|
|
Дата и час: Пон Май 19, 2025 10:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Офф от "Хванаха катаджии в нарушения"
Автор |
Съобщение |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Nino написа: Копелетата копелдашки, крайно време е да стане като в Украйна преди една-две години....ЗАКРИВАНЕ НА КОРУМПИРАНАТА СЛУЖБИЧКА пътна поли/ю/ция!!!  На копелетата които вършат търговия с живота на хората!
Що беснееш. Като те спрат в издънка - "А може ли да почерпя" а тука .. после плюеш. Като си толкоз стриктен не давай бе. Носи си последствията за нарушенията които правиш. Ти искаш хем да си цар на пътя, хем никой да не ти прави забележка, хем да се измъкваш безнаказан ако евентуално те хванат.
|
Съб Ное 04, 2006 9:08 am |
|
 |
Nino
|
The_Wicker_Man написа: Що беснееш. Като те спрат в издънка - "А може ли да почерпя" а тука .. после плюеш. Като си толкоз стриктен не давай бе. Носи си последствията за нарушенията които правиш. Ти искаш хем да си цар на пътя, хем никой да не ти прави забележка, хем да се измъкваш безнаказан ако евентуално те хванат.
На 26 февруари 1980г ВЗЕХ КНИЖКА....никога не съм им давал на КОПЕЛЕТАТА.Нито съм от много послушните, нито от безразсъдните водачи.. и актове имам сигурно толкова, колкото косми по главата нямам.Също малко ми е късно с оглед на годините да се правя ЦАР на пътя.Е правя се на ЦАР, ама на други, ПО-ЗДРАВОСЛОВНИ МЕСТА.И "плюя" НЕ ЗА ДЕЙСТВИЯТА ИМ, А ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО ИМ!
Та затова споделям идеята и действията на украинският президент Виктор Юзченко преди време, да ИЗТРЪГНЕ това раково образувание от обществото.И го изтръгна, ТОТАЛНО ГИ ЗАКРИ,смени на 100 % балерините, мажоретките с палки!
Тук мисля, че трябва да стане същото.
Ти да не си катаджия? :mrgreen: :idea:
|
Съб Ное 04, 2006 10:43 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Не съм. Имам познати полицаи и не са такива за квито ги мислите всички. Просто ме е яд че на всеки един българин за всичко му е виновна полицията.
|
Съб Ное 04, 2006 7:16 pm |
|
 |
Nino
|
The_Wicker_Man написа: Не съм. Имам познати полицаи и не са такива за квито ги мислите всички. Просто ме е яд че на всеки един българин за всичко му е виновна полицията.
Явно не слизаш толкова често по централната част на София,... да виновна е ... и не говорим за полицията като общо, а в частност за К А Т.Да КОПЕЛЕТА са и ИЗМЕКЯРИ, НИЩОЖНИ и ДРЕБНИ.Справянето с тази измет е само закриване, докато текат процедурите по закриването им функциите да се поемат от жандармерия и военна полиция.Това е начинът... друг просто няма.Корупцията там е проникнала навсякъде... справка летните събития с шефа на столичния КАТ и СИНЧЕТО му.Моля те прочети още веднъж същността на темата.Какво е правила служба "ИНСПЕКТОРАТ" на МВР, какво са правили КОПЕЛЕТАТА-МАЖОРЕТКИ, какво е трябвало да правят.Даже два-три пъти го прочети !!!
|
Съб Ное 04, 2006 9:17 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
Абе избърши си пяната от устата бе. Че корупция има, има. Никой не отрича. Обаче тя е двустранен процес. И е наказуем от 2-те страни. Сигурен съм, че има и такива които не са корумпирани. И тва, че не съм слизал в центъра, само ще ти кажа, че всеки един божи ден имам работа в центъра. И какво да гледам там? Наблегни на нещо да знам за какво да гледам другия път. И аз да бях, и аз щях да взимам. С 300 лв заплата, работата да ми е на улицата, да ме вали, да ме пече, да ме духа, да се разправям с темерути на които полицията е виновна за всичко. И като се разболееш с тия 300 лв не можеш да си купиш само лекарства бе. Имам познати във всички посоки в мвр. Просто такава ми е работата и средата на живот. Имам познати в пожарна, полиция и т.н. В това число и в КАТ. И мога да те уверя, че не водят този спокоен и охолен живот който ти си мислиш че водят.
