Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 3:11 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Кой къде ще е по празниците? Резервирахте ли? 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Аз, опаааа.... т.е. Ние още не сме решили къде ще празнуваме.
Ама откакто се http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=11827 - всеки ден ни е
Нова година, така че... :dance: :dance: :dance:

Чет Ное 30, 2006 5:12 pm
UNREAD_POST Re: И
violina написа:
Ние мислим да сме си в къщи, но още не сме решили с коя компания :D В къщи си е гот, лягаш когато искаш, правиш каквото искаш и т.н. :D :D

Подкрепям! :mrgreen: И ние така мислим! :D За съжаление на Нова година съм на работа! :cry:

Чет Ное 30, 2006 6:04 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST masterkar
искренно съжалявам, че си на работа, но то пък живота е празник когато решиш да си го направиш такъв, колко му е, свещи приятели , празнично настроение и обстановка, бутилка и мезе, хубава музика и ето ти го готово :D

Чет Ное 30, 2006 6:42 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: masterkar
violina написа:
masterkar искренно съжалявам, че си на работа, но то пък живота е празник когато решиш да си го направиш такъв, колко му е, свещи приятели , празнично настроение и обстановка, бутилка и мезе, хубава музика и ето ти го готово :D

Е да, ама работата ми не го позволява горното! :roll: :wink: Но здраве да е! Свикнал съм с тези неудобства! :wink: Ще се грижим небето над София да е чисто в празничната нощ! :D За да може всички софиянци /и не само те/ да празнуват и посрещнат без проблеми членството на България в ЕС!!! :D :roll: :wink:

Чет Ное 30, 2006 8:07 pm
UNREAD_POST Re: masterkar
Аз ще "празнувам" на работа. Нощна смяна ме е писъла тъпата гад /шефката ми/. А съм най-стария и върша доста неща повече от другите, но нямало начин да ме размени...............

Пет Дек 01, 2006 11:06 am
UNREAD_POST 
:arrow:

Вто Дек 26, 2006 12:17 am
UNREAD_POST 
аз съм в студентски град, в клуб 1321 :drunk:
весело изкарване на всички :D

Вто Дек 26, 2006 1:26 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Аз съм на работа в Ресторант "Македония" в кв. Княжево и ще се грижа за доброто настроение на гостите в новогодишната нощ. Лекичко ще се черпя зад пулта и ще внимавам да не се накъркам......много :mrgreen:

Вто Дек 26, 2006 9:15 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
10-тина души сме наели къща с механа в Копривщица и че има еденье и пиенье яко! :mrgreen:
Занятието е следното: Режи МЕСО, Печи МЕСО, Апи МЕСО, пий ВИНО и па така,
додека не посинееш и не прозинеш! А :beer: :beer: :beer: :drunk: :drunk: :drunk:

Чет Дек 28, 2006 3:19 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм си поръчал в един ресторант да ми направят новогодишното меню, на 31 минавам да си взема храната и си отивам в къщи да посрещам Новата
година.

Пет Дек 29, 2006 2:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2