|
|
Дата и час: Чет Май 01, 2025 9:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Ето го - Браво 2007 - на живо
Автор |
Съобщение |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
ами да
мисля че това е финален вариант
и на официалните снимки изглежше така
Чет Дек 21, 2006 5:07 pm |
|
 |
Sven
|
divaka написа: Sven написа: Вярно е като уголемено Grande Punto, но според мен няма да достигне неговите успехи. Но не е и грозно като Croma-та, даже е много хубаво. Въпреки това не оправдава очакванията и за разлика от Punto-то, това Bravo отстъпва пред конкурентите в своя клас, поне от това което се вижда. По какво им отстъпва????На мен много ми харесва и не мисля, че по каквото и да било отстъпва на Голф5 или Астра на дизайн!!!
Всъщност връщам си думите, изказах се неподготвен.  Сега като видях и другите снимки, тази кола няма конкуренция. Иначе е някъв мелез между старото браво и гранде пунто  Страхотна е нямам търпение да я вида наживо.
|
Чет Дек 21, 2006 8:00 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
А така :mrgreen:
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Чет Дек 21, 2006 8:24 pm |
|
 |
Kuku
|
А с 3 врати :cry:
|
Пет Дек 22, 2006 12:59 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
eто и така желания ключ

Пет Дек 22, 2006 9:48 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
sev написа: eто и така желания ключ 
Пожелавам го на всеки! Баси много яко това браво! Супер е като се замислиш всички коли от класа му изглеждат по подобен начин но в него просто са успели да въплътят някаква уникалност и оригиналност която никой друг не може да наподоби, колкото и да се опитват!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пет Дек 22, 2006 12:36 pm |
|
 |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
rustson написа: sev написа: eто и така желания ключ  Пожелавам го на всеки! Баси много яко това браво! Супер е като се замислиш всички коли от класа му изглеждат по подобен начин но в него просто са успели да въплътят някаква уникалност и оригиналност която никой друг не може да наподоби, колкото и да се опитват!
Тая оригиналност идва от това, че има леко запазена идея/форма от старото браво, но до там! Голямо е много... За мен бравото си беше малкия спортен автомобил с хубава спортна форма... , ако това е най спортния автомобил на фиат от новите модели направо ужас!
Пет Дек 22, 2006 1:57 pm |
|
 |
Kuku
|
bscsystem написа: Тая оригиналност идва от това, че има леко запазена идея/форма от старото браво, но до там! Голямо е много... За мен бравото си беше малкия спортен автомобил с хубава спортна форма... , ако това е най спортния автомобил на фиат от новите модели направо ужас! Както казах и по-горе, надеждата ми е в тривратия модел :roll:
|
Пет Дек 22, 2006 3:31 pm |
|
 |
spark
|
Не ми харесва, особено задните врати са доста грозни. Някой пиян дизайнер ги е правил сигурно. И маската отпред също не ми харесва, каква е тая постна решетка, то направо ужас. В Браво 3 сигурно мрежа за комари ще сложат там 
|
Пет Дек 22, 2006 4:11 pm |
|
 |
bscsystem
|
Прави сте! За нова кола на тия пари с името фиат браво направо незнам какво да кажа. Лаесната на предната решетка е малко блинк блинк изпълнение, а като го погледна от страни ми стой едно такова не уверено и плахо. Няма я кръвожадната спортна форма...сори, че през едно мнение си бълвам критиката, но аз специално съм яко разочараван. Имам предвид, че нещата се променят и някой ден ако трябва да си взема нов автомобил то това няма да е браво...
Пет Дек 22, 2006 4:18 pm |
|
 |
Kuku
|
Ми тя решетката и на Грандето е същат, никелирана, ама тука сякаш е по-дебела лайсната :roll:
Нещо, точно преди челното стъкло, не ми харесва :( самото преминаване от предния капак, към прозореца... :roll:
|
Пет Дек 22, 2006 9:12 pm |
|
 |
BlueStorm
Регистриран на: Пет Апр 01, 2005 11:54 am Мнения: 390 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Мисля, че ще се излекува ако клекне с 3-4 пръста надолу. Освен това веждите на калниците и самите дъги са доста по-големи от самото колело...
...малко ме дразни това!!!
_________________ <<149C2.046>><<MOMO Pack>>
|
Съб Дек 23, 2006 10:36 pm |
|
 |
zdravgo
Член на клуба
Регистриран на: Пет Фев 10, 2006 11:04 pm Мнения: 55 Местоположение: София
|
Уникално, страхотно, направо е супер 
_________________ Червената Соня: Tempra 1.9 tds продавам/заменям
|
Нед Дек 24, 2006 12:13 am |
|
 |
nadq
Кара Фиатче 126
|
Stoyan_68 написа: Stilo написа: Не е моят тип кола. Дубликатът на визия никога не ми е допадал. Уникалността се губи. За мен по-красивия модел е Brava. Дори само заради задните стопове. Така е! Задничето на бравата е неповторимо!
Не съм съгласен.Извитите,заоблени стопове на Бравото нямат сравнение,не казвам,че семплите и очарователни прорези на Бравата не са красиви,но просто Браво отзад прилича на мече!!! Да не говорим,че тези 16 см в полза на Бравата са в полза на семейството а не на ергенската визия,както е при Браво 
_________________ Bravo 1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
|
Нед Дек 24, 2006 4:27 am |
|
 |
RumenMM
|
Съгласен съм с nadq за стоповете и визията на Браво . Колкото до новото Bravo , харесва ми , но според мен по-добре би изглеждало с 3 врати . Весели празници на всички !
|
Нед Дек 24, 2006 6:55 pm |
|
|