Vladim написа:
нито автобуса, нито колата намалиха малко за да ме улеснят. Е, как-нали е баир и ще загубят скорост. Та... винаги заради малоумници загиват и невинни хора! В града е такъв хаос, че почти успявам да не се ядосвам въобще за нищо.
Да и аз мога да споделя такава случка.Значи патуваме 5 човека и багаж в колата,влязохме в населено място и накрая на населеното място някакъв учебен мерцедес баща ми намаля до критичните км за да не го удари,защото не беше от най-добри които съм виждал дадохме му път но следваше адско нагорнище дадохме газ на колата (беше клекнала жестоко) за да може да намерем скорост по байра и да го изпреварим да ама не мерцедеса макар и учебен не пуска а виждам,че в насрещното (в което сме влезли за да изпреварим) идва кола,която не се движи никак бавно мерцедеса вижда това но не намали малко да има място да влезем добре,че баща ми е опитен шофьор и добре,че колата успя да насмогне да набере иначе ако не беше успяла..... :evil: :| :( и това заради самочувстивието на някой си (на всичкото отгоре беше жена)