Еее,аз вече литнат :twisted:
Карам си вчера,спират ме.....ти що не караш на фарове?Седях,гледах го тва момче,пък му викам:я се обърни и ми кажи колко коли са на фарове?Ченгето погледна...........

едно слънце

......ма точно срещу пътя от който идва

.......погледна и каза:е по-трудно си личи,кой е с фарове,кой не......ама ти що караш и без колан?
Та тъй имам си актче.
Направиха ни по-скандинавци от Шведите и Финланците.Останалите държави ПРЕПОРЪЧВАТ да се кара на фарове през зимния период.
Що не вземат да препишат дословно някой еврозакон?Поне няма да има такива тъпотии.
М/у другото сега и жилетки трябва да си взимаме

.После ще почнем електрикови лепенки да си лепим,може да ни накарат и да пребоядисаме и колите.Всекакви тъпотии очаквам-ако ще правим "СВЕТЛИНА" поне да светкаме всички

.
За сега резултатите:никакво намаляване на ПТП-тата(а още не е започнала зимата),започнаха да недостигат наличностите в складовете на Искра(с това се занимавам и виждам,че има извесно покачване на покупката на акомулатори от дистрибуторите/клиентите-близо 20% в сравнение с миналите две години,за това време),да не говорим,че доста народ почнаха преждевременно да сменят крушки-за някой 7-8 кинта са си пари.
Е..........ще си траем,ще стане като номерата-мина дънданията,спряха глобите за хората със стари номера,обаче от 2008/9 година нема излизане в Европа със сегашните табели

.Никой не го казва-нали?А го има в договорите които подписват нашите има и за пътищата които не са готови

,а се взеха толкова пари.
М/у другото знаете ли,че от 3.11 влезна една малка поправчица в поправката на закона от 1.11.2006-движението на фарове става задължително.........
ЦЕЛОГОДИШНО.