Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:58 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Колко заплата получавате? 

Месечна заплата
0-150лв 2%  2%  [ 3 ]
150-250лв 3%  3%  [ 5 ]
250-300лв 6%  6%  [ 11 ]
300-400лв 7%  7%  [ 12 ]
400-500лв 16%  16%  [ 27 ]
500-600лв 12%  12%  [ 21 ]
600-700лв 9%  9%  [ 16 ]
700-900лв 11%  11%  [ 19 ]
900+..лв 26%  26%  [ 45 ]
От къде пари бе хора... :( 7%  7%  [ 12 ]
Общо гласове : 171

Колко заплата получавате? 
Автор Съобщение
Мнение 
polly_s написа:
... а постовете ви... лелеее.., все едно си мерите... "неквите интимни неща" ;) :D

:mrgreen: Ми имаме си, мерим си ги.Вие жените к'во си мерите?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

ПП..Ся де не кажеш,че и аз те ям и хапвам...Току що обядвах.

Вто Мар 21, 2006 2:03 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Nino написа:
polly_s написа:
... а постовете ви... лелеее.., все едно си мерите... "неквите интимни неща" ;) :D

:mrgreen: Ми имаме си, мерим си ги.Вие жените к'во си мерите?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

ПП..Ся де не кажеш,че и аз те ям и хапвам...Току що обядвах.

Да ти каа честно.., аз до скоро се състезавах със съседката..: коя по-добре си е измила прозорците и коя по-често ги мие... а също така и коя по-прилежен простор е "подредила"..! ... и ред други безмислени състезанийца, в гладене на чаршафи, гащи... та и чорапи ако щеш!?! ;) Това обаче спрях да го правя (състезанията де) поради факта, че вие мъжете не се впечатлявате от това, тъй като сте заети да си мерите онези неща, и не само, ами и приемате това за факти! ;)
постскриптум: ... не искам да спамя повече! Наистина съжалявам за този пост! :)

Вто Мар 21, 2006 3:00 pm
Профил
Мнение 
:offtopic:
Аз пък искам да ти кажа,че нещата които си изброила в състезанията наистина много тежки и досадни и за това Ви УВАЖАВАМ ЖЕНИТЕ.Предпочитам канал да копая в двора ама само с това да не се занимавам.Миналата година не издържах (жена ми беше командировка в чужбина) и викнах майка ми тя да ги прави :dontknow:

Вто Мар 21, 2006 3:12 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

Мнение 
Заплатата ми е 500лв. + 100лв (премия месечно) + 500-700лв(допълнителен месечен доход). За оцелеване стига, но се стремя да увелича допълннителния доход,защото на заплатата не мога да влияя.

Пет Мар 24, 2006 11:04 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

Мнение 
Колеги,както е писал перлсаит в началото,извън София е плачевно.Какво са 400 лв.за глава на 4чл.семейство.В Гърция за същата работа дават 2000-2500евро.Работя в много голяма БГ фирма.

Сря Мар 29, 2006 11:29 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Събуждам отново тази тема по няколко причини.
Тези хора, които не са гласували да се възползват сега - айде не се бавете а го направете.
Другото, което ме издразни, че чух, че средната работна заплата била 800лв.
Да, да, ама друг път.
От тази анкетка до тука, която сме направили сметнах, че средната заплата от форума е около 550лв. Това го слагам при положение, че ние не сме супер представителна извадка, хора които имаме в повечето случаи компютри, коли и т.н. не ми се вярва това да сме супер голямата част от народа.
Според мен тази цифра между нас е завишена на фона на общата ситуация в България.
Сигурно са сложили 4-5 души, благодарение на тях тази цифра е станала толкова :!:
И въпреки това цифрата от 550лв значително е по-ниска от "средната" работна заплата от 800лв :evil:
Все пак в анкетата са участвали около 123 души (до момента), което според мен е анкета с доста участие в нашия форум. :wink:

