|
|
Дата и час: Пет Май 02, 2025 9:32 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Искам съвет от "старите" дизелджии.
Автор |
Съобщение |
puntotras
|
Не бензиностанция-цялата държава да запалим :!: Сори за оффа
|
Сря Ное 15, 2006 12:38 am |
|
 |
doofiat
|
Dodo 155 написа: doofiat написа: Ееееееее каква разлика. Кога и у нас ще стане така? Като запалиме няколко бензиностанции заради некачествени горива :idea: :idea: :idea: А аз се чудя защо ми харчи толкова колата градско :evil: :evil: :evil: :evil: Повече няма да гледам разхода, че ще трябва да обеся някой бензинджия :evil: :evil: :evil:
И моя е висок. 10л/100км градско и не знам вече какво да мисля. Миналата зима съм правил извън градско 5/100км.
|
Сря Ное 15, 2006 12:39 am |
|
 |
HCO
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Май 17, 2006 12:59 am Мнения: 154 Местоположение: София, кв.Горна Баня
|
Почти всеки знае че горивата ни не са качествени, но аз дълбоко се надявам като влезем в ЕС да има контрол на горивата .
П.П: Чух днес по радиото че щели да вдигат акциза на горивата което е много лошо , очакваните цени за А95 били от 2лв нагоре. Което е много лошо.
_________________ Уно 1.3 Тurbo IE
Разход 8л/100 км Градско
Гориво: 100+ само от ОМV
Къв бензин кви 5 лева бе ?
Карам си на газ ,само я припалвам на бензин
|
Сря Ное 15, 2006 12:44 am |
|
 |
murry
Кара велосипед
Регистриран на: Съб Дек 31, 2005 8:06 pm Мнения: 21 Местоположение: София 13 Надежда
|
Никой не спомена за Акумулатора.Хубав, силен и мощен акумулатор ( 75Аh), с какъвто е Бравото и работещи всички свещи и няма проблем.Разбира се от значение е и хубавата нафта.
_________________ Fiat Bravo TD100 SX
Fiat Marea TD 125 ELX
Fiat Marengo TD 100
|
Съб Ное 25, 2006 12:32 am |
|
 |
Vladim
|
murry написа: Никой не спомена за Акумулатора.Хубав, силен и мощен акумулатор ( 75Аh), с какъвто е Бравото и работещи всички свещи и няма проблем.Разбира се от значение е и хубавата нафта.
По книжка за нашите мотори дават 60 амперов акумулатор с 380А стартов ток! На моят пише Фиат/Ланча и е 65Аh. Зимата палех кат дзвер! :mrgreen:
|
Съб Ное 25, 2006 12:44 am |
|
 |
Гост
|
миналата година слагах по малко газ за горене в нафтата. Нямах проблеми с моята фиеста.
|
Съб Ное 25, 2006 2:55 am |
|
 |
Vladim
|
Anonymous написа: миналата година слагах по малко газ за горене в нафтата. Нямах проблеми с моята фиеста.
Тези направи си сам забъркочи може да излезнат през носа на някой, който кара модерен дизел! :evil:
|
Съб Ное 25, 2006 11:04 am |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
HCO написа: Почти всеки знае че горивата ни не са качествени, но аз дълбоко се надявам като влезем в ЕС да има контрол на горивата .
П.П: Чух днес по радиото че щели да вдигат акциза на горивата което е много лошо , очакваните цени за А95 били от 2лв нагоре. Което е много лошо.
Колега не се надявай на чудеса :!:
Бензина ще мине 2лв./л. и ще си остане същата пикня :evil: :evil: :evil:
За всичко сме си виновни НИЕ :idea: Ако всички, ама всички шофьори, спрем да зареждаме за 7 дни в знак на протест срещу немърливата към НАС така наречена държава, ще се подобрят нещата :idea: Промишлеността ще понесе не голяма загуба, но ще им дадеме знак, че вече сме единни и ако решиме ще спрем да зареждаме месец и тогава Лук-Ойл и всичките вносители ще почнат да внасят банани и портокали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Съб Ное 25, 2006 11:11 am |
|
|