Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 3:23 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Хахо-Хихи няма да се оправя! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Хахо-Хихи няма да се оправя!
Да ви разправям сега каква я бях свършил, когато застудя и температурите паднаха под 0 градуса.
Понеже бях забравил да си купя зимна течност за чистачки и реших, както баща ми слагаше на Шкодата едно време и аз да сложа ракия малко, за да не замръзне. Хванах една бутилка и слизам-слипвам и това беше за вечерта. Сутринта паля и тръгвам, пръскам си вода, чистачките чистят и всичко уж си е наред. Там, където обаче чистачките на стигат стана една мизерия. Гледам на задното стъкло има няколко капки и стоят като замръзнали. Викам си явно е много студено. Така си карам 2-3 ден и една вечер викам я да видя каква е тая ракия - какво да гледам, то вишновка. Слизам питам всичко лепкаво :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Язък за вишновката! Хубава беше!

Пет Ное 10, 2006 3:47 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ха ха ха едно приятелче така си бе6е напълнил с ракия цялото казан4е 6тот нямал друго под ръка и после като ходе6е на риба и не му стигне бирата и ракията дет си е взел за подкрепа се навеждаше пред стъклото нат дюзата за пръскане и с една ръка бръкнал през отворения прозорец на врата си дърпа6е лост4ето за да пръска ракиика и да си допие :-) :shock:

Не съм казал, но пак повтарям: Има си хубави български буквички ш и ч, а не 6 и 4.
Кирил и Методи и брат му защо са се потили азбука да ни правят?

Поздрави!
Вечно готов да Ви модне kiro_of_the_day

Пет Ное 10, 2006 4:54 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз веднъж закъсах в една киша и къде-къде, на Княжево от едно магазинче ХОП! Шише спрайт в казанчето на ЗАЗ-а.
Нямаше вода там, просто да се чудиш!
Докато валеше - не правеше впечатление нередноста.
Обаче на връщане към село стана страшно - лепне, мухи, мърсотии се лепят все едно няма къде другаде да паднат...
Страшна работа. А уж също като вода изглеждаше, дейба...
Имаше и ракия, ама сърце щеше да ми пукне да я гледам как се цеди на струйки по стъклото!

:36_2_33:

Пет Ное 10, 2006 5:40 pm
UNREAD_POST 
Esper написа:
Аз веднъж закъсах в една киша и къде-къде, на Княжево от едно магазинче ХОП! Шише спрайт в казанчето на ЗАЗ-а.
Обаче на връщане към село стана страшно - лепне, мухи, мърсотии се лепят все едно няма къде другаде да паднат...
Имаше и ракия, ама сърце щеше да ми пукне да я гледам как се цеди на струйки по стъклото!

Ако бях на тебе щях да се изпикая в казанчето.... :yahoo lol: :yahoo lol: :yahoo lol:

Пет Ное 10, 2006 6:30 pm
UNREAD_POST 
Yavor написа:
Esper написа:

Ако бях на тебе щях да се изпикая в казанчето.... :yahoo lol: :yahoo lol: :yahoo lol:

Може да не е бил назор :mrgreen: То насила не става, кагото ти дойде музата :mrgreen:

Сря Ное 15, 2006 12:31 pm
UNREAD_POST 
Еееееее, колеги, не трябва така да се хаби матряла, моля ви се. То и аз редовно сипвам алкохол, ама поне медицински спирт слагам, че иначе язък за ракията. Не знам дали сте чували, ама като изпуснеш пазарската чанта, най-лошото, което може да се случи е да се счупи ракията. Всичко друго е маргинално.

Сря Ное 15, 2006 2:50 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз пък на старата ми кола един път сипах ракия- и всеки път когато пръсках в колата започваше да мирише на
кръчма, егати ужаса :drunk:

Сря Ное 15, 2006 4:32 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Тва казанчето за чистачките е съпер тайник! Ако искаш да криеш алкохол от жената пълни го там и той е на сигурно място ако ти се пиива просто казвашче ще "ремонтирате колата с приятели" а всъщност отдоло с чашките като пред буре с отлежала!!! :drunk: :beer:

Сря Ное 15, 2006 4:59 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Контрабанда...
Резервоара за течност за чистачките - перфектен тайник ! Абсолютен факт...
Имам приятел, който пътуваше за Норвегия и тъй като там алкохолът (и не само той) е адски скъп, моя човек реши да си занесе ракийка, но както знаете позволено е само 1 л. легално...та...един презерватив добре измит в 6 л. резервоар на буса с който пътуваше се напълни със драгоценната течност...За по-голяма достоверност, в ракиийката се сложиха и няколко грама синя боя за сметана...После си пииел ракиийка с цвят кюросо ;-)... А с какво си миел прозорците, ами старите бутилки от веро и спиране по пътя ;-) Жертвата си е струвала...

Сря Ное 15, 2006 6:34 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
asus написа:
Ха ха ха едно приятелче така си бе6е напълнил с ракия цялото казан4е 6тот нямал друго под ръка и после като ходе6е на риба и не му стигне бирата и ракията дет си е взел за подкрепа се навеждаше пред стъклото нат дюзата за пръскане и с една ръка бръкнал през отворения прозорец на врата си дърпа6е лост4ето за да пръска ракиика и да си допие :-) :shock:

Не съм казал, но пак повтарям: Има си хубави български буквички ш и ч, а не 6 и 4.
Кирил и Методи и брат му защо са се потили азбука да ни правят?

Поздрави!
Вечно готов да Ви модне kiro_of_the_day

Сори , но като превключва човек бързо от icq на форума и не се усеща някой път ;-)

Пет Ное 17, 2006 6:27 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
:offtopic: Що пък в icq не пишеш на кирилица ?!?

Едно време сипвахме само шльокавица, не се хабеше ценния материал :)
Сега обаче има толкова различни течности, че за хабене на алкохол и дума да не става...
Аз обаче не съм доволен как мият зимната течност, та я смесвам с лятна 50:50. То и без това под -10 много рядко пада при нас.

Пон Ное 20, 2006 6:05 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]