Дата и час: Чет Май 01, 2025 9:36 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Ето го - Браво 2007 - на живо 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
ами да
мисля че това е финален вариант
и на официалните снимки изглежше така

Чет Дек 21, 2006 5:07 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
divaka написа:
Sven написа:
Вярно е като уголемено Grande Punto, но според мен няма да достигне неговите успехи. Но не е и грозно като Croma-та, даже е много хубаво. Въпреки това не оправдава очакванията и за разлика от Punto-то, това Bravo отстъпва пред конкурентите в своя клас, поне от това което се вижда.

По какво им отстъпва????На мен много ми харесва и не мисля, че по каквото и да било отстъпва на Голф5 или Астра на дизайн!!!

Всъщност връщам си думите, изказах се неподготвен. :D Сега като видях и другите снимки, тази кола няма конкуренция. Иначе е някъв мелез между старото браво и гранде пунто Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 Страхотна е нямам търпение да я вида наживо.

Чет Дек 21, 2006 8:00 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
А така :mrgreen:

Чет Дек 21, 2006 8:24 pm
Профил
UNREAD_POST 
А с 3 врати :cry:

Пет Дек 22, 2006 12:59 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
eто и така желания ключ :D

Изображение

Пет Дек 22, 2006 9:48 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
sev написа:

Изображение

Пожелавам го на всеки! Баси много яко това браво! Супер е като се замислиш всички коли от класа му изглеждат по подобен начин но в него просто са успели да въплътят някаква уникалност и оригиналност която никой друг не може да наподоби, колкото и да се опитват!

Пет Дек 22, 2006 12:36 pm
Профил WWW
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
rustson написа:
sev написа:

Изображение

Пожелавам го на всеки! Баси много яко това браво! Супер е като се замислиш всички коли от класа му изглеждат по подобен начин но в него просто са успели да въплътят някаква уникалност и оригиналност която никой друг не може да наподоби, колкото и да се опитват!

Тая оригиналност идва от това, че има леко запазена идея/форма от старото браво, но до там! Голямо е много... За мен бравото си беше малкия спортен автомобил с хубава спортна форма... , ако това е най спортния автомобил на фиат от новите модели направо ужас!

Изображение

Пет Дек 22, 2006 1:57 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
bscsystem написа:
Тая оригиналност идва от това, че има леко запазена идея/форма от старото браво, но до там! Голямо е много... За мен бравото си беше малкия спортен автомобил с хубава спортна форма... , ако това е най спортния автомобил на фиат от новите модели направо ужас!
Както казах и по-горе, надеждата ми е в тривратия модел :roll:

Пет Дек 22, 2006 3:31 pm
UNREAD_POST 
Не ми харесва, особено задните врати са доста грозни. Някой пиян дизайнер ги е правил сигурно. И маската отпред също не ми харесва, каква е тая постна решетка, то направо ужас. В Браво 3 сигурно мрежа за комари ще сложат там :)

Пет Дек 22, 2006 4:11 pm
Аватар

UNREAD_POST 
Прави сте! За нова кола на тия пари с името фиат браво направо незнам какво да кажа. Лаесната на предната решетка е малко блинк блинк изпълнение, а като го погледна от страни ми стой едно такова не уверено и плахо. Няма я кръвожадната спортна форма...сори, че през едно мнение си бълвам критиката, но аз специално съм яко разочараван. Имам предвид, че нещата се променят и някой ден ако трябва да си взема нов автомобил то това няма да е браво...

Изображение

Пет Дек 22, 2006 4:18 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ми тя решетката и на Грандето е същат, никелирана, ама тука сякаш е по-дебела лайсната :roll:
Нещо, точно преди челното стъкло, не ми харесва :( самото преминаване от предния капак, към прозореца... :roll:

Пет Дек 22, 2006 9:12 pm
Аватар

UNREAD_POST 
Мисля, че ще се излекува ако клекне с 3-4 пръста надолу. Освен това веждите на калниците и самите дъги са доста по-големи от самото колело...
...малко ме дразни това!!!

Съб Дек 23, 2006 10:36 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Уникално, страхотно, направо е супер :36_4_7:

Нед Дек 24, 2006 12:13 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Stoyan_68 написа:
Stilo написа:
Не е моят тип кола. Дубликатът на визия никога не ми е допадал. Уникалността се губи.
За мен по-красивия модел е Brava. Дори само заради задните стопове.

Така е! Задничето на бравата е неповторимо!

Не съм съгласен.Извитите,заоблени стопове на Бравото нямат сравнение,не казвам,че семплите и очарователни прорези на Бравата не са красиви,но просто Браво отзад прилича на мече!!! Да не говорим,че тези 16 см в полза на Бравата са в полза на семейството а не на ергенската визия,както е при Браво :P

Нед Дек 24, 2006 4:27 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Съгласен съм с nadq за стоповете и визията на Браво . Колкото до новото Bravo , харесва ми , но според мен по-добре би изглеждало с 3 врати . Весели празници на всички !

Нед Дек 24, 2006 6:55 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 31 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща