Дата и час: Сря Май 28, 2025 2:13 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Саит за Фиат, Алфа, Ланчия 
Автор Съобщение
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Саит за Фиат, Алфа, Ланчия
Приятели,

Информирам Ви, че от няколко седмици пуснах в нета собствен сайт www.axm-auto.com
с който се опитвам да откликна на интересите и потребностите на любителите на италиански автомобили.

Основната идея на сайта е предоставянето на актуална информация, връзка с автомобилния свят,
техническа консултация и авточасти на коректни цени и доказано в практиката качество за любимите ни марки.

Целта е изчерпателна информация за всеки един детайл - оригинален №, предназначение, снимка, параметри, алтернативни производители и номенклатурен № и цена на всеки от тях!

Сайта все-още се доизгражда и попълва непрекъснато с информация, поради което, ще се радвам да споделите лично мнение , забележки, препоръки, указания и т. н. за да стане максимално полезен и универсален.

Благодаря Ви предварително!!!

Пон Окт 23, 2006 1:03 pm
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Поздравления за сайта! Пожелавам Успех!

Пон Окт 23, 2006 1:54 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Хе-хе! Има го отдавна в секция Връзки на www.fd-bg.com! :mrgreen:
Успех! Да ти е хубав, поддържан и посещаван! Ама да ти остава време и за тук! :D

Пон Окт 23, 2006 7:46 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST поздрав
здравеите поздравявам хит-ко за сайта като му поръчвам веднага една гарнитура за смук и изп.труби на уно турбо 1.3и.е.
ако се справи със задачата ще има голяма реклама на саита и във Варна ...поздравявам всички маняци на фиатките и се надявам за следващата збирка колата да ми е добре и да сам и аз там...

Пон Окт 23, 2006 9:28 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST Re: поздрав
bebito^^^ написа:
здравеите поздравявам хит-ко за сайта като му поръчвам веднага една гарнитура за смук и изп.труби на уно турбо 1.3и.е.
ако се справи със задачата ще има голяма реклама на саита и във Варна ...поздравявам всички маняци на фиатките и се надявам за следващата збирка колата да ми е добре и да сам и аз там...

Тотален офтопик :| За което се извинявам на Христо!Но немога да не се включа!

"bebito"

Ако найстина караш Уно Турбо не е желателно,а е задължително!!!Да идваш на сбирките във Варна! :wink: За съжаление темите който вероятно си чел/а тук не са актуални,и нито мястото нито времето е такова коквото пише!Ако найстина имаш желание да идваш на лични ще ти обесня къде и кога!

Пон Окт 23, 2006 10:45 pm
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
сега ще ми е трудно да дойда тъй като колата ми седи пред блока но като оправя всичко дето ме дразни ще дойда ..уното ми е метално сив металик с Големи фланци

Йохан фон Гьоте - Нищо не разкрива по-добре характера на човека, колкото това, на което се смее
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Пон Окт 23, 2006 11:47 pm
Профил ICQ
Аватар

UNREAD_POST успех !
Успех на новия сайт !
Съдържа доста информация, някои работи все още липсват, но се вижда, че е правен с мерак ! :)

п.с. Бих желал, лично, по-често да се обновява информацията на главната страница, за да има някаква динамичност в изгледа на сайта :P

Сря Окт 25, 2006 8:13 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Re: успех !
Godsmack написа:
Успех на новия сайт !
Съдържа доста информация, някои работи все още липсват, но се вижда, че е правен с мерак ! :)

п.с. Бих желал, лично, по-често да се обновява информацията на главната страница, за да има някаква динамичност в изгледа на сайта :P

Благодаря за препоръката, намирам я съвсем уместна! Асортимента ежедневно се увеличава!
Да ви кажа честно, повече бих се радвал на критики и препоръки, това е стимулатора!

Чет Окт 26, 2006 9:07 pm
Профил WWW
UNREAD_POST Re: успех !
hit-ko написа:
Godsmack написа:
Успех на новия сайт !

Благодаря за препоръката, намирам я съвсем уместна! Асортимента ежедневно се увеличава!
Да ви кажа честно, повече бих се радвал на критики и препоръки, това е стимулатора!

Ако имаше някакви цени на частите хората може да се ориентират по-лесно

Чет Окт 26, 2006 9:26 pm
UNREAD_POST 
:arrow:

Последна промяна Sko на Пон Мар 26, 2007 5:20 pm, променена общо 1 път

Пет Окт 27, 2006 10:43 am
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Честито и от мен ! Дано да имаш много успех със сайта ...
А щом се радваш на критики и препоръки - ще помоля за една малка промяна - да се премахне снимката на сейченто от страницата за чинкуеченто :)
Ако искаш ще ти пратя снимки на чч-то ми да сложиш една от тях :) (колко нахално, а ? :) )

Пет Окт 27, 2006 12:54 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
kiler_4o написа:
Честито и от мен ! Дано да имаш много успех със сайта ...
А щом се радваш на критики и препоръки - ще помоля за една малка промяна - да се премахне снимката на сейченто от страницата за чинкуеченто :)
Ако искаш ще ти пратя снимки на чч-то ми да сложиш една от тях :) (колко нахално, а ? :) )

Вярно, грешка е и аз до сега не съм забелязал, този който поставя снимките нещо е сгрешил!

Ако имаш добри снимки - приемам, по-добре да е познат автомобил

Съб Окт 28, 2006 11:42 pm
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Ако имаше някакви цени на частите хората може да се ориентират по-лесно

Цени има вече на всички части, само трябва след избора да се натисне бутона " виж цена"

Съб Окт 28, 2006 11:46 pm
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Sko написа:
Сайтът е супер, харесва ми като визия, а още повече като съдържание. Бих предложил две подобрения:
- логото горе вляво да се направи препратка към главната страница (може да се постигне много лесно, като се създаде един изцяло прозрачен gif или png файл с подходящи размери, който да се вкара в карето с логото и към него да се прикачи върпосната препратка... така няма да покрива фона и ще създава излюзията, че самото лого е бутон ;) )
- да се "разтегне" сайта по дължина... не съм изполавал iframe, но намерих малко информация как може да се разтегне въпросното поле тук и тук, a това е търсене в гугъл за "dynamic iframe".

Успех и поздравления още веднъж за свършената работа :beer:

И аз смятам, че в тази си част малко куцат нещата и ще поработим в тази насока! И жълтите бутони не харесвам, но едно по едно ще се доработва
Е, освен на мен, трябва да се харесва поне на по-голямата част посетители!

Съб Окт 28, 2006 11:53 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Добре е станало с цените. На някои части все още ги няма. А като искам да вида цената на аксиален лагер Бреда и ми дава Не злоупотребявайте със системата.

Нед Окт 29, 2006 3:39 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща