Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:28 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Вече имам ПТП с първия сняг. ... а мигач откъде?в Русе? 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Вече имам ПТП с първия сняг. ... а мигач откъде?в Русе?
Днес въпреки, че зимните условия не са единствената причина - ако беше сухо може би щях да се измъкна със спиране по-бързо. Една маршрутка просто ме сви и ми намля дясното огледало докато си я изпреварвах най-културно. Престрои се човека и не ме е видял. Случва се. Добре, че поне маршрутките имат гражданска, аз както нямам каско...

Последна промяна niko_ymn на Съб Ное 11, 2006 3:56 pm, променена общо 1 път

Пет Ное 03, 2006 8:21 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Много кофти :38_2_20:
Ако са съставили протокол от МВР, ще ти го платят!!!

http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg

Пет Ное 03, 2006 8:37 pm
Профил ICQ YIM
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Да и му написаха Акт. Ще чакам 2 седмици за да разбера колко пари ще ми дадат. (компанията е Булстрад). Този протокол аз веднага след като ни пуснаха тези с патрулката и отидох да им го занеса на застрахователите.

Пет Ное 03, 2006 9:40 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
нико аз съм в същото положение , чакам тук да видя от булстрад какво ще кихнат сега ! Твоята кола зле ли е или лекичко е чукната , понеже моята е в сервиза разглобена предница малко :cry:

Изображение

Пон Ное 06, 2006 8:23 am
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Ole gorki4kiq,tova e mnogo ama mnogo losho!! Dano pone kolata ti da e v dobro sustoqnie-taka li e ? ? ?
Edin priqtel taka kato go udariha i posle....polovin godina goneshe avtobusa :?
Sorry ama nqma kirilica tuka

Пон Ное 06, 2006 10:48 am
Профил WWW
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Колегата *Punto*PowerDriving май е пострадал повече от мен. Не знам колко ще дадат от Булстрад - те си записаха към щетите - пари за боя, ама не отбелязаха металик. Аз имам почти само драскотини - единствено на калника леко е хлътнала тенекията под страничния мигач с 5 мм навътре - с колкото е дебела оранжевата пластмаса на мигача. Дръжките са предпазили вратите и не са смачкани ламарините там. Само огледало трябва. Със сигурност за пребоядисване на вратите няма да стигнат парите. Ще се бръкна и аз ако искам да не личи. От Булстрад знаят, че така ще минат по-евтино, отколкото да ми осребряват фактури или да я правят те.

Пон Ное 06, 2006 4:22 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ето до къде я добутах. Остана да си намеря този мигач мъничкия. Някой има ли идея къде ги продават? Огледало вече намерих. Остана само тази малка пластмаска оранжевата (дори крушката ми е здрава).

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Съб Ное 11, 2006 3:54 pm
Профил
UNREAD_POST 
Пич, днес към обяд май те видях пред пазара в Русе - номера май ти беше нещо от рода 0535 или нещо с 5-ци.
Аз бях спрял пред пазара и те мернах.

Нед Ное 12, 2006 9:37 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ах, значи наистина е сравнително лесен за запомняне регистрационния номер. Аз съм - да. В Русе съм виждал и още 3 такива на цвят Брава но са с по-незапомнящи се номера. А ти като си от София но си и в Русе често - не можеш ли да ми донесеш от софийските магазини някоя част? Тоя прост мигач ми го предлагат на старо само с калника в комплект. А някък е тъпо да дам 15 лева за куриер и 5 лева за една нищо и никаква оранжева пластмаса.

Вто Ное 14, 2006 2:03 pm
Профил
UNREAD_POST 
niko_ymn написа:
Ах, значи наистина е сравнително лесен за запомняне регистрационния номер. Аз съм - да. В Русе съм виждал и още 3 такива на цвят Брава но са с по-незапомнящи се номера. А ти като си от София но си и в Русе често - не можеш ли да ми донесеш от софийските магазини някоя част? Тоя прост мигач ми го предлагат на старо само с калника в комплект. А някък е тъпо да дам 15 лева за куриер и 5 лева за една нищо и никаква оранжева пластмаса.

Може нямаш проблем ще ти взема, ама не знам от къде.

Вто Ное 14, 2006 2:16 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
ама не знам от къде.

Аз ще разпитвам още. То не е спешно, но разликата във външния вид ще е голяма. Ще ти пиша л.с. като разбера къде ги имат, а после ти когато имаш път насам-натам - ще изкараш едно черпене :beer:

Вто Ное 14, 2006 2:38 pm
Профил
UNREAD_POST 
niko_ymn написа:
doofiat написа:
ама не знам от къде.

Аз ще разпитвам още. То не е спешно, но разликата във външния вид ще е голяма. Ще ти пиша л.с. като разбера къде ги имат, а после ти когато имаш път насам-натам - ще изкараш едно черпене :beer:

То и аз през декември ще идвам и то май по празниците.

Вто Ное 14, 2006 2:58 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Две седмици ама през Ноември и Декември по-скоро 3 седмици ще отнеме счетоводителките в софия да преведат пари и за мене в Русе. Тромава организация. Поне се успокоих, че сумата няма да е двуцифрена защото днес в Булстрад ми казаха колко като цифра да търсим по сметките с касиерката в банката. За огледало ще стигнат но за боя - ще трябва да се пазаря с бояджиите, ако вобще се хвана да я боядисвам преди да съм я продал така. На мен ми падна цената на колата с четирицифрена сума заради това одиране, а сега вече и колкото да ми дадат няма да стигне да я правя като нова. Всякък съм на загуба от тази случка. Дано поне да видя пари след третата седмица, че само ме мотаят. Ако не платят преди да е минало цял месец, от другата година просто няма да съм клиент при тях и толкова. Фирмите от конкуренцията ти покриват щетите до 5-тиа ден...

Ама не се оплаквам де - поне не се случи докато съм паркирал, че както нямах каско съвсем щях да съм нещастен.

Мигача струва 13,70 лв. - да знаете. И него го намерих.

Пон Ное 20, 2006 8:04 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 13 мнения ]