Дата и час: Вто Юли 08, 2025 10:54 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
За културата на българина зад волана 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Vladim написа:
нито автобуса, нито колата намалиха малко за да ме улеснят. Е, как-нали е баир и ще загубят скорост. Та... винаги заради малоумници загиват и невинни хора! В града е такъв хаос, че почти успявам да не се ядосвам въобще за нищо.

Да и аз мога да споделя такава случка.Значи патуваме 5 човека и багаж в колата,влязохме в населено място и накрая на населеното място някакъв учебен мерцедес баща ми намаля до критичните км за да не го удари,защото не беше от най-добри които съм виждал дадохме му път но следваше адско нагорнище дадохме газ на колата (беше клекнала жестоко) за да може да намерем скорост по байра и да го изпреварим да ама не мерцедеса макар и учебен не пуска а виждам,че в насрещното (в което сме влезли за да изпреварим) идва кола,която не се движи никак бавно мерцедеса вижда това но не намали малко да има място да влезем добре,че баща ми е опитен шофьор и добре,че колата успя да насмогне да набере иначе ако не беше успяла..... :evil: :| :( и това заради самочувстивието на някой си (на всичкото отгоре беше жена)

Пет Яну 05, 2007 1:08 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
tomazo написа:
сам ще се убедиш колко много ще се промени мисленето ти за шофирането след време !
пожелавам ти 10000000 безаварийни километри и да вземеш от раз книжката :wink:

Благодаря :) :D

Пет Яну 05, 2007 1:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
Само да вметна, че понятията българин и култура са взаимноотричащи се, когато става въпрос за поведение на пътя.

Вто Окт 02, 2007 3:51 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 48 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4