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Сря Ное 15, 2006 4:17 pm
Профил ICQ
Мнение 
Може да се гласува само по веднъж. Сега гласувам с една сума защото съм в изпитателен срок. После няма да актуализирам :mrgreen:

Сря Ное 15, 2006 4:44 pm
Кара кола
Кара кола

Мнение 
Толкова е субективно всичко... :cry: Ей на аз на мойта приятелка й викам че реално тя взима по-голяма заплата от мене, а тя не вярва... Щото колата е изцяло на мой гръб и като си сметна всички разходи по нея (бензин/газ, консумативи, ремонти, данъци, застраховки, гуйнетки, паркинг...) всичкото това разпределено във времето ми идва на към 300-350лв месечно... :| Ако извадя тази сума от заплатата си, тази на приятелката ми става по-голяма... :D Само че познайте кой плаща КММ-тата (Културно Масовите Мероприятия ;-) ), кой плаща сметките за апартамента... и накрая к'во излиза? :sex:

п.п.
бррр.... дано не го прочете т'ва, че може да ме лишат и от последното! :mrgreen:

Последна промяна Sandeto на Сря Ное 15, 2006 5:11 pm, променена общо 1 път

Сря Ное 15, 2006 5:08 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Лично мнение :
Тази тема не ми харесва!!! Винаги съм смятал, че хора които биха те попитали колко взимаш (не визирам абсолютно никой от този форум) са с доста ниска култура и на такива въпроси винаги НЕ съм отговарял! Можеше да не пиша това, ама ми се струва че има доста хора, които мислят по този начин! Иначе ми беше полезно, да видя колко взимат другите, но никога не бих питал някой - колко взима!

Сря Ное 15, 2006 5:09 pm
Профил WWW
Мнение 
BO написа:
Другото, което ме издразни, че чух, че средната работна заплата била 800лв.
:wink:

това официално ли е ? в смисъл че така твърди официалната статистика? Ако е така, нека напомня вица за зелето и пържолите:
една част от населението набива зеле, а друга - да кажем 5% от първата - хапва пържолки. Но като цяло населението яде зеле с месо.

Сря Ное 15, 2006 5:19 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
rustson написа:
Лично мнение :
Тази тема не ми харесва!!! Винаги съм смятал, че хора които биха те попитали колко взимаш (не визирам абсолютно никой от този форум) са с доста ниска култура и на такива въпроси винаги НЕ съм отговарял! Можеше да не пиша това, ама ми се струва че има доста хора, които мислят по този начин! Иначе ми беше полезно, да видя колко взимат другите, но никога не бих питал някой - колко взима!

Правилно, колега. И аз съм на това мнение и именно за това пуснах въпроса с анкета (тя е анонимна).
Целта е да се види в какъв порядък върви работната заплата във форума!

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Сря Ное 15, 2006 5:20 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
ОК!

Сря Ное 15, 2006 5:21 pm
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
rustson написа:
Лично мнение :

и кава е връзката м/у нивото на култирата и това дали имаш интерес към доходите на някой :dontknow:
не че съм тръгнал да разпитвам хората, ама не виждам какво лошо има някой, ако му е интересно нещо, защо да не пита - на който не му изнася, да не отговаря

Сря Ное 15, 2006 5:40 pm
Профил ICQ
Мнение 
rustson написа:
Лично мнение :

Съгласен!
Мнението ми че познанието в тая насока не води до абсолютно нищо добро.
А колкото до анонимноста... Хайде да не си говорим смешки относно анонимност в един форум :mrgreen:
Не е гот да се задава такъв въпрос пък дори дори и под формата на анонимна анкета, така мисля аз и няма да отговарям!

Сря Ное 15, 2006 6:29 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
charlie написа:
rustson написа:
Лично мнение :

и кава е връзката м/у нивото на култирата и това дали имаш интерес към доходите на някой :dontknow:
не че съм тръгнал да разпитвам хората, ама не виждам какво лошо има някой, ако му е интересно нещо, защо да не пита - на който не му изнася, да не отговаря

Ти би ли попитал някой колко взима?

Чет Ное 16, 2006 9:54 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща