Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 8:44 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Дачия Логан - дизел или бензин. Защо не? 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Ми правят я АЛБЕАТА за нашите пътища.С голям просвет и здраво окачване.Двигателите са ясни-не най-новите разработки, но изпитани и проверени.Като за нас.Като си купи човек нова кола,колко време трябва да я кара.Година,две пет или повече.Защото на мен почва да ми омръзва даден модел още на втората година и почвам да се чудя какво да си взема.Щом усетя, че ме влече към Горубляне и ясно че ще сменям колата.Само Кромата я карах 4 години заради возията и газовата.Та ако си купя нова кола и ми омръзне как ще я продам без да се набутам.Предпочитам да си ги сменям често.Румънците сглабят коли от около 20 години.Мислите ли,че вече са се научили да го правят.А за Логан питайте таксиметровите-те ще ви обяснят най-добре.

Вто Мар 13, 2007 11:40 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
намерих снимката от влашко. В България продават ли такава версия - и как точно се води тоя вариант с добавените ниски брони и прагове? а май има и възможност за задно крило по ръба на багажника... сериино ли са такива ? това допълнителни аксесоари ли са към базовото обурудване без отделен модел ли са...?

Сря Мар 14, 2007 8:12 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
при повечето от моделите на всички марки динамиката на дизелите е по-добра.Веднага можеш да ме контрираш...."Ами да,... сравняваш Nino, турбодизел с атмосферен бензин" ами купувайте турбобензинови нови машини бре пичове! :mrgreen: Няма смисъл, европейците не са по-прости от нас, при 55-60% от колите им тракат дизели. :mrgreen:
ПП...за Албея специално... мисля, че се предлага и с 1.3 MULTIJET, ...ще трябва да си има малко работа с БЮРОКРАТИТЕ от аутоиталия... а това понякога е много изнервящо и отегчително! :roll:

аз мисля, че динамиката на турботата е по-добра от на атмосферните, а не динамиката на дизелите от бензиновите, (динамиката на дизела е по-лоша от на бензин) - ако съм се излъгал - някой да ми обясни в отделна тема какво е динамика - склонен съм да се съглася ако ми обяснят щото не разбирам много ...

както беше казал един колега в друга тема - "дай ми твойте 16 клапана пък аз ще ти дам турбо да сложиш на бензиновия" и тогава ще можем да ги сравняваме ... а европейците карат нафтови печки щото са пестеливи - ние пък караме бензинови мотори на метан ...

А какъв е проблема да се купи мултиджет, защо имало бюрокрация?

та темата беше за Дачията ... не исках да се отклоняваме много

Сря Мар 14, 2007 8:25 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
niko_ymn написа:
намерих снимката от влашко. В България продават ли такава версия - и как точно се води тоя вариант с добавените ниски брони и прагове? а май има и възможност за задно крило по ръба на багажника... сериино ли са такива ? това допълнителни аксесоари ли са към базовото обурудване без отделен модел ли са...?
Мисля, че :arrow: тук, можеш да намериш отговор на твоите въпроси.....

Чет Мар 15, 2007 1:59 am
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
охо супер! Благодаря!

Чет Мар 15, 2007 9:03 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 71 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5