Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 3:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Писна ми от тия ГОЛФАДЖИИ вече.... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Писна ми от тия ГОЛФАДЖИИ вече....
Колеги преди малко на булевард Васил Левски в посока сточна гара тръгвам от софийския университет към кръговото (паметника Левски) и вече навлизам за да продължа по булеварда и някъв келеш със сребърен голф 3 изфуча сигурно със 100 успоредно на мене,набих спирачките яко едвам спрях (скоро съм сменял накладки и още нямам добри спирачки) и един човек с един джип щеше да се натресе в мене заради тва келеме мислех да тръгвам да го гоня да го потроша дееба в келеша...изглежда беше пиян ли друсан ли щото беше 1 часа през нощта и се клатушкаше в колата :evil: Писна ми от тия скапаняци с голфовете и калибрите :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ако не бях успял да спра щяхме да се размажеме заради простотията на тоя келеш :evil: :evil: :evil: :evil:

Сря Ное 15, 2006 3:24 am
UNREAD_POST 
В лоша ситуация си попаднал, кой знае онзи какъв е бил - пиян, надрусан или просто млад шофьор без опит, който се е стреснал повече от теб. Пак добре, че си се разминал без произшествие => цяла нощ разправии.

Сря Ное 15, 2006 4:36 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
ЕЕЕЕ аман от тия голфове всеки ден ме засича поине по един като няква зараза са! Ми то попринцип тъпите хора в БГ са повече от умните, та същата работа и Голф3-ките!Преобладават... :evil:

Сря Ное 15, 2006 12:48 pm
Профил
UNREAD_POST 
Както казва един познат ни джедай "глупоста по хората ходи". Подобни келешки изпълнения вече (за съжаление) се срещат и с Браво. Това е новият масово купуван от младежите автомобил.

Сря Ное 15, 2006 12:52 pm
UNREAD_POST 
Абе колеги и аз съм млад,ама тия простотии и такива мръсни неща никога не съм ги правил :evil: :evil: :evil: Иначе оня не вярвам нещо да се е стреснал... Като е решил да се трепа да ходи по безлюдните пътища,не да ме вкарва и мене във филми,келеш скапан :evil: А този човек с джипа (няква тойота ако не се лъжа) ми се разсвирка отзад нещо (като набих спирачки яко,той караше близо зад мен) и на следващия светофар спира до мен и аз се чуда са и тоя ли ше зяе нещо и аз му махам в знак на извинение и човека отваря прозореца и ме пита добре ли съм :shock: :) И че по пътищата е пълно с такива простаци... полафихме си малко,светна зелено,пожелахме си лека вечер и отпрашихме :D Трябва да има повече такива хора по пътищата :D :D :D

Сря Ное 15, 2006 1:26 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Abarth. написа:
човека отваря прозореца и ме пита добре ли съм :shock: :) И че по пътищата е пълно с такива простаци... полафихме си малко,светна зелено,пожелахме си лека вечер и отпрашихме :D Трябва да има повече такива хора по пътищата :D :D :D

Евала на такива Водачи! :36_2_25:

Сря Ное 15, 2006 1:36 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
да не отварям нова тема ама оня ден,посока Люлин- Обеля ,на светофара на Сливница(преди Практикер) ,към 14.00 ,предреждам всички на ветифара спирам и до мене един голф 3 ! Вътре се събрали дечурлига и се кефят нещо !
светка жълто и аз тръгвам първи за да мога да влезна (защото съм от страната за ляв завой ) и тоя с голфа ме натиска ,аз газ ,2-ра,3-та и си давам десен мигач за Практикер и му правя път в дясно да мине ,и тоя кво ме изпреварва (сигурно си мисли ,че ще се дърпаме до Обеля ) и в един камион отсреща като се забърса цялата лява страна ! !! добре ,че нищо не стана сериозно ( и добре ,че не се заби в мене де :mrgreen: )

Сря Ное 15, 2006 3:00 pm
Профил
UNREAD_POST 
КОлеги, не са виновни Глфовете, а човешкото устройство. Точно вчера, на връщане от красно село към Люлин един "колега" със зеленикаво Типо, двувратка, така ме резна, че замириса на гума из целия квартал. Не знам дали е от форума, но определено отнесе мнотго попръжни. Това, точно където е стеснен пътя заради ремонт преди автобусния гараж. Явно не беше видял знаците, че пътя е в ремонт и мина от ляво, а после наби спирачки и се набута пред мен на никакво разстояние. Добре че скороста беше ниска, че иначе сега щеше да има двама типовци за продажба на части.

Сря Ное 15, 2006 3:14 pm
UNREAD_POST 
колеги вий в София много мразите голфовете а при нас в Бургас много мразим КАДЕТАДЖИИТЕ.Като чета постовете ваШИТЕ ГОЛФАДЖИИ СА 1:1 s нашите кадетаджии

Сря Ное 15, 2006 3:54 pm
UNREAD_POST 
Цитат:
колеги вий в София много мразите голфовете а при нас в Бургас много мразим КАДЕТАДЖИИТЕ.Като чета постовете ваШИТЕ ГОЛФАДЖИИ СА 1:1 s нашите кадетаджии

Колега, аз съм от Бургас, но в момента пребивавам в София и искам да отбележа, че това лято в моя роден град останах с впечатление, че движението е по-зле и от София. Просто, когато любимото ни малко градче се наводни с туристи, комуникацията става невъзможна. А кадетите, за щастие, намаляват поради исторически закономерности - изгниват горките;)

Сря Ное 15, 2006 4:00 pm
UNREAD_POST 
Колега те гният ама ги праят тука боядисват ги итн и са сащата работа като софийските голфове.Умиране има отърване няма от тия кадети тука

Сря Ное 15, 2006 4:05 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
ivjordan написа:
малко градче

чак пък градче... :D
между другото бургазлии шифират доста примерно

Сря Ное 15, 2006 4:06 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Използвах "малко градче" в духа на прекрасния малък Бургас, който познавам отпреди време. Тогава там живееха повече хора, защото Нефтохим работеше пълноценно, а Черноморския каменовъглен басеин даваше работа на 15 хил. човека (в това число татко) и семействата им, но тогава ургас беше по-хубав град. Сега имаме часовник на ъгъла на България, фонтан на "Тройката" и други неща, но "дупките" ги няма, а аз всяка вечер там се срещах с приятели... "Вятъра" е история, а като се замисля, и "терасата"... На моста продължава да няма осветление....
Оооо, не мога да ги изброя нещата, хиляди са тези, които правеха Бургас черноморската столица на България. В последно време доброволно прехвърлихме титлата на Варна.

Извинявам се за Off-topic - а

Сря Ное 15, 2006 4:21 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
знам колега
това е моя роден град

Сря Ное 15, 2006 4:25 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Цитат:
знам колега
това е моя роден град

Айде наздраве за добрия стар Бургас!!!

Сря Ное 15, 2006 4:45 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща