Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 5:00 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Писна ми от тия ГОЛФАДЖИИ вече.... 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
ivjordan написа:
Цитат:
знам колега
това е моя роден град

Айде наздраве за добрия стар Бургас!!!

:D

Сря Ное 15, 2006 4:49 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
:shock:

Последна промяна morg на Пон Мар 26, 2007 5:16 pm, променена общо 1 път

Сря Ное 15, 2006 6:10 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
еййй тия гларуси ,само си търсят повод да се напият :mrgreen:

Сря Ное 15, 2006 6:18 pm
Профил
UNREAD_POST 
Айде да видим колегите, майната му на напиването, да се разберем кои сме, пък после може и да пресушиме някоя бира (бургаска)...

Сря Ное 15, 2006 6:30 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Абе тя вече и Бургаската бира не е никаква "бургаска" ама айде ... (нямам нищо против Каменица ) ;)

Сря Ное 15, 2006 10:05 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
sev написа:
ivjordan написа:
малко градче

чак пък градче... :D
между другото бургазлии шифират доста примерно

хахахахаха - ей това най-много ме разсмя :) Тук са 50% както в София ... Аз във въпросната ни столица - лятото бях два месеца и видях неща, които незнаех, че някога могат да се случат на пътя (примерно полицай в задръстване изпреварва през тротоара, маршрутката след него и шофьора вика "а ся ми кажи нещо" :) Веднъж пък се возих в изпреварващата през тротоара кола ...)...
От лява лента през 4 платна завива надясно .... Много неща видях ... но пък тук имаме друг вид война :
караш си по околовръстното с 110-120 в дясна лента и изведнъж от лявата и аварийната едновременно те изпреварват голф и вектра, след това понеже и пред двамата имаше коли, а само средното беше свободно - едва не се блъснаха, за да се съберат ... Тука не само кадетаджии има, но и много голфаджии - само днес 2ма ни засякоха, единия обаче му стана много тъпо, на светофара надух музиката и бас тубичката ми му привлече вниманието (понеже той гледаше злобно и се наложи да го направя :) ), след това понеже бяхме първи коли - чинкуечентото показа на тая печка голф 2 какво значи вървеж ... не го видяхме просто повече, а бяхме 3ма човека + багаж :shock:
Тука има и много с аудита, но и в София сте така ... Днеска един излиза от бензиностанция (вдясно от пътя, на 90 градуса - изхода е насочен перпендикулярно на главния път) ... както си кара баща ми с 70 оня изскача от бензиностанцията без да се огледа, кара В НАСРЕЩНОТО право срещу нас (това от 4 ленти !) , баща ми натисна спирачки (почти ги заби, но успя да не спира гумите) и он'я идиот в последния момент зави ... Малко остана до катастрофата ... На пикадили пък (това не е реклама :) ) днеска съобщават "моля собствениците на колите: Фолксваген с номер хххххх и шкода с номер хххххх да преместят колите си от пешеходната пътека" ... В този момент една компания от 18-19 годишни до мене почва да се хили и единия вика нещо от рода на "да бе ше се занимавам", а другия - "той еди кой си е глух днеска" ... като излязох - видях въпросния ГОЛФ 3 ... шкодата я нямаше ...
Просто войната е огромна ... но в София поне си отстъпвате път и се извинявате винаги, даже там за първи път видях таксиметров шофьор да се извинява :shock: Предполагам, че другите бургазлии също ще са учудени ...
/Offtopic: Незнам за друго, обаче за срещите Ви - евала ... като бях в София бях на 2 от тях и още веднъж благодаря на Fire_999, за той си знае какво (просто не ми се пишат пак 4-5 реда благодарности :) ) и на Logan, че ме взе на първата среща от Студентски град, понеже още не познавах града ...
От както съм се прибрал в Бургас - не е имало нито една среща и никой не се навива когато пусна теми и просто се отказах ... Eдинствено Vesko.t дойде да се видим и запознаем ... Много готино пунто има :) И е много приятен човек ... Дано скоро се запозная и с другите от Бургас ... Но като гледам няма изгледи да стане ...

