Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 9:19 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Паднало гърне - покрива ли се от застрахователя 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Паднало гърне - покрива ли се от застрахователя
Здравейте, снощи на един паваж ми падна гърнето, не от задната страна където е ауспуха, а се изкърти от предната страна.
Въпросите ми по темата са:
1. Покриват ли ми се щетите от застрахователя (ДЗИ, пълно каско)? Звънях на единствения даден телефон, но от там ми казаха че на спешните телефони отговарят само за откраднати МПС-та
2. Къде мога да оправя гърнето днес (неделя) в Пловдив?

Нед Окт 29, 2006 11:14 am
UNREAD_POST 
Току-що си реших проблема. Намерих работещ сервиз на Коматевско шосе (м/у ком.възел и коматево). Поставиха ми гърнето за 20 лв. Доволен съм. Въпроса със застрахователя все още седи, но е по-скоро информативен.

Нед Окт 29, 2006 2:20 pm
UNREAD_POST 
mita написа:
Току-що си реших проблема. Намерих работещ сервиз на Коматевско шосе (м/у ком.възел и коматево). Поставиха ми гърнето за 20 лв. Доволен съм. Въпроса със застрахователя все още седи, но е по-скоро информативен.

Не, тази щета не се покрива.
Също както не се плащат и гуми, джанти, акумулатори...
Ако искаш пари от случката, май ще стане по-лесно да съдиш общината отколкото за се занимаваш със застрахователя :wink:

Нед Окт 29, 2006 2:40 pm
UNREAD_POST 
Esper написа:
mita написа:

Не, тази щета не се покрива.
Също както не се плащат и гуми, джанти, акумулатори...
Ако искаш пари от случката, май ще стане по-лесно да съдиш общината отколкото за се занимаваш със застрахователя :wink:

Ами може и да се покрие, но трябвало е да извикаш КАТ да направят оглед на мястото ще видят къде си се ударил, ще ти напишат акт за превишена скорост и после може да съдиш общината или директно при застрахователите. Мисля, че така ставах тия работи както и за джанти същото важи

Нед Окт 29, 2006 3:44 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ]