Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 3:34 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Колеги някой ми е пуснал колата в мобиле.бг ... 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
rustson написа:
:) не гледаш ли новините :) редовно има такива!
Сега нали искат точно за това да направят един унифициран код за услугите с добавена стойност 0800.... за да няма такива измами! Значи не си залагам главата за достоверността на това ама винаги си имам едно на ум като звънкам някъде! ;)

Да де, ама проблема е, че масово хората, особено възрастните не знаят примерно, че 0881 или 0891 или 0871 са номера с добавена стойност... и затова все още е възможно да се спекулира с това, съответно много хора "изгарят" и именно затова се иска тази промяна кода за услуги с добавена стойност да е единен за всички оператори за да може да се знае ЕДИН код, а не нещо толкова условно като еденица след първите там еди колко си цифри на оператора.. бла-бла-бал.... Но повярвай ми, ако можеше така просто на който си искаш номер да го направиш с добавена стойност... щеше да стане меле от "желаещи" да се възползват от измамата...

Сря Ное 15, 2006 12:49 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Може и аз да не съм в час нещо но преди време го говорихме с едни познати от един моб. оператор ! И точно до това място стигнахме :)

Сря Ное 15, 2006 12:52 pm
Профил WWW
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Има нещо друго (подобно), което пък на мене са ми казвали... а именно, че ти с твоя си номер или там какъвто искаш можеш да сключиш договор с оператора си, че АКО осигуриш еди какъв си трафик към този номер, може да получиш процент от приходите... т.е. например ако гарантираш, че минималната сума по проведените разговори към този номер е 10000лв месечно получаваш 40% от тази сума. Но като цяло за тези, които се обаждат на тези номера тарифата си е такава каквато е обявена от оператора... Така да се каже тука вече нещата опират до гарантиран оборот.

Сря Ное 15, 2006 12:59 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Punto SX написа:
Колега звънни им на телефона направи се на клиент и виж ква е работата. Пък ако са ти някъде наблизо може да отидшеш и да им теглиш една.............. :mrgreen:

Kой знае някои 14-15 годишни пъпчасали тийнове са правили мръсно са свои връстници...А тази снимка я има само в tuning.bg/forum в подписа ми.... :evil: :evil: :evil: Значи е някой от там :roll:

Сря Ное 15, 2006 1:20 pm
UNREAD_POST 
Ако кара и Опел Колиба всичко ще си дойде на мястото :36_2_33:

Сря Ное 15, 2006 1:30 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Abarth. написа:
Punto SX написа:
Колега звънни им на телефона направи се на клиент и виж ква е работата. Пък ако са ти някъде наблизо може да отидшеш и да им теглиш една.............. :mrgreen:

Kой знае някои 14-15 годишни пъпчасали тийнове са правили мръсно са свои връстници...А тази снимка я има само в tuning.bg/forum в подписа ми.... :evil: :evil: :evil: Значи е някой от там :roll:

Не стесни кръга на заподозрените особенно! :mrgreen:

Сря Ное 15, 2006 1:31 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
fiat_love написа:
Ако кара и Опел Колиба всичко ще си дойде на мястото :36_2_33:

Черна,киселееща по студетнски град на Хазис от вътре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сря Ное 15, 2006 1:35 pm
UNREAD_POST 
rustson написа:
Abarth. написа:
Punto SX написа:

Не стесни кръга на заподозрените особенно! :mrgreen:

:36_2_33:

Сря Ное 15, 2006 1:36 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2