|
Съб Ное 04, 2006 11:27 pm |
|
 |
doofiat
|
The_Wicker_Man написа: Абе избърши си пяната от устата бе. Че корупция има, има. Никой не отрича. Обаче тя е двустранен процес. И е наказуем от 2-те страни. Сигурен съм, че има и такива които не са корумпирани. И тва, че не съм слизал в центъра, само ще ти кажа, че всеки един божи ден имам работа в центъра. И какво да гледам там? Наблегни на нещо да знам за какво да гледам другия път. И аз да бях, и аз щях да взимам. С 300 лв заплата, работата да ми е на улицата, да ме вали, да ме пече, да ме духа, да се разправям с темерути на които полицията е виновна за всичко. И като се разболееш с тия 300 лв не можеш да си купиш само лекарства бе. Имам познати във всички посоки в мвр. Просто такава ми е работата и средата на живот. Имам познати в пожарна, полиция и т.н. В това число и в КАТ. И мога да те уверя, че не водят този спокоен и охолен живот който ти си мислиш че водят.
Брейййй  връзкарче! Имам два фиша. Дай да ги уредим да не ги плащам, че нямам време да ходя до банката :mrgreen:
|
Съб Ное 04, 2006 11:38 pm |
|
 |
Nino
|
The_Wicker_Man написа: Абе избърши си пяната от устата бе. Че корупция има, има. Никой не отрича. Обаче тя е двустранен процес. И е наказуем от 2-те страни. Сигурен съм, че има и такива които не са корумпирани. И тва, че не съм слизал в центъра, само ще ти кажа, че всеки един божи ден имам работа в центъра. И какво да гледам там? Наблегни на нещо да знам за какво да гледам другия път. И аз да бях, и аз щях да взимам. С 300 лв заплата, работата да ми е на улицата, да ме вали, да ме пече, да ме духа, да се разправям с темерути на които полицията е виновна за всичко. И като се разболееш с тия 300 лв не можеш да си купиш само лекарства бе. Имам познати във всички посоки в мвр. Просто такава ми е работата и средата на живот. Имам познати в пожарна, полиция и т.н. В това число и в КАТ. И мога да те уверя, че не водят този спокоен и охолен живот който ти си мислиш че водят.
Ей, не ми говори за пяната от устата, а ти по-скоро си избърши жълтото от устата.Знаеш ли на колко места вече се изкарват доста повече от 300 лв на месец, но по-скоро КОПЕЛЕТАТА не са свикнали да работят и изкарват тези пари.Какво трябваше да кажа на сина ми който замина на 14 октомври за Испания бе МАЖОРЕТКО! Остани тук и стани КАТАДЖИЯ - МАЖОРЕТКА за 300 ЛВ и ВЗЕМАЙ БОНГО.Виж УШЕВ, ако си до 30 г, за теб има спасение ако си НАД, просто си неспасяем, до две години или ще си при мутрите или при КОФИТЕ.... НО ВАШЕТО СВЪРШИ!
Последна промяна Nino на Съб Ное 04, 2006 11:57 pm, променена общо 1 път
|
Съб Ное 04, 2006 11:48 pm |
|
 |
doofiat
|
Nino написа: The_Wicker_Man написа: Абе избърши си пяната от устата бе. Че корупция има, има. Никой не отрича. Обаче тя е двустранен процес. И е наказуем от 2-те страни. Сигурен съм, че има и такива които не са корумпирани. И тва, че не съм слизал в центъра, само ще ти кажа, че всеки един божи ден имам работа в центъра. И какво да гледам там? Наблегни на нещо да знам за какво да гледам другия път. И аз да бях, и аз щях да взимам. С 300 лв заплата, работата да ми е на улицата, да ме вали, да ме пече, да ме духа, да се разправям с темерути на които полицията е виновна за всичко. И като се разболееш с тия 300 лв не можеш да си купиш само лекарства бе. Имам познати във всички посоки в мвр. Просто такава ми е работата и средата на живот. Имам познати в пожарна, полиция и т.н. В това число и в КАТ. И мога да те уверя, че не водят този спокоен и охолен живот който ти си мислиш че водят. Ей, не ми говори за пяната от устата, а ти по-скоро си избърши жълтото от устата.Знаеш ли на колко места вече се изкарват доста повече от 300 лв на месец, но по-скоро КОПЕЛЕТАТА не са свикнали да работят и изкарват тези пари.Какво трябваше да кажа на сина ми който замина на 14 октомври за Испания бе МАЖОРЕТКО! Остани тук и стани КАТАДЖИЯ - МАЖОРЕТКА за 300 ЛВ.Виж УШЕВ, ако си до 30 г, за теб има спасение ако си НАД, просто си неспасяем, до две години или ще си при мутрите или при КОФИТЕ.... НО ВАШЕТО СВЪРШИ!

