.. чат пат ходи на четките на Екото на Сливница и един път месечно основно.

Сря Яну 17, 2007 5:29 pm
UNREAD_POST 
BEX---GT---TDi написа:
а, честито, колега, със здраве, още колкото ти се иска да си я караш

Мерси :)

Sashe написа:
Поддържай си я и се кефи, нали затова си я купил

Много си прав! ;)

zgabrovski написа:
3000 за година... направо тая кола е щастлива.
Аз съм минал 49000 за година и 3 месеца.

doofiat написа:
Колегаааааа, аз за 1 година минах 35 000 км ...

Ами да Ви кажа карам я колкото ми се налага. Определено това за големия и малкия град има значение. В София съм я карал само 2 пъти и след двата пъти заприлича точно като на колежката EVITA. От тогава се зарекох, че повече там няма да я карам. Като идвам да бачкам там (щото бачкам и в Благоевград и в София) си ползвам маршрутки и автобуси.
А иначе снимките горе са от днес, след като вчера я карах на пароструйка и я лъснах едно хубаво с гюдерия след това :) ... Тая кола, ако не е в такова състояние имам чувството, че не е мойта ... просто обичам да си я поддържам ;)

Сря Яну 17, 2007 5:38 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Честит Рожден Ден на колицата :D и да не те предава :wink:

Сря Яну 17, 2007 5:55 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ganchev написа:
Честит Рожден Ден на колицата :D и да не те предава :wink:

10x ;)

Сря Яну 17, 2007 6:50 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
wwweb написа:
EVITA написа:

По един път месеца гледам да я мия мойта. А иначе сега като се замисля с тия 3000 км за 1 година май верно не я карам достатъчно :)

Аз я мия почти всяка седмица, само дето по срещи е някаква омърляна все ;) Все пак наистина я карам и за 4 месеца имам твоите километри, но да не злобея де, радвам се че ти е лъскавка, напомня за моята след автомивка :D

Сря Яну 17, 2007 7:33 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
На 1 година, не знам каква сватба се чества, ама много тънко си минал... една тортичка ?! :)

Сря Яну 17, 2007 7:40 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
hit-ko написа:
На 1 година, не знам каква сватба се чества, ама много тънко си минал... една тортичка ?! :)

Хаха, ами като се прибрах от работа беше станало почти 22:00 и нямаше време за организация, а и въобще не бях обърнал внимание, че колата има годишнина щото не знаех коя дата сме (проблемът на компютърния специалист) :) и затова се размина само с 1 тортичка ...

Сря Яну 17, 2007 7:50 pm
UNREAD_POST 
Tая е най-лачената Брава която съм виждал във форума. А ако е и вярно на 94000км.... Мойта е на 227000км Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 :mrgreen:

Сря Яну 17, 2007 8:06 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща