|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:09 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Кой къде ще е по празниците? Резервирахте ли?
Автор |
Съобщение |
kiro_of_the_day
|
Аз, опаааа.... т.е. Ние още не сме решили къде ще празнуваме.
Ама откакто се http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=11827 - всеки ден ни е
Нова година, така че... 
|
Чет Ное 30, 2006 5:12 pm |
|
 |
masterkar
|
 Re: И
violina написа: Ние мислим да сме си в къщи, но още не сме решили с коя компания  В къщи си е гот, лягаш когато искаш, правиш каквото искаш и т.н. 
Подкрепям! :mrgreen: И ние така мислим!  За съжаление на Нова година съм на работа! :cry:
|
Чет Ное 30, 2006 6:04 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 masterkar
искренно съжалявам, че си на работа, но то пък живота е празник когато решиш да си го направиш такъв, колко му е, свещи приятели , празнично настроение и обстановка, бутилка и мезе, хубава музика и ето ти го готово 
|
Чет Ное 30, 2006 6:42 pm |
|
 |
masterkar
|
 Re: masterkar
violina написа: masterkar искренно съжалявам, че си на работа, но то пък живота е празник когато решиш да си го направиш такъв, колко му е, свещи приятели , празнично настроение и обстановка, бутилка и мезе, хубава музика и ето ти го готово 
Е да, ама работата ми не го позволява горното! :roll:  Но здраве да е! Свикнал съм с тези неудобства!  Ще се грижим небето над София да е чисто в празничната нощ!  За да може всички софиянци /и не само те/ да празнуват и посрещнат без проблеми членството на България в ЕС!!!  :roll: 
|
Чет Ное 30, 2006 8:07 pm |
|
 |
Fiat 127
|
 Re: masterkar
Аз ще "празнувам" на работа. Нощна смяна ме е писъла тъпата гад /шефката ми/. А съм най-стария и върша доста неща повече от другите, но нямало начин да ме размени...............
|
Пет Дек 01, 2006 11:06 am |
|
 |
doofiat
|
:arrow:
|
Вто Дек 26, 2006 12:17 am |
|
 |
BEX---GT---TDi
|
аз съм в студентски град, в клуб 1321
весело изкарване на всички 
|
Вто Дек 26, 2006 1:26 am |
|
 |
zdravgo
Член на клуба
Регистриран на: Пет Фев 10, 2006 11:04 pm Мнения: 55 Местоположение: София
|
Аз съм на работа в Ресторант "Македония" в кв. Княжево и ще се грижа за доброто настроение на гостите в новогодишната нощ. Лекичко ще се черпя зад пулта и ще внимавам да не се накъркам......много :mrgreen:
_________________ Червената Соня: Tempra 1.9 tds продавам/заменям
|
Вто Дек 26, 2006 9:15 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
|
Чет Дек 28, 2006 3:19 pm |
|
 |
georgiarg
Кара кола
Регистриран на: Пет Юни 24, 2005 11:46 am Мнения: 323 Местоположение: Пловдив
|
Аз съм си поръчал в един ресторант да ми направят новогодишното меню, на 31 минавам да си взема храната и си отивам в къщи да посрещам Новата
година.
|
Пет Дек 29, 2006 2:27 pm |
|
|