|
Съб Ное 04, 2006 11:54 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
Абе ти си като Юлиан Вучков бе. Първо къде прочете че съм ушев ? Само туй ми подчертай. Второ. Какъв ще стана или съм станал си е лично моя работа. Трето. Тука имаше разни статй за коректния тон. Не виждам с кво те засегнах толко. Нали затова е форум за да се споделят мнения. Никой не е длъжен да е на твоето мнение. И аз не съм. И ти казвам защо ги подкрепям. Ето заради такива мазници като тебе. Щото като те спрат в издънка се мазниш, само и само да ти се размине, а после избиваш комплекси по форумите какви копелдаци и мажоретки били. А защо сина ти е заминал за Испания се замисли сам. Явно не си му осигурил нещо ...
|
Нед Ное 05, 2006 10:49 am |
|
 |
doofiat
|
The_Wicker_Man написа: Абе ти си като Юлиан Вучков бе. Първо къде прочете че съм ушев ? Само туй ми подчертай. Второ. Какъв ще стана или съм станал си е лично моя работа. Трето. Тука имаше разни статй за коректния тон. Не виждам с кво те засегнах толко. Нали затова е форум за да се споделят мнения. Никой не е длъжен да е на твоето мнение. И аз не съм. И ти казвам защо ги подкрепям. Ето заради такива мазници като тебе. Щото като те спрат в издънка се мазниш, само и само да ти се размине, а после избиваш комплекси по форумите какви копелдаци и мажоретки били. А защо сина ти е заминал за Испания се замисли сам. Явно не си му осигурил нещо ...
Да бееее, Nino, биберон с мляко не си му осигурил 
|
Нед Ное 05, 2006 11:54 am |
|
 |
Nino
|
The_Wicker_Man написа: Абе ти си като Юлиан Вучков бе. Първо къде прочете че съм ушев ? Само туй ми подчертай. Второ. Какъв ще стана или съм станал си е лично моя работа. Трето. Тука имаше разни статй за коректния тон. Не виждам с кво те засегнах толко. Нали затова е форум за да се споделят мнения. Никой не е длъжен да е на твоето мнение. И аз не съм. И ти казвам защо ги подкрепям. Ето заради такива мазници като тебе. Щото като те спрат в издънка се мазниш, само и само да ти се размине, а после избиваш комплекси по форумите какви копелдаци и мажоретки били. А защо сина ти е заминал за Испания се замисли сам. Явно не си му осигурил нещо ...
Не Ушев, не се мазня и точно това ги респектира да посегнат към тестето с актове, а не към джоба ми директно! Пък те, че са си копелдаци и мажоретки е факт...не съм като Юлиан Вучков, но искам да съм Виктор Юзченко! :mrgreen:
На сина ми му е осигурено всичко, но той реши така... сигурно му е писнало в тази корумпирана клоака.Засегна ме "толко" със АГРЕСИВНИЯ СИ ТОН лично към мем.Моя тон е агресивен, но към една инстуция, към едно стадо с МЪРШИ... които виждат, че децата ни се избиват по пътишата, а те не си мърдат пръста и си гледат нещастните 10-20 лв БОНГО.Сега изсясниха ли ти се някои неща.Ако имаш още въпроси питай!
|
Нед Ное 05, 2006 12:12 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
Абе що ли се хабите да им обяснявате. Тва са дебили. Те са като кон с капаци. Е на нино пак ще му подчертая че не съм УШЕВ, ма той като си знае неговото. Ходи спори с радиоточка. Другия колега който се изходи аименно sven.. явно и на него звездите му го говорят. Министър на вътрешните работи не е Петканов, ами е ПЕТКОВ. Има разлика. Потърси я и ще разбереш. Иначе пак ви казвам. Не се занимавайте да им обяснявате за задръстванията. Полицията е виновна. И не е Виктор ЮЗченко ами е Юшченко. Бах тая агресия бах туй нещо. Затова сме на тва дередже. Щото все някой друг ни е виновен и чакаме някой друг да ни "оправи". Хвала на такива като вас дето откриха, че най-големия проблем на тази държава са 10-те лв на катаджията. Ами лекаря като ти постави ултиматум. Или плащаш или няма д те лекувам, това какво е бе ? Той не е ли длъжен да те излекува. Заеби там ти хипократови клетви и т.н. Тва му е работата. И там не му ги даваш "за да почерпиш" или "за да измислиме нещо" ами ги даваш защото той си ги е поискал. И не са 10 ами са от 200 нагоре. И здравеопазването ли ще закриеш ако имаш власт? Да не давам още куп примери. Трябва за закриеш цялата държава. Просто манталитета си ни е такъв. Като си толкоз принципен не давай бе. Къв ти е проблема. Иначе по улиците се избиват такива дето мама и тати са им купили колите и не знаят с какъв труд се изкарват тия пари. Ако си я е купил със собствен труд и лишения, няма да му е все едно като обърше мантинелата. А за корупцията в ДАИ които снабдяват убийците по пътя с книжки що не плюеш ? Скоро четох, че катаджийте в София били 250. Според ЕС за трафика в София и за броя на жителите, катаджийте които трябва да обслужват града трябва да е поне 2500 души. Тия 250 души кажи къде трябва да са и на какъв работен ден за да се оправи движението в София ...?
