Дата и час: Сря Юли 09, 2025 1:22 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
КАТ събота вечер ;) 
Автор Съобщение
UNREAD_POST КАТ събота вечер ;)
Събота вечер! Само таксита по улиците на Пловдив и тук - там някой заблуден шофьор решил да не пие, а да кара. Най-любимите на нашите приятели полицаите. Та точно за тях ще разгтегна малко локуми сега.
Та светят нощните лапми по булевардите на Пловдив и в тъмнинката полу скрити и леко поприбрали настрани уж обозначения си автомобил, се крият двама полицаи.
Случката беше следната. Като видяха единствената кола, която не е такси и веднага с балеринска стъпка се затичаха до другото платно /разбира се, колкото и неудобно да беше това, все пак потенциални пари за черни дни са си това/. Хоп една палка ... И чинно до мен се изправя един с фуражка и светлоотразителна жилетка. И стои такъв и ме гледа. После вика ни в клин, ни в ръкав:
- Защо си мислите, че тази красива усмивка ще Ви помогне, се питам?
И аз втрещена ... Мълча! И си викам сега, ако продължавам да се усмихвам /което си е нормално за мен/ този ще помисли, че му се погигравам и смигам на парцали и стискам устата ... После след доста дълго мълчание полицаят казва:
- Документите, Моля!
Вадя аз всички, карти, картички, листове и листчета ...
С навъсена физиономия още преди да ги е погледнал пак същата фраза:
- Аз продължавам да Ви питам, госпожице, защо си мислите, че тази усмивка може да Ви помогне... ?
Е, тука вече се стъписах. На булеварда няма жива душа .. Тоя какво се заяжда.
Забравих да спомена, че бях без колан.
И прегледа ми документите човека /не знам защо използвам тази дума в случая :D/, всичко си беше наред без тоя пуст колан.
И се започна:
- А, вие какво работите, къде сте били, от къде идвате и къде отивате?
- Ами на гости бях!
- Ааааа, много самостоятелно ходите на гости нещо!
Всичко това с един лек намек дайте ми парички.... Аз обаче реших, няма да дам и това си е. Започна да ми обяснява колко много пари се взимало за такова нарушение, после колко точки щяли да ми вземат и това с един такъв тон. "Дай, та Дай!". Еми пък няма да дам. И викам:
- Работя и си гледам детенцето! - и продължавам да мълча и той пак мълчи. Интересното на всичко това е, че става дума за повече от 15 минути разговор. И няма край ... И като чу, че си гледам детенцето ... Гледа ме, гледа ме и вика:
- Хайде, да Ви е живо и здраво детенцето!
И аз щастлива вече:
- Благодаря, Благодаря! - и хръц колана на момента - Ето слагам си колана! - му викам.
Той даже почна да ми се смее човека ...
Та така с рекета! Ако толкова искаше да ми пише акт или каквото там се пише за 20 минути да го беше изписал и от обратната страна на листа.

Пон Сеп 04, 2006 7:15 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Абе май най-добрата тактика е да ги ошашкаш с нещо и да забравят и за пари, и за актове 8) . Един приятел го спират на Ябланица в посока София. Питат го: що караш с превишена скорост, не видя ли да ти присветкват? И нашия им казва: ми не съм, бях се заговорил по телефона. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Катаджиите били толкова шашнати от такав наглост, че го пуснали без да пишат и без да им даде пари. :twisted:

Пон Сеп 04, 2006 7:23 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Еми, нали трябва да си запълват времето в нощните смени. :wink:
Пак че не те е глобил...

Пон Сеп 04, 2006 7:26 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Според мен чичката се е опитвал да флиртува, но доста нескопосано след като не си го разбрала ;) А вие колежке защо наистина карате без колан...другия път може да ви спре жена в униформа и тогава няма да се размине без актче :)

Пон Сеп 04, 2006 7:26 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Изображение
:D

Пон Сеп 04, 2006 7:28 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
ами, просто не е искал да ти пише акт. ако бях аз нямаше да ми говори за усмивки и "бели зъби", а направо щеше да действа. затова слагай си колана и като всичко ти е наред, УСМИХВАЙКИ СЕ си тръгваш след 5 мин. а те с пръст в г.з.

Пон Сеп 04, 2006 7:29 pm
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
Crash73 написа:
Изображение
:D

:36_2_33:

Пон Сеп 04, 2006 7:31 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ееее, те ченгелите, ако няма за какво да се хванат, стават за мохабет :D Аз посления път, като си имах альш-вериш, с чичко полицай, излязох от колата с въпроса "много ли прегреших!?", ама тогава се бях постарал :| , чак се чудя защо радарът показваше само 74 км/ч и ми писаха едно фишче за 10 лв. за назидание хаххаха :mrgreen:

Само си слагай коланчето, че помага не само при чингизите :? не знам дали е от навика, но се чувствам сакат без колана в кола, дори когато се возя :| какво ли ще е като мина на 4-точков :mrgreen: "Абе момче, ти за 5 лв ще се обесиш!?" хихихи :P

Вто Сеп 05, 2006 12:23 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Нощно време е не доказуемо дали си била с колан или без. Могат да те хванат за алкохол за превишена скорост или без документи,абе за всичко друго но не и за колан.

Вто Сеп 05, 2006 1:07 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
един приятев го спират ношно време. Той си откопчава колата и се пресяга да си вземе документтите които са в жабката. Бил е сам. Ченгето в този момент идва до него и му пишат акт че кара без колан. Веднъж ги съди - но не спечели. Каза че втори път ще ги съди
Така че ченгетата може да ти пишат акт за всичко, па после ти трябва да се разправяш и да печелиш дела.

Вто Сеп 05, 2006 8:32 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ами проблема ми беше, че аз се притесних. Двама полицаи, а аз сама... Огромен булевард. А колана сега така съвестно си го слагам, че повече от това, здраве да е! :) Пък, ако този е флиртувал аз съм трамвай! Хахахах :D .

Вто Сеп 05, 2006 8:48 am
UNREAD_POST 
EVITA написа:
Ами проблема ми беше, че аз се притесних. Двама полицаи, а аз сама... Огромен булевард. А колана сега така съвестно си го слагам, че повече от това, здраве да е! :) Пък, ако този е флиртувал аз съм трамвай! Хахахах :D .

Търсил си е компания за кафе ама ти не си зацепила Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Сеп 05, 2006 9:25 am
UNREAD_POST 
Не мисля че е мислисл за кафе в 1 часа през нощта.

Вто Сеп 05, 2006 9:38 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
EVITA написа:
Не мисля че е мислисл за кафе в 1 часа през нощта.

Добре де за легло си е мислил :wink:

Вто Сеп 05, 2006 10:15 am
Профил WWW
UNREAD_POST 
или за една бърза десетолевка или за една бърза "тръбъ" :mrgreen:

Вто Сеп 05, 2006 10:41 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща