|
 |
 |
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 4:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|
Счупиха кола, за да откраднат торти и бонбони 09 Ноември 20
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Счупиха кола, за да откраднат торти и бонбони 09 Ноември 20
09 Ноември 2006, 11:29 / News.dir.bg
Торти и бонбони бяха откраднати от автомобил в Пловдив вчера следобед, съобщават от полицията.
От “Шкода Фабия“, паркирана на улица “Д-р Вълкович“ след счупване на ключалката на шофьорската врата са откраднати две торти, две кутии бонбони и бутилка вино на обща стойност 20 лева.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Чет Ное 09, 2006 9:43 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
това е поредното доказателство че народа е беден и гладен :mrgreen:
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Чет Ное 09, 2006 10:58 pm |
|
 |
Nino
|
stef написа: това е поредното доказателство че народа е беден и гладен :mrgreen: и тотално ИЗТРЕЩЕЛ!
|
Чет Ное 09, 2006 11:02 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
ако беше като в Румъния 7 годинки затвор ! :roll: щеше по интересно да бъде !
ама застрахователите какво ще ги правиме не знам :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Чет Ное 09, 2006 11:24 pm |
|
 |
Vladim
|
Е... нищо ново под слънцето! На един приятел преди време му разбиха стъклото и му взеха... ароматизатора!!! :roll: А на мен преди година от старата кола ми отмъкнаха десетина прашасали касетки търкаляли се две години в колата, не бяха отворили дори жабката.
|
Пет Ное 10, 2006 12:01 am |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
Vladim написа: А на мен преди година от старата кола ми отмъкнаха десетина прашасали касетки търкаляли се две години в колата, не бяха отворили дори жабката.
А на гаджето (разносвач на известна марка минерална вода) на моя много добра френдка лани задигна 3 касетки и цяла торба фирмени пликчета от служебната кола пред нейния блок. А отзад кожено яке, някакви не много пари и документи. К'во да ви кажа, аман от кокошкари, дето нанасят повече поражения от стойноста на тараша, поне да имаше за какво... :roll:
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Пет Ное 10, 2006 2:20 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 6 мнения ] |
|