|
|
Дата и час: Нед Сеп 21, 2025 11:30 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
Заплашителни писма на паркирани коли в ”Лозенец”
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Заплашителни писма на паркирани коли в ”Лозенец”
Със странни бележки осъмнаха паркираните по тротоарите на столичния квартал “Лозенец” автомобили вчера сутринта.
“Уважаеми селянино, това е тротоар и тук минават майки с колички. Не е паркинг. Подали сме жалба в 4-то РПУ с регистрационния ви номер. Ще се борим срещу селяни като вас”, гласи ръкописният надпис.
Вероятно липсата на места за пешеходци по тротоарите и по улиците е предизвикала справедливия гняв на майките. За сведение повече от 1 млн. коли циркулират всеки ден по улиците на София, чието население вече е около 2 млн.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Пет Окт 27, 2006 1:18 pm |
|
 |
Sven
|
 Re: Заплашителни писма на паркирани коли в ”Лозенец”
soulkeeper написа: ...по улиците на София, чието население вече е около 2 млн.
От който 1 млн. мангали. В случая и майката е права, но пък и шофера няма избор. Тоя Луксозенец е голяма трагедия особенно през деня, знам от опит, затова Люлин му е майката :mrgreen: 
|
Пет Окт 27, 2006 1:54 pm |
|
 |
Vladim
|
Няма оправия, а и по-зле ще става! Автомобилте се увеличават, местата за паркиране са едни и същи. Пред блока ми има две коли със стари номера, които от 1-ви този месец се превърнаха в паметници. А ние, които всеки ден шофираме паркираме колите си по полянките! :evil:
|
Пет Окт 27, 2006 5:08 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Sven написа: soulkeeper написа: ...по улиците на София, чието население вече е около 2 млн. От който 1 млн. мангали. В случая и майката е права, но пък и шофера няма избор. Тоя Луксозенец е голяма трагедия особенно през деня, знам от опит, затова Люлин му е майката :mrgreen: 
Бате лъжеш се. И тука вече няма място !!! :(
|
Пет Окт 27, 2006 10:11 pm |
|
 |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
soulkeeper написа: Със странни бележки осъмнаха паркираните по тротоарите на столичния квартал “Лозенец” автомобили вчера сутринта. “Уважаеми селянино, това е тротоар и тук минават майки с колички. Не е паркинг. Подали сме жалба в 4-то РПУ с регистрационния ви номер. Ще се борим срещу селяни като вас”, гласи ръкописният надпис. Вероятно липсата на места за пешеходци по тротоарите и по улиците е предизвикала справедливия гняв на майките. За сведение повече от 1 млн. коли циркулират всеки ден по улиците на София, чието население вече е около 2 млн.
Евала за бележките!!! И аз съм си харесал тук няколко коли на които да лепна подобни бележки.......Нестига, че няма място за паркиране, ами тия идиоти като спрат, заемат още 2 места :x
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
Пет Окт 27, 2006 10:13 pm |
|
 |
Sko
|
:arrow:
Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 4:59 pm, променена общо 1 път
|
Пет Окт 27, 2006 10:19 pm |
|
 |
Abarth.
|
Е добре тогава да направят паркинги,къде да спирам?
|
Пет Окт 27, 2006 11:30 pm |
|
 |
Vladim
|
Abarth. написа: Е добре тогава да направят паркинги,къде да спирам?
"Te" не могат 3 години един завод за преработка на боклук да направят, ти за паркинги говориш...
|
Съб Окт 28, 2006 9:17 am |
|
 |
ilkor
|
Ха много точно си го ползват
Винаги съм се кефил на опростенческият изказ на нашия кмет. Когато говори за нещо хубаво винаги ползва ние - хващаме престъпниците, ремонтираме улиците, сме честни ... а когато критикува ползва те - ги пускат (престъпниците), крадат, ми пречат ... :mrgreen:
|
Съб Окт 28, 2006 11:42 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|