|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Моето купе въпреки че има ел.огледала,те не са с подгряване.Или се лъжа?Не би ли трябвало поне да се вижда реотан на самото огледало?
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Сря Дек 27, 2006 3:55 pm |
|
 |
Stoyan_68
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Съб Ное 04, 2006 10:31 am Мнения: 465 Местоположение: София "Изток"
|
NPD написа: Моето купе въпреки че има ел.огледала,те не са с подгряване.Или се лъжа?Не би ли трябвало поне да се вижда реотан на самото огледало?
Имаш предвид в стъклото? Мисля, че това е при по старите модели автомобили. На стилото не се забелязват реотани и вероятно нагревателите са зад огледалото.
_________________ Fiat Stilo 1.8 16V
|
Сря Дек 27, 2006 4:01 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
NPD написа: Моето купе въпреки че има ел.огледала,те не са с подгряване.Или се лъжа?Не би ли трябвало поне да се вижда реотан на самото огледало?
Най вероятно не си обърнал внимание когато ти замръзнат или сам ги напълни със сняг, включи нагревателя за задното стъкло и изчакай на място. Всъщност и без сняг може да видиш при допир е доста горещо 
_________________ COUPE pinin farina 2.0 16V
|
Сря Дек 27, 2006 8:12 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Много бих се учудил огледала с електрическо управление да нямат подгряване. Нелогично е някак...
И на предишната ми кола (Типо 1.9 TD) беше така (в смисъл включваше се заедно с нагревателя на задното стъкло) и на сегашната (тази от подписа).
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Сря Дек 27, 2006 10:54 pm |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
мойто е с подгряване, но върху лявото имам залепено друго и се губи ефекта(било е счупено), а май и дясното е така :cry:
да не говорим, че лявото не се мърда от моторчето - изгоряло е май
в огледална криза съм..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Сря Дек 27, 2006 11:26 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
Pecho написа: NPD написа: Моето купе въпреки че има ел.огледала,те не са с подгряване.Или се лъжа?Не би ли трябвало поне да се вижда реотан на самото огледало? Много бих се учудил огледала с електрическо управление да нямат подгряване. Нелогично е някак... И на предишната ми кола (Типо 1.9 TD) беше така (в смисъл включваше се заедно с нагревателя на задното стъкло) и на сегашната (тази от подписа).
Преди 2 години карах БМВ огледалата бяха ел. а нямаха подгряване.
|
Сря Дек 27, 2006 11:29 pm |
|
 |
Immortal
|
zdravgo написа: И при мен е така. На Дедрата също беше така, само че на таблото светваше иконка - огледало. Странно за мен е, че на Темпрата няма такава индикация, не само за подгряване на огледалата, но и за включени халогени.
Странно, моята пък си има и двете - и за включени халогени, и за включено подгряване (на задното стъкло). Не съм забелязал да имам подгряване на огледалата, но и не очаквам да имам, тъй като не са ел.
|
Пет Дек 29, 2006 12:51 am |
|
 |
sasco
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 9:28 pm Мнения: 163 Местоположение: София,Слатина
|
И аз не знаех,че ми грее огледалата:)))....днес се убедих,ама не стават доста горещи както пише val_mcrae,а са леко топли при мен.На предишните ми сеат ибиза и бмв 5-er с ел.огледала не грееха.
_________________ Bravo 1,6 16V@'98,11/100км.газ-софийско
|
Пет Дек 29, 2006 1:06 am |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Щом казвате, сигурно е така! Ама чудна работа - да сложат далеч по-сложния и скъп механизъм за управление на огледалата и да не мушнат едно реотанче... 
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Пет Дек 29, 2006 9:35 pm |
|
 |
Iseto_NFS
Регистриран на: Съб Дек 30, 2006 4:31 pm Мнения: 1 Местоположение: Хаджидимово
|
Здравете пичове обръщам за помощ моля ви ниакои ако знае някакв саит за български тунинг центрове нека ми прати. Пак ако знае и някои тунинг центар още по хубаво,ако ми дадете кординати на такива центрове ще ви бъда много благодарен.  телефон за брузка 0889130736
|
Съб Дек 30, 2006 4:50 pm |
|
 |
gdd55
|
sasco написа: И аз не знаех,че ми грее огледалата:)))....днес се убедих,ама не стават доста горещи както пише val_mcrae,а са леко топли при мен.На предишните ми сеат ибиза и бмв 5-er с ел.огледала не грееха. Почисти им контакторите отзаде и ще почнат да грея както трябва ;)
|
Съб Дек 30, 2006 5:41 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Stoyan_68 написа: Mazgarev написа: Мойта има подгряване на огледалата, въпреки че не е с ел.настройка. Това го има при почти всички автомобили... на баща ми дори се очудих като видях че и огледалото вътре в купето се подгрява  защото повярвайте ми... и то може да се запоти   Вътре в купето ли?!?.... трябва да проверя. Каква е колата на баща ти?
ХА-ХА, вярно е, че може да се запоти и вътрешното огледало. А напълно вярвам, че може и реотан да има. Ако правилно си спомням на Мазгарев баща му караше от онези талиги с мерниците отпред, що да няма реотан и на вътрешното огледало? Питам и отговор не искам 
|
Нед Дек 31, 2006 12:43 am |
|
 |
NPD
Кара кола
Регистриран на: Вто Дек 13, 2005 1:56 am Мнения: 291 Местоположение: Бургас
|
Днес сутринта цялата кола беше заледена и си пуснах реотана на задното стъкло.Докато си почиствах предното забелязах,че от страничното огледало от към шофъора излиза пара.Пипнах го и наистина беше горещо.Веднага отидох на другото но то не беше затоплило.Имам колата от година и полувина,а незнаех че подгрява и огледалата.По-нататък ще отворя едното за да видя защо не работи.
_________________ COUPE 1.8 16V
VOLVO XC90 T6
|
Пет Яну 05, 2007 6:40 pm |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
|
NPD написа: Днес сутринта цялата кола беше заледена и си пуснах реотана на задното стъкло.Докато си почиствах предното забелязах,че от страничното огледало от към шофъора излиза пара.Пипнах го и наистина беше горещо.Веднага отидох на другото но то не беше затоплило.Имам колата от година и полувина,а незнаех че подгрява и огледалата.По-нататък ще отворя едното за да видя защо не работи.

|
Съб Яну 06, 2007 6:00 pm |
|
|