|
Нед Ное 05, 2006 11:51 pm |
|
 |
Nino
|
The_Wicker_Man написа: Абе що ли се хабите да им обяснявате. Тва са дебили. Те са като кон с капаци. Е на нино пак ще му подчертая че не съм УШЕВ, ма той като си знае неговото. Ходи спори с радиоточка. Другия колега който се изходи аименно sven.. явно и на него звездите му го говорят. Министър на вътрешните работи не е Петканов, ами е ПЕТКОВ. Има разлика. Потърси я и ще разбереш. Иначе пак ви казвам. Не се занимавайте да им обяснявате за задръстванията. Полицията е виновна. И не е Виктор ЮЗченко ами е Юшченко. Бах тая агресия бах туй нещо. Затова сме на тва дередже. Щото все някой друг ни е виновен и чакаме някой друг да ни "оправи". Хвала на такива като вас дето откриха, че най-големия проблем на тази държава са 10-те лв на катаджията. Ами лекаря като ти постави ултиматум. Или плащаш или няма д те лекувам, това какво е бе ? Той не е ли длъжен да те излекува. Заеби там ти хипократови клетви и т.н. Тва му е работата. И там не му ги даваш "за да почерпиш" или "за да измислиме нещо" ами ги даваш защото той си ги е поискал. И не са 10 ами са от 200 нагоре. И здравеопазването ли ще закриеш ако имаш власт? Да не давам още куп примери. Трябва за закриеш цялата държава. Просто манталитета си ни е такъв. Като си толкоз принципен не давай бе. Къв ти е проблема. Иначе по улиците се избиват такива дето мама и тати са им купили колите и не знаят с какъв труд се изкарват тия пари. Ако си я е купил със собствен труд и лишения, няма да му е все едно като обърше мантинелата. А за корупцията в ДАИ които снабдяват убийците по пътя с книжки що не плюеш ? Скоро четох, че катаджийте в София били 250. Според ЕС за трафика в София и за броя на жителите, катаджийте които трябва да обслужват града трябва да е поне 2500 души. Тия 250 души кажи къде трябва да са и на какъв работен ден за да се оправи движението в София ...?
И какво, да пляскаме с ръчички и казваме "ами това, това сме си ние".... и да чакаме на МАЖОРЕТКИТЕ да им повишат заплатите , та белким тръгнат да си гледат елементарните задължения.... агресия към кое бе Ушев, към ушевите ли, ами да, ти не разбираш ли, че те са един огромен проблем на големия град и не само на него, и този проблем ще бъде решен щото никой няма да ни остави да бъде по старому.Ти пък защо се пънеш толкова? Нима това което е написано не е истина, или ще промениш мнението някому за тази ИЗМЕТ!?
"Юзченко встретился с Яныком и Юлей . С каждым с глазу на глаз беседовал больше часа . О чем ? Хэ зэ . И казал , шо выборы были замечательные и ему ..."
Ето ти граматико пасаж от украинската преса за това как се пише Юзченко! Ама те българските журналисти които си чел да пишат в нашата преса Ю шченко не забравяй, че 1/3 са завършили школата в Симеоново! 
|
Пон Ное 06, 2006 12:06 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
|
Аз обясних що съм се запънал толкоз. Освен това ми е кеф да гледам как такива като теб избиват комплексите си по форумите. То явно на друго място не можеш. Нали си мижитурка. Ок, викай ми както искаш. Не ме засягаш като ми викаш ушев. Пак ще ти кажа че не съм , ..но едва ли ще ти влезне в тъпата кратунка. Затова викай както си искаш. И като те гледам, нещо не ми приличаш на улегнал човек който дори има деца 
|
Пон Ное 06, 2006 10:05 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Айде стига сте се хапали, то откъде тръгна и докъде стигна тая тема...
_________________ N.Y. State of Mind
|
Пон Ное 06, 2006 10:11 am |
|
|