|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:58 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Как се чувствате днес? Нещо мъчи ли ви или се яко на кеф?
Автор |
Съобщение |
doofiat
|
Това със  и ученето ми хареса!
Студентска му работа! Щом дойде сесия  беше ежедневие, щото като се заринеш в листите не ти идва за нищо друго на ум :mrgreen:
|
Чет Ное 09, 2006 5:20 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Аз пък нещо се разболявам. Имам изпити. Колата съм я дал на сестра ми, че и трябва за бачкането и се надявам да не я върне  Месри, че попита иначе...
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Чет Ное 09, 2006 5:24 pm |
|
 |
Rayo
|
Аз съм като kiro_of_the_day : не знам откъде да я почна (работата).
След 23-ти ще си почина -- само ще си ходя на работа. Кеф !
Р
|
Чет Ное 09, 2006 5:28 pm |
|
 |
doofiat
|
divaka написа: Аз пък нещо се разболявам. Имам изпити. Колата съм я дал на сестра ми, че и трябва за бачкането и се надявам да не я върне  Месри, че попита иначе...
И ти ли имаш изпитил. Какво става с вас? Ше вземете да станете много Учени :mrgreen:
|
Чет Ное 09, 2006 5:29 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
phoenix написа: ......ами парите взеха ПАК да свършват...  ... иначе вчера бях на изпитYellow_Flash_Colorz_PDT_38  , утре пак ще ходя на друг добре че поне ги вземам  ...е хайде и да стискате палци за утре
Кво да ви кажа! При мен парите не ги е имало, за да свършат. Ходя си по майстори тука с опелчето и се ядосвам. И аз така по изпити, в неделя мина един, сега в събота и понеделник още два........абе живооот.  А на тебе phoenix стискам палци и на краката!
|
Чет Ное 09, 2006 7:42 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Хей,
|
Чет Ное 09, 2006 9:05 pm |
|
 |
Sven
|
Ми мен като всеки ден нещо ме мъчи, като оправя един "проблем" идва друг и така. По някой път, незнайно защо, съм толко щаслив, че се държа като надрусан в следващи момент съм унил. Такъв е живота, такъв беше и днес а утре сигурно може да умра 
|
Чет Ное 09, 2006 10:31 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 днес
как да сме
добре като за четвъртък
Като има работа и пари като днес /щото не винати е вярно /
съм добре нали се видяхме и на срещата
самоче и със сина та беше за кратко
преди малко един ме ядоса докато му отварях Опела но сега съм наред
вече съм си в къщи и ви пиша както обикновенно .
ами тук в интернет не може някой така да ме ядоса и си почивам .
вече свърщи за мене седмицата от утре почивка .
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Пет Ное 10, 2006 12:49 am |
|
 |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
 Re: Хей,
Малко офтопик
Колежке ако иска6 няма да публикувам повече такива неща :-) сериозно говоря за да не се откажеш от карането :-)
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
Пет Ное 10, 2006 12:27 pm |
|
 |
violina
Кара Фиатче 126
|
 Колега,
asus ще ти бъда вечно задължена и без това като гледам как карат коли и засичат, завиват без мигачи направо страх ме тресе :mrgreen:
Малко офтопик
Колежке ако иска6 няма да публикувам повече такива неща сериозно говоря за да не се откажеш от карането
|
Пет Ное 10, 2006 2:09 pm |
|
 |
Ferrari
|
Как да съм? Петък е и съм в очакване
Иначе днес съм без Типото на работа и малко е кофти ситуацията, а и с девойката си !@#$%^ майките още снощи.
|
Пет Ное 10, 2006 2:14 pm |
|
 |
doofiat
|
fiat_love написа: Как да съм? Петък е и съм в очакване Иначе днес съм без Типото на работа и малко е кофти ситуацията, а и с девойката си !@#$%^ майките още снощи.
Ееееее не така, не така! Умната карай!
Аз пък днес след работа, газ за Русе. Дано да няма много гъста мъгла.
|
Пет Ное 10, 2006 2:37 pm |
|
 |
phoenix
|
Ами да се похваля пак аз........днес си взех и този изпит нищо лошо не се е случило досега и вече съм на чаша бира...така че наздраве
|
Пет Ное 10, 2006 9:35 pm |
|
 |
doofiat
|
phoenix написа: Ами да се похваля пак аз........днес си взех и този изпит нищо лошо не се е случило досега и вече съм на чаша бира...така че наздраве
Наздраве!!!
Аз пък се върнах от Русе днес. Пътуването беше приятно! Сложих и зимните гуми.
|
Нед Ное 12, 2006 9:41 pm |
|
 |
Immortal
|
на мен пък, както виждате, даже не ми е останало време да вляза във форума...
Шефа е в чужбина и всичко е на моята глава - моите и неговите задължения. Вчера (събота) и днес си бях на село и си починах (освен че нацепих за цяла седмица дърва на майка ми... Но след умствен труд и напрежение - добре идва малко физическа работа.
От утре пак ще се трудим... дано тази седмица да е по-спокойна...
|
Нед Ное 12, 2006 9:59 pm |
|
|