Дата и час: Сря Юли 09, 2025 8:18 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Имам си една страхотна 3 месечна приятелка 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение Честито,
Котето е фантастично, моята се казва Дарла от Дар (подарък) и си я обожавам, но я отгледаха пекинезите ми и се смята за куче, така че на мац, мац не отговаря, а само на име, за храната....ядат варени дреболии с хляб и чат пат котешки консерви, защото пекинезите ми не харесват кучешките, има избор и сега е момента да я научиш да похапва разнообразно, котките са невероятни същества пожелавам ти със здраве да си я гледаш дълги години!!! :D Не е най- здравословното, но ако не искаш да ти се разгонва след първото разгонване и бий инжекции, един път на 6 месеца :D

Чет Ное 02, 2006 12:44 pm
Профил ICQ
Мнение 
Абе на вас вие смешно, но като ми се завря в предното табло и като си показа мустака през решетката на парното питате ли ме :D :D :D
Моята си е голяма Смешка!

Чет Ное 02, 2006 12:47 pm
Мнение 
doofiat написа:
Абе на вас вие смешно, но като ми се завря в предното табло и като си показа мустака през решетката на парното питате ли ме :D :D :D
Моята си е голяма Смешка!
Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 :36_2_33:

Чет Ное 02, 2006 2:16 pm
Мнение 
Моята пък се казва Снежка, но много отдавна никой не й е викал така, защото всеки и вика Маца.
Беше си градско коте, 3 години живя в апартамент, но като се преместихме в Ямбол се наложи да я направим селянка, заедно с осиновеният от нея (като малко коте) котарат Рижко.
Сега си ходи из двора, а като сме си там - спи в краката ми, както винаги. Ето любимото й място, докато аз гледам телевизия.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Ное 02, 2006 2:56 pm
Мнение 
Immortal написа:
Моята пък се казва Снежка, но много отдавна никой не й е викал така, защото всеки и вика Маца.

Ето защо както казах и по-горе - Няма нужда от други имена освен името "МАЦ"!

Чет Ное 02, 2006 4:07 pm
Мнение 
В разпространената максима: “двор без куче не може както и къща без котка” се крие голяма доза истина. Кучетата са много подходящи за дворно място, защото обичат свободата. Ако го затворите в апартамент и нямате много време да го разхождате то няма да е много щастливо. За разлика от тях котките обичат точно това. Те се привързват към къщата и нямат никакво желание да излизат на вън. Те са много по чисти от кучетата, защото се почистват сами и така не разнасят лоши миризми из къщата.

Чет Ное 02, 2006 4:16 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение Ей я мойта
Това е мойта сладуранка! На 13 годинки е, преживяла е какво ли не, като например на 6 месеца глътна нещо, което и проби гърлото и трябваше да я оперираме, като стана на 1 годинка падна от терасата на 6-я етаж/обичаше да гони пилета/ - но оживя! :wink: Преди 4 год. се разболя от рак на млечните жлези, казаха , че няма да изкара и 3-4 месеца, е вече е на 13 г. , а преди 1 месец я оперирахме и й махнаха 0.500 кг тумори и изродена тъкан :cry: Докторите казаха, че няма да изкара най-вероятно операцията, но тя отново на пук на тях сега е като финка!!! :shock: :mrgreen:

http://new.omegabg.net/index.php?mforum=fiatunobg

Чет Ное 02, 2006 8:12 pm
Профил ICQ YIM
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
fiat_love написа:
Мърка и меси с предните лапички.

Честито за придобивката!
Ние тука в нашето семейство, за какво ли не си честитим, само за нови гаджета никой не известява!!!
А котката , можеш да я кръстиш...... МАСА, по-добре е от ФИСИКЕЛА !

Чет Ное 02, 2006 9:12 pm
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
Ха да ти е честита ! :D
Приличат си като сестри с нашата-сигурно я помниш от лятото,като ни беше на гости.
Тук на снимката е на около 1 год. Името и е Лъки,дъщерята и казва-Бебчо...
Към Слави : -и нашата обича да гризе точно същото цвете като твоя котарак,а също и една палма...

Чет Ное 02, 2006 9:52 pm
Профил
Мнение 
Както май се оказва, всички любители на ФИАТ са любители и на мъркащите :)
Има ли някой с ФИАТ БЕЗ котка ?

Чет Ное 02, 2006 9:55 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
хе:) честито за мацата:) наистина много е готина, аз едно време, като малак имах такава, казваше се Мафиа :wink: , поради факта, че никой и никъде не можеше да я затвори и ли придума да направи нещо

Immortal написа:
Както май се оказва, всички любители на ФИАТ са любители и на мъркащите :)
Има ли някой с ФИАТ БЕЗ котка ?

а по този въпрос - сега си нямам мацка, имам си най-дивата и откачена кучка на света:) Казва се Тара (с партизански имена Маймуно, Лигал-Бигал и др.), гони вече 7-ма година, но си остана дребничка и с поведение и енергията на няколкомесечно пале:) Хората по парка много и се дивят, когато я видят колко е енергична и още повече, когато разберат, че може да е прабаба на техните питомци :mrgreen:

Нед Ное 05, 2006 4:46 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 26 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2