Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 10:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Откритие :))) 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Моето купе въпреки че има ел.огледала,те не са с подгряване.Или се лъжа?Не би ли трябвало поне да се вижда реотан на самото огледало?

Сря Дек 27, 2006 3:55 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
NPD написа:
Моето купе въпреки че има ел.огледала,те не са с подгряване.Или се лъжа?Не би ли трябвало поне да се вижда реотан на самото огледало?

Имаш предвид в стъклото? Мисля, че това е при по старите модели автомобили. На стилото не се забелязват реотани и вероятно нагревателите са зад огледалото.

Сря Дек 27, 2006 4:01 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
NPD написа:

Най вероятно не си обърнал внимание когато ти замръзнат или сам ги напълни със сняг, включи нагревателя за задното стъкло и изчакай на място. Всъщност и без сняг може да видиш при допир е доста горещо :wink:

Сря Дек 27, 2006 8:12 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
NPD написа:

Много бих се учудил огледала с електрическо управление да нямат подгряване. Нелогично е някак...
И на предишната ми кола (Типо 1.9 TD) беше така (в смисъл включваше се заедно с нагревателя на задното стъкло) и на сегашната (тази от подписа).

Сря Дек 27, 2006 10:54 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
мойто е с подгряване, но върху лявото имам залепено друго и се губи ефекта(било е счупено), а май и дясното е така :cry:
да не говорим, че лявото не се мърда от моторчето - изгоряло е май

в огледална криза съм..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сря Дек 27, 2006 11:26 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Pecho написа:
NPD написа:

Много бих се учудил огледала с електрическо управление да нямат подгряване. Нелогично е някак...
И на предишната ми кола (Типо 1.9 TD) беше така (в смисъл включваше се заедно с нагревателя на задното стъкло) и на сегашната (тази от подписа).

Преди 2 години карах БМВ огледалата бяха ел. а нямаха подгряване.

Сря Дек 27, 2006 11:29 pm
Профил
UNREAD_POST 
zdravgo написа:
И при мен е така. На Дедрата също беше така, само че на таблото светваше иконка - огледало. Странно за мен е, че на Темпрата няма такава индикация, не само за подгряване на огледалата, но и за включени халогени.

Странно, моята пък си има и двете - и за включени халогени, и за включено подгряване (на задното стъкло). Не съм забелязал да имам подгряване на огледалата, но и не очаквам да имам, тъй като не са ел.

Пет Дек 29, 2006 12:51 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И аз не знаех,че ми грее огледалата:)))....днес се убедих,ама не стават доста горещи както пише val_mcrae,а са леко топли при мен.На предишните ми сеат ибиза и бмв 5-er с ел.огледала не грееха.

Пет Дек 29, 2006 1:06 am
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Щом казвате, сигурно е така! Ама чудна работа - да сложат далеч по-сложния и скъп механизъм за управление на огледалата и да не мушнат едно реотанче... :dontknow:

Пет Дек 29, 2006 9:35 pm
Профил ICQ

UNREAD_POST 
Здравете пичове обръщам за помощ моля ви ниакои ако знае някакв саит за български тунинг центрове нека ми прати. Пак ако знае и някои тунинг центар още по хубаво,ако ми дадете кординати на такива центрове ще ви бъда много благодарен.:drunk: телефон за брузка 0889130736

Съб Дек 30, 2006 4:50 pm
Профил
UNREAD_POST 
sasco написа:
И аз не знаех,че ми грее огледалата:)))....днес се убедих,ама не стават доста горещи както пише val_mcrae,а са леко топли при мен.На предишните ми сеат ибиза и бмв 5-er с ел.огледала не грееха.
Почисти им контакторите отзаде и ще почнат да грея както трябва ;)

Съб Дек 30, 2006 5:41 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Stoyan_68 написа:
Mazgarev написа:
Мойта има подгряване на огледалата, въпреки че не е с ел.настройка.
Това го има при почти всички автомобили... на баща ми дори се очудих като видях че и огледалото вътре в купето се подгрява :) защото повярвайте ми... и то може да се запоти :)

:shock: Вътре в купето ли?!?.... трябва да проверя. Каква е колата на баща ти?

ХА-ХА, вярно е, че може да се запоти и вътрешното огледало. А напълно вярвам, че може и реотан да има. Ако правилно си спомням на Мазгарев баща му караше от онези талиги с мерниците отпред, що да няма реотан и на вътрешното огледало? Питам и отговор не искам ;-)

Нед Дек 31, 2006 12:43 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Днес сутринта цялата кола беше заледена и си пуснах реотана на задното стъкло.Докато си почиствах предното забелязах,че от страничното огледало от към шофъора излиза пара.Пипнах го и наистина беше горещо.Веднага отидох на другото но то не беше затоплило.Имам колата от година и полувина,а незнаех че подгрява и огледалата.По-нататък ще отворя едното за да видя защо не работи.

Пет Яну 05, 2007 6:40 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
NPD написа:
Днес сутринта цялата кола беше заледена и си пуснах реотана на задното стъкло.Докато си почиствах предното забелязах,че от страничното огледало от към шофъора излиза пара.Пипнах го и наистина беше горещо.Веднага отидох на другото но то не беше затоплило.Имам колата от година и полувина,а незнаех че подгрява и огледалата.По-нататък ще отворя едното за да видя защо не работи.

:36_2_25:

Съб Яну 06, 2007 6:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2