Сря Ное 15, 2006 10:43 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
На мен пък отдавна ми е писнало от ВСИЧКИ нахални шофьори: на камиони, таксита, бусове, джипове, голфове, BMW ..., фиати, алфи и др.

Сря Ное 15, 2006 10:58 pm
Профил
UNREAD_POST 
Колите не са виновни :D

Сря Ное 15, 2006 11:03 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
slav написа:

Наистина - виновни са шофьорите ... а аз думата голфаджия не я използвам само за шофьори, които карат голф :) По някой път просто си нареждам някой "тъп голфаджия" :) Макар, че има много хора, които карат голфове и карат много по-"учтиво" от другите (леля ми е нагледен пример, макар че голф 5 не е чак толкова голф :) ) ... виждал съм хора с фиати, които карат по-нахално и от тях !!!

Сря Ное 15, 2006 11:17 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
slav написа:

Много правилно!!!

Сря Ное 15, 2006 11:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
slav написа:

Наистина - виновни са шофьорите ... а аз думата голфаджия не я използвам само за шофьори, които карат голф :) По някой път просто си нареждам някой "тъп голфаджия" :) Макар, че има много хора, които карат голфове и карат много по-"учтиво" от другите (леля ми е нагледен пример, макар че голф 5 не е чак толкова голф :) ) ... виждал съм хора с фиати, които карат по-нахално и от тях !!!

И аз така миналата година с един с едно бяло типо така се псувахме,че.... през целия път ме засичаше,чак ми се сили да ме бие,защото съм го изпреварил :mrgreen: Селяни всякакви :D

Чет Ное 16, 2006 12:23 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
но в София поне си отстъпвате път

само дето някои толкова много свикнаха другите да им правят път, че приемат за нормално от другата лента да се престроят в твойта пускайки мигача т.е. сивкнали са че мигача им дава предимство и като им се разсвиря и се нерват - тъпанари

Чет Ное 16, 2006 11:30 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
lllubo написа:
само дето някои толкова много свикнаха другите да им правят път, че приемат за нормално от другата лента да се престроят в твойта пускайки мигача т.е. сивкнали са че мигача им дава предимство и като им се разсвиря и се нерват - тъпанари

да, това наистина доста дразни
тези, които ги пускат са виновни обаче
все едно са втора ръка хора, а ония са по-важни и трябва да минат

Чет Ное 16, 2006 11:39 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
sev написа:

да, това наистина доста дразни
тези, които ги пускат са виновни обаче
все едно са втора ръка хора, а ония са по-важни и трябва да минат

Абе не е точно така, понякога за съжаление трябва да ги пуснеш, за да не стане катастрофа. Макар, че после аз лично се изяждам от яд. Но това го правя, само когато съм с личната кола.

Имаше един период, карах и служебна, тогава с кеф се правех, че не ги виждам :mrgreen: Но пък за лош късмет никой не пожела да си натресе лъскавата колица в служебната лада :) Всъщност имаше един случай: на Цариградско шосе в София. Тогава един се беше засилил много да хване зеленото, минаваше от лента в лента, но аз не го пуснах. Малко се подпряхме, но аз дори не спрях, защото тя ладичката беше толкова очукана, че няколко драскотини в повече не са проблем.

Когато съм с личната кола предпочитам да не си правя подобни експерименти.

Чет Ное 16, 2006 3:32 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
snake написа:

Абе не е точно така, понякога за съжаление трябва да ги пуснеш, за да не стане катастрофа. Макар, че после аз лично се изяждам от яд. Но това го правя, само когато съм с личната кола.

Когато съм с личната кола предпочитам да не си правя подобни експерименти.

понякога няма начин
но например ако колите не се движат...
или пък тия в тунела на Люлин дето карат по релсите
ще стоят и ще чакат цял ден ако зависи от мен

Чет Ное 16, 2006 3:39 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща